AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Tygrys powala...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja ze względu,że tak późno dołączyłam (mam za swoje) to jeszcze z furą dla małej się nie mogę zdecydować. Wprawdzie mamy na oku kilka modeli,a planujemy kupić w marcu więc myślę,że będzie OK.
Zastanawiam się nad wózkiem BEXA (nazwa mnie przeraża,ale wózio nam się
podoba-szczególnie ten pierwszy kolor w kółeczka). Problem jest w tym,że nie ma go w Koszalinie i z tego powodu mam do was prośbę abyście napisały czy widziałyście go na żywo i jakie macie o nim zdanie
BEXA B3 wózki 3w1 + fotelik samoch KOłA pompowan (910352579) - Aukcje internetowe Allegro
Drugi na liście jest Jedo Bartatina (opcja FYN ze zwrotnymi kółkami). W tym wypadku mam mętlik w głowie co do koloru. Widziałam,że kilka z was go ma- pochwalcie się kolorkami.
Wiem,że temat był już wałkowany na forum kilka razy,ale może dacie się jednak namówić na wyrażenie opini. Będę ogromnie wdzięczna:-):-):-)
Paskudy z was:--
-(nic się nie pochwalicie furkami z Bartatiny..... no i :-(napiszcie,że ta bexa to badziew albo fajna. No a może coś o Bolderze powiecie?
WÓZEK IMPLAST BOLDER SD 2010 TORBA+ŚPIWÓR GRATI (901595754) - Aukcje internetowe Allegro