reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny mam pytanie:
Ile razy miałyście jak do tej pory robiony wymaz z pochwy albo szyjki macicy?
Bo mi tu bratowa truje, że ona miała 6 razy robione w ciąży i żebym sobie zrobiła, pomimo tego że 4 tygodnie temu w szpitalu nic nie było.:-( Nie sądzę żeby coś się wytworzyło przez 4 tygodnie, tak myślałam ewentualnie żeby to jeszcze sprawdzić, ale to może za miesiąc.

Ja miałam tylko raz.

reklama
Dziewczyny mam pytanie:
Bo mi tu bratowa truje, że ona miała 6 razy robione w ciąży i żebym sobie zrobiła, pomimo tego że 4 tygodnie temu w szpitalu nic nie było.:-( Nie sądzę żeby coś się wytworzyło przez 4 tygodnie, tak myślałam ewentualnie żeby to jeszcze sprawdzić, ale to może za miesiąc.

Ja Aniu miałam robiony wymaz dwa razy ( ale tylko dlatego, że leżałam w szpitalu ) i raz cytologie.
Trzymam kciuki za wizyty - Wszystkie!:tak:

gniesha, czarna wiedźma i inne dzisiejsze wizytowiczki- 3mam kcuki ze wszystkich sil !!
gosiagro - wszystko na pewno bedzie dobrze,ale rowniez 3mam kcuki!!
paulka82 - sliczne kapciuszki :tak: Ja po wtorkowym usg kupilam mojemu malcowi pierwsze dresiki. Byly w dwupaku dwie pary spodenkek i tak samo dwupak bluzeczek. Ladne. I skarpeteczki do tego :tak:Kupowalam na 4,5kg,chyba tych mieniejszych brac nie bede,przynajmniej narazie,pod koniec zobaczymy jaki duzy wyrosnie i jak cos to wtedy dokupie te najmniejsze.Dzieci szybko rosna przeciez :blink:
zdec - ja mialam tylko raz badanie ginekologiczne w 6tc... stwierdzili,ze nadzerka wciaz jest i wcale sie nie goi,ale od tamtej pory nikt tego nie zbadal. Za miesiac wybieram sie do Polskiej przychodni i poporsze na pewno o badanie gin to sie dowiem co sie dzieje.
Co do ruchow to nieraz mam w brzuchu istna burze! Chyba w piatek to tak mnie kopal,ze spac nie moglam,az mialam obolaly brzuch, a przedwczoraj to trafil w takie miejsce,ze az podskoczylam...naprawde bardzo zabolalo,ale to nic. zniose wszystko,byle tylko czas do czerwca szybko minal!i szczeslwie.
Milego dnia czerwcowe mamuski!

Dziewczyny mam pytanie:

Ja w ogóle nie miałam robione

Uff...w koncu nadgoniłam weekend :)

Życze powodzenia wszystkim mamusiom, które wybierają się na wizyte (szczególnie gnieshy) - piszcie, jak tylko wrócicie :)

Gosia*** - dobrze, że "pinky", a nie "mózg", bo by jeszcze podbił świat ;)

Zapisałam się właśnie na USG 3D na czwartek wieczorem - już nie mogę się doczekać :) Tylko kobieta powiedziała, że wizyta trwa ok. 15 min. :/ No, ale mam nadzieje, że tak zagadam lekarza, że się trochę przeciągnie :)

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Wydaje mi się jednak że moja bratowa dramatyzuje:wściekła/y: Ale nie będę się tym przejmować;-)

A kto się dzisiaj wizytuje oprócz gniesha?? Nie byłam na bieżąco, przez ostatnie kilka dni:-(

gosia-fajoski zwierzaczek to chyba szynszylka?
zdec-ja miałam raz cytologie i raz wymaz myśle że jeszcze z raz mi to i to powtórzy dla pewności.

reklama
witam ponownie
alez sie wkurzyłam z samego rana:wściekła/y:, zasiadłam sobie z kaweczką przed loptopem i zamiarem poczytania was a tu problem z netem:wściekła/y::wściekła/y: jakaś awaria serwera czy coś tam dopiero niedawno zaskoczył ponownie, juz mi się humor zepsuł
mam nadzieję że to się już nie powtórzy i będzie działał normalnie:tak:
zdec ja też miałam tylko raz robiony wymaz na samym początku ciąży

z tego co pamiętam a przeczytane tak na szybko to nasza "czarownica" też się dziś wizytuje

Do góry