reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
ej dziewczyny przestańcie z tą wagą bo ja się załamię... wyglądam jak pulpet, jeszcze 4 kg do wagi sprzed ciąży a moim marzeniem jest w sumie 14 kg mniej... nierealne :sad: chyba znowu popadnę w kompleksy które się skończą bulimią...

a jak patrzę na swoje rozstępy to aż mi niedobrze :confused2:

(dobra, wygadałam się... ale ulżyć to mi nie ulżyło...)

lacze sie z toba nie wiem ile waze po pordozie do teraz ale wygladam jak slon i bardzo zle sie czuje! opuchlizna zeszla w buty wszystkie wchodze ale biodra tak mi sie roszeszly ze wszystkie spodnie wciskam do konca ud a przez biodra za cholere nie przejda!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
my w weekend walentynkowy jedziemy domoich rodzicow...
i niedziele spedzamy u mojego dziadka bo biedny zostal teraz sam....

dlatego jedziemy do niego z prawnukiem...niech sie troszke pocieszy biedak...

Dziewczyny, a jak wygląda ten śluz bo tyle o tym tu piszecie, ze sama sie zastanawiam czy moja mała nie robi śluzowatych kupek. Czy to jest innego koloru niż reszta czy po prostu chodzi o konsystencję?

U mnie to jest taka kupa jakbyz bialkiem jajka:tak:ciagnie sie i widac przezroczyste niteczki sluzu:tak:raczej nie da sie tego nie zauwazyc:no:dzis teraz przed chwila znowu byla kupa i znowu ze sluzem:-(nrmalnie oszaleje:-(

Mnie jeszcze brakuje 2 kg, ale tak sobie myśle, że to przez mleko w piersiach ;-) Natomiast brzuch nadal duży, ale chyba ciezko bedzie mi wrócic do tego co było wcześniej (64 cmm).
A przy okazji brzuchów to kiedy zniknie ta ciemna kreska?

Ja jestem na -1 kg:tak:ale skora na brzuchu nie jesttaka jak wczesniej:no:

a mnie sie wydaje ze ty jestes wyjatkowo szczupła przy takim wzroscie to nawet 70 kg moglabys wazyc. ja mam 168 cm i przy 56 kg wszyscy mowili ze chuda jestem. a wiekszy tyleczek to moze byc tez i zaleta ;-)

Podobniez faceci nie lubia chudzielcow:no:
A i przestancie pisac juz o wadze:wściekła/y:ja mam 168 i waze w tej chwili 72 kg:wściekła/y:kurna i wy narzekacie:wściekła/y:szlak mnie trafi zaraz:wściekła/y:

moja hania raczej jeszcze nie zabkuje, chociaz slini sie okrutnie ;-) wiec to moze byc to slabe przyswajanie pokarmu, tym bardziej ze brala antybiotyk. Musze sie dokladnie przyjzec jej kupce, jak w koncu zrobi :baffled:

Przy kazdym antybiotyku powinnas podawac Lakcid lub inny probiotyk:tak:wiec jest mozliwe ze kupka moze byc ze sluzem,jesli taka jest to zaznij raz dziennie podawac malemu:tak:to mu napewno nie zaszkodzi;-)

mea kolysanki poszly mam nadzije ze dostalas:)
napisz czy Ci sie podobaja;-)

My czekamy rowniez na kolysaneczki wiec Mea do dziela;-)

Na walentynki przyjedzie moj maz, ale raczej nigdzie nie pojdziemy bo on bedzie zmeczony, a ja i tak karmie piersia i nie daje sobie rady z odciaganiem wiec na pewno bedziemy w domku. Moze w koncu sie pokochamy...

My wczoraj mielismy bara bara:-)ale powiem wam ze balam sie jak nastolatka:-Dnie bylo jakos bardzo super ale nastepnym razem bedzie dobrze bo strach mniejszy;-)

A wy jeszcze sie nie seksiliscie?:szok:
No i widze ze u was pyklo dzis dwa miesiace:-)

reklama
NO taniej ma taniej ja polecam pieluszki flanelowe od niego sa swietne i taniutkie piore non stop i nic sie z nimi nie dzieje niedlugo znow od niego zamowie szkoda tylko ze nie ma huggiesow 2;)
a flanetki mam tez...w zasadzie to ja chyba wsyztsko po kolei od niego zamawialam...tez zaluje,ze nie ma papersiakow...choc moze trzeba sie spytac ,bo kiedys nakrylam go ,ze ma inne konto i tam sprzedaje pewne rzeczy taniej niz na tym , a drozej te co na tym sa tansze ;-):tak:

Do góry