reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

dzięki za informacje.

Kurdę a ja doła dostaję ostatnio jak tu zaglądam,
dziwiłam się 13x13, ale teraz jak ja nie mam praktycznie nic, to nie moge patrzeć że wy juz tak wszystko macie, a ja jeszcze nic :-( kurdę pustka na koncie przez ten remont i o nici z zakupów :-:)-:)-:)-:)-:)-(

u mnie też krucho z kasą, a mieszkanie wykańcza się i mnie przy okazji

reklama
kwietniowki ktore jeszcze nic nie maja ze wzgledu na kaske - nie martwcie sie! jeszcze jest duzo czasu:tak: a przez allegro mozna tez duzo taniej zamowic i prawie wszystko na raz:-) i przychodzi w tydzien czasu!

kwietniowki ktore jeszcze nic nie maja ze wzgledu na kaske - nie martwcie sie! jeszcze jest duzo czasu:tak: a przez allegro mozna tez duzo taniej zamowic i prawie wszystko na raz:-) i przychodzi w tydzien czasu!
te rzeczy które wczoraj zamówiłam na allegro (dałam Wam linki) właśnie dziś zostały wysłane do mnie kurierem :)
nie mogę się doczekac choć to w sumie tylko dwa reczniczki, kocyk, pieluszki i buteleczki
tak wiec przesylka expresowa
jutro pewnie dostarczą

nata001 to jest w u góry w zakładce "Społeczność". Tam wybierasz "grupy społecznościowe". Poza tym tam masz wgląd tylko za zaproszeniem a takie możesz otrzymać od aniam

Ella zauroczyła mnie ta pościel, zamówię kremową chyba z tilulem, mam tylko nadzieję,że nie spalę jej żelazkiem.

No ja właśnie taką kupiłam- w realu też śliczna :-)
A żelazko od tiulu będę trzymać z daleka :-D:-D:-D

A czy za dużo bajerów...no jak dla mnie to jedyne co nie konieczne to ten przybornik, ale nie bylo zestawu bez :sorry:
A baldachim mi sie marzyl dla coreczki od zawsze, wiec to taka moja fanaberia :-D pewnie za parę miesięcy zdejmę bo zbieracz kurzu (z resztą zamierzam go czesto prać co nie wiem jak zniesie?), ale co tam- raz sie żyje :-D:-D:-D

Co do ciuszków Kittek- prześliczne!!!

Ostatnia edycja:
Tak czytam i smutno mi że niektóre z nas jeszcze nic nie mają:-(- ja pamiętam jak w grudniu a nawet w listopadzie dziewczyny tu szalały juz a ja sobie twardo powiedziałąm do stycznie nie będę zapeszać i jedyna co kupiłam dla córci to na mikołaja smoczek uspokajający bo mi sie tak podobał :-) ale od stycznie szaleję! :-D a właściwie już skończyłam wczoraj kupując dla siebie podkłady poporodowe :eek:;-)
Spokojnie dziewczyny na każdego przyjdzie czas na zakupy :tak:
Ja poprostu nienawidzę zostawiać niczego na ostatnia chwilę bo mi to sen z powiek spędza :p

reklama
mail od amazonki na temat stanika Aniam jakby ktoś był zainterseowany :)

Nazwa biustonosza: EWA (tylko w kolorze czarnym)
Cena: 54zł.
Koszty przesyłki:
Paczka "za pobraniem": 14zł.
Przedpłata na konto: 6zł.

O a mnie pani za niego też 40 policzyła bo pytałam ile ona że 49 jak tamten a że brałam dwa i byłam osobiście to mówie babie że rabat bo jak nie to myszy w dom .. I kupiłam dwa za 80zł:-D:-D
kwiatuszek szkoda że mam tam 20 km bo bym Ci sama kupiła i wysłała . My tamtedy jeździmy ale z rana o 7 tylko i główną trasą więc nie będę się babie z rańca na łeb zwalać

Do góry