reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam się!
nadrobiłam po weekendzie wszystko:-)
Ewelinka - cieszę się, że z maluszkiem wszystko w porządku i gratuluję 3 córci. A co do imienia - u nas jak będzie córcia to będzie własnie Michalina
Ita85 - tak jak sama napisałaś, nie zawsze NT wskazuje na wadę - mam nadzieję, ze u Was urodzi się zdrowy synek. A z cisnieniem żartó nie ma - jak trzeba to leż i pachnij;-)
ja chętnie ale nie umiem na zamkniętym dodawać fotek ;(, szkoda że nie można tak po prostu wklejać ...
Kpi - trzeba zdjecie najpierw wrzucić na serwer - ja wrzucam na stronę empika - tam robię sobie album i tylko kopiuje link do zdjęcia, który wklejam na BB:tak:
Paulka - super, że z teściami tak miło spędziłaś czas - w sumie teraz powinnyśmy się przecież cieszyć a nie denerwować i zadręczać - życzę, by już tak zostało:sorry2: o - doczytałam, że byłąś na imprezece - fajny prezent od Rodziców:tak:
Cobra - tekst Twojego teścia - okropność. Super natomiast, ze masz takie wsparcie w mamie:tak:. Myslę, że niektórzy starsi ludzie są tacy zabobonni - moja mama nie powiedziała, że dziecko umrze, ale tez co jakiś czas dogaduje, żeby ciuszków jeszcze nie brać (są u Niej w domu po mojej siostrzenicy i ja chcę je niedługo zabrać). Efekt był taki, ze nawrzeszczałam na Nią, żeby mi tu z zabobonami nie wyjeżdżała:baffled: Mam też taką ciotkę, co zwróciła mi w święta uwagę, bym nie zakładała korali - też powiedziałam, ze w zabobony nie wierzę i sobie nie życzę takich komentarzy - i nie obchodzi mnie co sobie pomyślała:confused:
Agi78 - mój M wczoraj już taki zawiedziony był, że nie czuje kopnięć - co On przyłoży się do brzucha, to maluszek przestaje fikać, albo robi to delikatniej i M nie czuje. Podobnie jak u Klementinki;-) A co do usg - mi lekarz mówił, że aby ocenić rozwój narządów to do 30 tygodnia - bo potem nie jest juz tak wiarygodne:sorry2:
Ewuś - ja bym się spotkała - od jednego spotkania nic się nie stanie, a ludzie niech sobie gadają - pewnie i tak to robią:sorry2:
Gniesha - jak badanie???
Czarna Wiedźmo - kciuki zaciskam juz na 14;-)
Gosiagro - za twojego M też - już Wam wystarczy tych stresów:tak:
Zyrraffka - spóźnione, ale szczere - życzenia urodzinowe - wszystkiego naj...
Magdalena79 i Anecznik - dla Was najlepsze życzenia, by miłośc i szczęście na wspólnej drodze z Waszymi Połówkami się nie kończyły:-)
Anik - zdrowiej szybciutko:tak:

Ja musze w domku ogarnąć troszkę po weekendzie spędzonym w szkole - mam stertę naczyć do zmywania:szok:

Wszystkim Czerwcówkom życzę więc miłego dnia i zmykam

reklama
karo85 moje dzieciatko uaktywnilo sie w dzien 18tc.i od tego czasu nie daje o sobie zapomniec:) robi sobie ze mnie organy. pewnie bedzie miec adhd :D

paulka82 on wie ze mam meza,a dziecko teoretycznie ojca.sama nie wiem co chce i z kim.w koncu bede musiala cos zdecydowac,dzieko nie moze miec dwoch ojcow.
kreatorka policja stwierdzila ze z braku jakichkolwiek dowodow musza umozyc postepowanie.jednym slowem maja to gdzies.a samochod nadaje sie raczej na zlom juz.
u notariusza nie bylam z podowod natury finansowej,moze uda mi sie za mc. o ile nie bede miala wtedy jakis dlugow przez niego,to moze bedzie dobrze.

myślę,ze Twój mąż udowodnił,że niestety nie dojrzał do bycia ojcem i mężem, napisałam to samo ewus2090, jeśli ten kolega jest dla Ciebie kimś ważnym to nie rezygnuj, ale pozałatwiaj najpierw sprawy z mężem, żebyś miała "czyste" konto angażując się w coś nowego:-)
a co do finansów to zrób to jak najszybciej, żeby czasem do Ciebie nie przyszedł ktoś, komu Twój mąż jest winien pieniądze:wściekła/y:

karo85 moje dzieciatko uaktywnilo sie w dzien 18tc.i od tego czasu nie daje o sobie zapomniec:) robi sobie ze mnie organy. pewnie bedzie miec adhd :D

adhd:) dobre:-D:-D:-D

moje dziecko ma tak: jeden cały dzien i całą noc szaleje - a później jeden dzień i jedna noc spokój:-) normalnie system zmianowy 24na24:-D

u mnie nadal milczenie w brzuszku...maleństwo nie chce się jakoś uaktywnić:no:
jakoś martwię się tym:baffled:

Kochana, nie martw się, w suwaczku widzę, że to Twój 20 tc, spokojnie masz jeszcze czas, ja dopiero kilka dni temu poczułam pierwsze ruchy ale są wciąż bardzo nieregularne i nie czuję ich każdego dnia. Masz jeszcze czas, nosek do góry! :tak:

Witajcie Kochane!!!!:biggrin2:

Po pierwsze
gniesha, czarna wiedźma i gosiagro - powodzenia na wizytach i samych dobrych wieści...Ja dziś całutki dzien jestem w pracy ale myślałami i sercem będę z Wami Kochane...Ścisakm Was moco...

Po drugie wczoraj popsuł nam się piec i jest cholernie zimno w domu ...Już dzwoniliśmy do naszej Agencji od której wynajmujemy dom...MAm nadzieje, że zjawi się dziś ktoś kto to naprawi.....Nie cierpię zimna...wrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y:

Andzia S - :-) dziękuję za życzonka

też mam dzisiaj lenia strasznego, chyba dziś tylko obiad zrobię - krokieciki, bo nadzienie mi zostało, wystarczy tylko kilka naleśników usmażyć

Ostatnia edycja:
To jest właśnie pierwszy prezent naszej córeczki od babci i dziadka:-):-):-)

Załączniki

• P2080756.jpg
    P2080756.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry