reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My juz po obiadku:tak::tak::tak:
I musze sie przyznac ze zarelko wyszlo mi pyszniutkie
:-);-)
Nawet juz pozmywalam:szok:Musialabym sie wykapac ale jakos mi sie nie chce wstawac;-)Moze jak mlodzi sie czyms konkretnym zajma to wskocze pod prysznic:tak::tak::tak:

A&E
Myslalam ze tylko moje sa takie lakome;-):-D:-D:-D
moze Ona jest teraz w takim wieku ze tak reaguje na jakies zakazy i zwracanie uwagi:baffled:
oje tez tak mialy ,w sumie to do dzisiaj jak maja zly dzien to wszystko musi byc tak jak chca

MAMITKA
Kuruj sie kuruj:tak::tak:Dobrze ze chociaz gardlo puszcza;-)

reklama
ee tak wychwalacie swoje obiady, że absolutnie poproszę o pomysły. Agnes jak robiłąś spaghetti? Bo znam różne wresje;-)
dowikla co u Ciebie było?? Wiem, wiem, nie powinnam:-p ale ja całymi dniami o żarciu tylko :sorry2::sorry2::sorry2:dziś miałam schaboszczaka bo na szybko, ale ledwo go przełknęłam..a ziemniakó nawet nie tknęłam:no: i jestem głodna:wściekła/y:
Agnes:-D no to Ci powiedziała:-D:-D ja nie wiedziałbym co powiedzieć;-)
As kurcze ale mieliście fajowo:szok::szok::szok: a ten nazwy jakiś tam karateków:szok: no ale odnowa wieczorkiem....eh...:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes:
My byliśmy w sklepie, mroźny spacerek sobie zrobliśmy i w końcu się lepiej poczułam:tak: A M pchał wózek i pozdrawiał służby miejskie co ilka metrów:-D beznajdzieja na chodnikach:wściekła/y:
Ale M już mi zapowiedział, że za tydzień na walentynki idziemy na zakupy bo ma upatrzony prezent..ale od razu zgadłam....no jasne że sexi bielizna:-p tylko, że jakoś chyba jej nie chce:baffled:

KERNUS
Ja to prawie co roku dostawal takie prezenty:szok::-D:-D:-D
W tym roku jesli juz to kupie sobei sama cos ,ale jeszcze nie wiem co,napewno nie zadna bielizne hehe:-p:-p:-p

PS Fajny masz ten nowy suwaczek

Ale zrobilam wtope.Zamiast edytowac swoja wiadomosc to zrobilam sama sobie cytat hahah i musialam usunac ta wiadomosc

Ostatnia edycja:
As to super ten obóz- sszkoda tylko ze z tą noga mialas 3 dni z głowy praktycznie

Agnes:-D:-D:-D

kerna
czemu nie chcesz??

dowikla:-D:-D

a ja kupiłam dzisiaj w auchanie ciasto, bo mi smaka narobiłyście.... ale było obrzydliwe.. teraz mi niedobrze po nim:-( krem byl z margaryny bleeeeeeeeeeeee

Ostatnia edycja:
Agnes jak robiłąś spaghetti? Bo znam różne wresje;-)

a więc najpierw zeszkliłam cebulkę,jak była przyrumieniona wrzuciłam mięso mielone na patelnie i to się razem robiło :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

potem przyprawiłam :
sól,pieprz,czerwona papryka,czosnek bazylia i oregano:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

i dalej się robiło na patelni.
potem dodałam koncentratu pomidorowego i ketchupu pikantnego :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

do smaku dodałam jeszce trochę Fixa z torebki spagethi bolonese.
a na sam koniec wrzuciłam na patelnie ser żółty,super się rozpuścił.

i to wsio :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

makaron spagethi rozłozyc na talerzu,zrobic otworek w środku.
do dziurki :-p:-p:-p:-p:-p nałożyć mięsko z sosikiem a na brzegach talerza posypać oregano aby ładnie wyglądało :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pyszne mniam mniam :-):-):-):-):-):-)

