reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Katik nie będę oryginalna- tygrysek bajer :-) No i strasznie podoba mi się ten zestaw pielęgnacyjny w walizeczce, super gadżet:rofl2::rofl2::rofl2:

A ja ze względu,że tak późno dołączyłam (mam za swoje:-p) to jeszcze z furą dla małej się nie mogę zdecydować. Wprawdzie mamy na oku kilka modeli,a planujemy kupić w marcu więc myślę,że będzie OK.
Zastanawiam się nad wózkiem BEXA (nazwa mnie przeraża,ale wózio nam się
podoba-szczególnie ten pierwszy kolor w kółeczka). Problem jest w tym,że nie ma go w Koszalinie i z tego powodu mam do was prośbę abyście napisały czy widziałyście go na żywo i jakie macie o nim zdanie
BEXA B3 wózki 3w1 + fotelik samoch KOłA pompowan (910352579) - Aukcje internetowe Allegro

Drugi na liście jest Jedo Bartatina (opcja FYN ze zwrotnymi kółkami). W tym wypadku mam mętlik w głowie co do koloru. Widziałam,że kilka z was go ma- pochwalcie się kolorkami.

Wiem,że temat był już wałkowany na forum kilka razy,ale może dacie się jednak namówić na wyrażenie opini. Będę ogromnie wdzięczna:-):-):-)

Paskudy z was:-:)-:)-(nic się nie pochwalicie furkami z Bartatiny..... no i :-(napiszcie,że ta bexa to badziew albo fajna. No a może coś o Bolderze powiecie?
WÓZEK IMPLAST BOLDER SD 2010 TORBA+ŚPIWÓR GRATI (901595754) - Aukcje internetowe Allegro

Paskudy z was:-:)-:)-(nic się nie pochwalicie furkami z Bartatiny..... no i :-(napiszcie,że ta bexa to badziew albo fajna. No a może coś o Bolderze powiecie?
WÓZEK IMPLAST BOLDER SD 2010 TORBA+ŚPIWÓR GRATI (901595754) - Aukcje internetowe Allegro

hehe no widzisz, jak pisałas to chcialam fote znalesc, ale w kompie je pokasowalam chyba, wiec zaczelam strony na bb wertowac, ale nie znalazłam...

jutro zrobie nowe foty, z tym ze ja mam model taki baaardzo praktyczny. Wózek JEDO Bartatina ALU PLUS Sklep W-wa OKAZJA (903102494) - Aukcje internetowe Allegro
kolor 117.

na zywo wyglada duzo "jaskrawiej" i kolory sa takie nasycone, dlatego warto wybrac sie do sklepu i sobie poogladac jak to naprawde sie prezentuje.

kittek ja mam bartatine classic, a nie fyna, więc nic nie pisałam... Fyn ma skrętne kółka, a bartatina nie, i generalnie stelaż inny. Ale sama gondolka i siedzisko spacerówki chyba to samo, a jak tak, to są baaardzo obszerne i spokojnie dzieciaczek się mieści, nawet taki spory. I w zimie w kombinezonie też nie jest ciasno w spacerówce. No ale co jest w stanie przetrwać stelaż fyna nie wiem, bartatiny na wahaczach sporo - i lasy i parki i pola i wieś, z jednym oliwieniem po roku użytkowania.
a kolorek mam nadzieję się ukaże...

Załączniki

• DSC_1347a.gif
    DSC_1347a.gif
    106,9 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_0227a.jpg
    DSC_0227a.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
a co tego implastu, to moja kolezanka go ma i nazeka na mala gondole i niska budke... z tym ze jej dziecie to takie długasne sie urodzilo.

mi sie wizualnie bardzo podobaja i na poczatku chcialam ten wózio, no ale skonczylo sie na jedo i jestem poki co zadowolona z wyboru:-)

Dziękuję kochane paskudy:rofl2: Chyba się na to Jedo zdecyduję :) a z kolorem to chyba będę musiała wydrukować 4 wzory zamknąć oczy i wylosować na ślepo, albo męża zmusić do podjęcia decyzji bo podobają mi się z tego linka co dała Dagsila Classic nr 119, Freeline 120, 126 i 188 a tak wogóle to jeszcze z pięć innych....

Ulanka słodziutka ta twoja Mania :) A i na żywo to i czerwony mi się podoba!
Kurcze jak za mało kolorów do wyboru to się narzeka a jak duuuuży wybór to też problem. Nie wspominając o tym,że w nowej kolekcji Jedo doszło chyba jeszcze z 10 kolorków i rzeczywiście na żywo kolorki są żywsze i duużo ładniejsze:rofl2:

reklama
a bardzo dziękuję - teraz to już rok starsza i trochę szczuplejsza ;-) a kolor na żywo tez uważam, że ładniejszy...

Do góry