Dalej pokaz!!! Na pewno sa dobreNa ścianie w dużym pokoju mam :-( ścianobloga zdje ia w antyramach
Nie lubie pokazywac swoich prac bo wg mnie nie są zbyt dobremój mąż oczywiscie jest innego zdania i po cichu wysyla na konkursy hehe

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dalej pokaz!!! Na pewno sa dobreNa ścianie w dużym pokoju mam :-( ścianobloga zdje ia w antyramach
Nie lubie pokazywac swoich prac bo wg mnie nie są zbyt dobremój mąż oczywiscie jest innego zdania i po cichu wysyla na konkursy hehe

Na ścianie w dużym pokoju mam :-( ścianobloga zdje ia w antyramach
Witaj Okale, ja poczekam na te nowe badania nie chcę rozkładac mojego cyklu na czynniki pierwsze, to nic nie daje! Domysłów moga być miliony, chciała bym poza tymi staraniami zyć normalnie i nie myśleć stale o tym wszystkim. Poczęcie dzidziusia miało być dla mnie szczęściem i nie chcę go kiedyś kojarzyć z tymi przejściami!!! Staram się być ciagle dobrej myśli!

Dalej pokaz!!! Na pewno sa dobre![]()

może fotobloga założe w końcuObiecuje ze wrzuce kilka zdjęćmoże fotobloga założe w końcu
czekam...:-)Tak załóż i koniecznie wklej linka z adresem aby móc ogladać na bieżącoczekam...:-)

Dzięki Okale Tobie też życzę sukcesu!!! Fasolinki znaczypopieram :-) też tak chcę:-)
z tyże jak sobie pomyśle o objawach ciąży, które czułam w poprzednim cyklu (po monitaringu) to tak mi wpadło, ze moze u mnie jest taki problem, ze progesteron skacze (tak jak temp) u moze u Ciebie jest podobnie?
no ale jak już znam Twoje podejście to takie hipotetyczne pytanko;-)
Powodzenia życzę, oby ten cykl okazała się szcześliwym, bez przykrych niespodzianek![]()
Tosia wrzucaj te zdięcia my też jesteśmy krytyczne chętnie Cię pooceniamyOj Aguś ja jestem tak krytyczna wobec swoich prac ze szok ale obiecuje ze cos wrzuce![]()

Tosia wrzucaj te zdięcia my też jesteśmy krytyczne chętnie Cię pooceniamy![]()