A ja kazalam dzisiaj mojej siorze upiec ciasto biszkoptowe z kremem,brzoskwiniami i galaretka bo nie mam piekarnika a tez mi to co chwile ktoras smaka robi:tak::tak::tak:
Ja to bym sobie zjadla jeszcze tiramisu,albo taki swiezutenki sernik z brzoskwiniami mniam,mniam

AGNES
Ja do spaghetti dodaje jeszcze ogorki kiszone drobno pokrojone:tak::tak::tak:Sos robie oczywiscie sama:tak::tak::tak:

A moja ala' chinszczyzne to tak sie robi
Kroje drobno piers z kurczka(ja biore trzy takie srednie) i podsmazam we woku przyprawiajac to przyprawa do gyrosa.Dodaje brokuly,marchewke,kukurydze i papryke(albo gotowe warzywa na patelnie;-)jak kto woli)
Gotuje ryz i ugotowany wrzucam do tego mieska z warzywami i do tego wszystkiego daje knorr fix do potraw chinskich:tak::tak::tak:
Pychotka

My juz po obiadku:tak::tak::tak:
I musze sie przyznac ze zarelko wyszlo mi pyszniutkie:-);-)
Nawet juz pozmywalam:szok:Musialabym sie wykapac ale jakos mi sie nie chce wstawac;-)Moze jak mlodzi sie czyms konkretnym zajma to wskocze pod prysznic:tak::tak::tak:

A&E
Myslalam ze tylko moje sa takie lakome;-):-D:-D:-D
moze Ona jest teraz w takim wieku ze tak reaguje na jakies zakazy i zwracanie uwagi:baffled:
oje tez tak mialy ,w sumie to do dzisiaj jak maja zly dzien to wszystko musi byc tak jak chca

MAMITKA
Kuruj sie kuruj:tak::tak:Dobrze ze chociaz gardlo puszcza;-)
Moze byc bo ostatnio jak jej cos nie pasuje albo nie po jej mysli to wymusza wszystko placzem tupaniem albo sie kladzie i ryczy :baffled::baffled::baffled: musze sie chyba wziasc za tej jej fochy:tak::tak::tak:

My bylismy na spacerku Emily mnie zdziwila bo pierwszy raz chciala wziasc lalke na spacer byla w siodmym niebie ze mogla ja wozic caly czas ja przykrywala i patrzyla czy spi no i obowiazkowo jej smoczek non stop wciskala:-D:-D:-D

A&E no to chyba dobre miejsce na wakacje wybralas :-).Ja rowniez zycze zdrowka :-).
MEDEUSKA kurcze roladki powiadasz za tydzien u ciebie?No to ja za tydzien wbijam sie do Ciebie na roladki bo je uwielbiam :-).
JUSTA opowiesc jak z horroru :-)

Oliwka juz spi.Popoludniu spala chwile wiec juz padla .Ciekawe jak dlugo pospi .
Tenp caly cza powyzej 37 .Miala juz dzis 38 a teraz 37,7 .
Nie wiem czy kolejna 3 u gory jej nie wyjdzie ,bo zab wylazla dalej goraczkuje :-( .

Ogladalismy z G film RESIDENT EVIL 4 ja uwielbiam ten film.Wiem ze ogladalam 1 i 2 ale nie wiem czy 3 ogladalam .I dlatego G teraz poszedl wyporzyzyc 3 wiec bedziemy zaniedlugo ogladac poki Oliwka spi ,tylko G musi wrocic :-).

Ja spadam pod prysznic poki mlodzi beda baje ogladali;-):-)
Postaram sie wleciec jeszcze jak Ich bede kladła

reklama
A to moja zlosnica przed dzisiejszym spacerkiem:-D:-D#

Załączniki

• S7300196.jpg
    S7300196.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 40
  • S7300193.jpg
    S7300193.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Do góry