reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej moje miłe:happy:
Dorotka nie zamartwiaj sie na zapas i nie dołu myślami,to cięzka choroba,ale z tego co czytałam żadne dziecko nie ma wszystkich objawów tylko kilka.Zobatrz jak długo nikt u Oliwki choroby nie podejrzewał,moze ona jest łagodnie dotknięta....Lekarka na pewno wszystko ci jutro wytłumaczy,a ja mocno cie całuję i trzymam kciuki za Was dziewczyny:happy:
Malinka Antek jest śliczny:rolleyes:
Medeuska,ty to sie masz z tym dentystą:errr:
Anka ,gdzie ty zmieściłaś 7 gofrów:szok:
Anabubka czegoś nie doczytałam ,ale o jakim lekarzu dziewczyny wspominają ,coś ci jest:eek:
Luna ty jestes mistrzynią galopu przez zaspy:rofl:
Iwcik,a to nie fajnie ,ze żle sie czujesz ,ale myśle ,ze szybka reakcja i czuła opieka to wszystko czego ci teraz najlepiej trzeba:tak:
As ,co to za spadek formy ,gdzie twoja energia:eek:
MH super że weselicho udane,mam nadzieje ,ze uda ci sie utrzymać laktację:tak:
Anaconda ,nie taki wilk straszny,jednak opłaca sie mówić dzieciom prawde,nawet o zastrzykach,mała ma zaufanie do ciebie ,a w końcu to nie takie straszne:tak:

U nas git wczoraj wieczór wprawdzie nie działo sie nic z tych rzeczy na które liczyłam:rofl2:ale na siłce wczoraj dałam czadu ,przejechałam 20 km,na rowerku:-Dw godzinę:-Ddzieci dziś wracają i powiem wam w sekrecie ,ze cieszę sie,fajnie est bez nich ,ale fajniej z nimi:-D:rofl2:

ŁO MATKO ,ALE MI LITERY WYSZŁY

wiki nie bo wstyd:-D mam tylko piecyk lodówke i zlew- pod lewem stara szafka a za szafke na cokolwiek robi mi stare biurko od patryka:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D

ale nie robilismy bo chcemy sobie juz zrobic wypas potem a to wyjdzie kolo 10-15 tys razem z wyburzeniem ściany:eek: a pza tym od razu bedziemy musieli zrobic rremont salonu bo bedziemy robili otwartą kuchnę z salonem:tak:

anaconda moja tez nieduza- cos ala twoja albo nawet mniejsza byla dopoki witryny nie djęlismy i nie polacylismy jej z pokojem....- ale to nawet nie o wielkośc chodziło:-D

tak dla wytłumaczenia- starą kuchnie ostawilismy w starym mieszkaniu jak sie preprowadalismy w czerwcu :-D zeby ni bylo ze tak ju od 5 lat zyje albo nei wiem ile:-D:-D:-D:-D

ona naprawde byla stara i nie bylo co brac:-D chyba 50 lat miala:-D

Ostatnia edycja:
elloo

A ja wkur*** mialam termin na 10:30 do dentysty.Moj dzwoni do mnie 10:15 ze jednak nie da rady dojechac :wściekła/y::wściekła/y:Jak by zadzwonil wczesniej to by sobie Laure ubrala i zawiozla bym ja do Agnieszki:wściekła/y::wściekła/y:A tak dupa zimna.Matka ubrana i wyszykowana a tatus dzwoni ze nie przyjedzie:wściekła/y::wściekła/y:
Niech mnie ktos zastrzeli:wściekła/y:
Laura je sniadanko, ja powiesilam pranie a ze ubrana jestem to czekam az Lali zje i ide na miasto

elloo

A ja wkur*** mialam termin na 10:30 do dentysty.Moj dzwoni do mnie 10:15 ze jednak nie da rady dojechac :wściekła/y::wściekła/y:Jak by zadzwonil wczesniej to by sobie Laure ubrala i zawiozla bym ja do Agnieszki:wściekła/y::wściekła/y:A tak dupa zimna.Matka ubrana i wyszykowana a tatus dzwoni ze nie przyjedzie:wściekła/y::wściekła/y:
Niech mnie ktos zastrzeli:wściekła/y:
Laura je sniadanko, ja powiesilam pranie a ze ubrana jestem to czekam az Lali zje i ide na miasto
udusilabym:wściekła/y::laugh2::laugh2:

reklama
Anka ,a twoim mężem nie jest facet:-D:-D:-Dprzecież to norma,mój też miał przyjemnośc juz nieraz mni tak wystawić ,tylko ciupke wcześniej to zdążyłam z dojazdem:tak:

Do góry