reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

no własnie na maile opowiada nie baba tylko jakis facet i widze ze neizla cene podal 54, tez chcialam kupic 2 jak nie 3 ale cos mnie naciaga i podal koszty przesyłki drozsze niz na ich stronie

zastanawialam sie czy nei psiac do niego maila ze chce kupic iweksza ilosc i moze jakis rabacik a jak odmowi to sie chyba wkurze i kupie jeden albo wcale i gdzie indziej poszukam

reklama
no własnie na maile opowiada nie baba tylko jakis facet i widze ze neizla cene podal 54, tez chcialam kupic 2 jak nie 3 ale cos mnie naciaga i podal koszty przesyłki drozsze niz na ich stronie

zastanawialam sie czy nei psiac do niego maila ze chce kupic iweksza ilosc i moze jakis rabacik a jak odmowi to sie chyba wkurze i kupie jeden albo wcale i gdzie indziej poszukam

Napisz że po pierwsze jest przesyłka tańsza na stronie to raz a dwa spytaj o rabat a trzy napisz mi na prova swój numer telefonu aktualny i jakie byś chciała dokładnie te staniki nazwa i rozmiar jakbym któregoś dnia jechała tam w jakiejś normalnej porze to pojade do baby i Ci kupie . To chyba jej syn i on tam prowadzi interes allegrowy a ona to szyje . Tak mi się wydaje . A ja tam u niej rabat już wynegocjuje ;-);-)

Tak czytam i smutno mi że niektóre z nas jeszcze nic nie mają:-(- ja pamiętam jak w grudniu a nawet w listopadzie dziewczyny tu szalały juz a ja sobie twardo powiedziałąm do stycznie nie będę zapeszać i jedyna co kupiłam dla córci to na mikołaja smoczek uspokajający bo mi sie tak podobał :-) ale od stycznie szaleję! :-D a właściwie już skończyłam wczoraj kupując dla siebie podkłady poporodowe :eek:;-)
Spokojnie dziewczyny na każdego przyjdzie czas na zakupy :tak:
Ja poprostu nienawidzę zostawiać niczego na ostatnia chwilę bo mi to sen z powiek spędza :p
Pamietam, pamietam :tak:
Ja tez wszystko na razie tak niby mam i nie mam, i juz przez to w weekend depresje mialam, i Ł sie oberwalo, i ja chodzilam zla jak osa... No ale coz, jeszcze troche, i wszystkie bedziemy miale sliczne pokoiki, i wszystko skompletowane :tak:

napisz mi na prova swój numer telefonu aktualny i jakie byś chciała dokładnie te staniki nazwa i rozmiar jakbym któregoś dnia jechała tam w jakiejś normalnej porze to pojade do baby i Ci kupie . A ja tam u niej rabat już wynegocjuje ;-);-)
Kwiatuszku - zobacz jaka mamy fajna kolezanke na forum taka niby pyskata ale jaka uczynna :-D:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Napisz że po pierwsze jest przesyłka tańsza na stronie to raz a dwa spytaj o rabat a trzy napisz mi na prova swój numer telefonu aktualny i jakie byś chciała dokładnie te staniki nazwa i rozmiar jakbym któregoś dnia jechała tam w jakiejś normalnej porze to pojade do baby i Ci kupie . To chyba jej syn i on tam prowadzi interes allegrowy a ona to szyje . Tak mi się wydaje . A ja tam u niej rabat już wynegocjuje ;-);-)

Dzięki Aniam napisałam do tego chłoptasia maila
i zobaczę co odpisze
jak mnie źle potraktuje to się do Ciebie odezwę z namiarami i Tobie zrobię przelew a nie im, bo wiadomo, że człowiek na kasie nie śpi, złaszcza nie pracujacy człowiek a on mnie chciał jeszcze na przesyłkę droższą naciągnać, ze juz nie wspomnę o staniku... :wściekła/y:

Dzięki Aniam napisałam do tego chłoptasia maila
i zobaczę co odpisze
jak mnie źle potraktuje to się do Ciebie odezwę z namiarami i Tobie zrobię przelew a nie im, bo wiadomo, że człowiek na kasie nie śpi, złaszcza nie pracujacy człowiek a on mnie chciał jeszcze na przesyłkę droższą naciągnać, ze juz nie wspomnę o staniku... :wściekła/y:

Pazerniak jeden a jego mama czy kto to jest taka fajna baba :tak: . I widać że taka ufna do ludzi poleciała gdzieś coś tam zrobić przeprosiła mnie ze musi i zostawiła mnie w tym sklepie czy jak to zwac mogłabym jej 10 staników wynieśc i nie zapłacic:szok::-D Daj znać co odpisał bo az sama ciekawa jestem .. Głupi typ

To że pisze co myślę nie oznacza , że nie jestm miła . Jedno z drugim nie ma nic wspólnego:-D:no: Nie lubie słodzenia jak myślę co innego co ja poradze;-)
I znow pyskuje :no: Ja Ci tu komplementa wale, a Ty na mnie burczysz :angry:;-)

Zdejmowalam pranie z suszarki, i taka ochote mialam normalnie lalke poubierac, ze szok. To se wzielam aparata i cyknelam co nieco :tak:
Zobacz załącznik 204355 Zobacz załącznik 204362

Zobacz załącznik 204358 Zobacz załącznik 204359

Zobacz załącznik 204360 Zobacz załącznik 204361

Zobacz załącznik 204363 Zobacz załącznik 204354

I znow pyskuje :no: Ja Ci tu komplementa wale, a Ty na mnie burczysz :angry:;-)

Zdejmowalam pranie z suszarki, i taka ochote mialam normalnie lalke poubierac, ze szok. To se wzielam aparata i cyknelam co nieco :tak:
Zobacz załącznik 204355 Zobacz załącznik 204362

Zobacz załącznik 204358 Zobacz załącznik 204359

Zobacz załącznik 204360 Zobacz załącznik 204361

Zobacz załącznik 204363 Zobacz załącznik 204354
szałowo Katik
zwłaszcza ten tygrysek mnie rozwala :)

reklama
nie no Katik, wypas:-), ubranka śliczne, tygrys wymiata. no i mam taka sama mate-misia z ikea do przewijania:-D:-D:-D

Do góry