reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a ja moje Drogie mimo ze na usg nie bylo dominanta wsrod pecherzyków to działam ostro :zawstydzona/y: może jakis łut szczęścia.... dzis nawet wydawało mi sie że śluz płodny... tylko ze testy owulki wychodza negatywne i tempak tez niska:-( wiec chyba musze sobie wylać na głowę kubeł zimnej wody :tak:

a powiedzcie mi jak to powinno wygladac jak sie mierzy tempkę jak to skorelowac z owulacją?????

reklama
Witaj Betusia, a jak tam twój cykl?!

Chyba spóźnione to moje pytanko!!!!!!!!!!!

witaj Kochana :-)
a u mnie to nic ciekawego się nie dzieje owulki chyba nie ma -nie wiem wkurza mnie to bo juz nie wiem czy jest czy jej niema czy moze bedzie - ale z drugiej strony jak lekarz na usg nie wiidzial dominanata no to raczej jej nie bedzie- mierze tempke z rana z odchyleniem +/- 2h wczoraj i dzis 36,3 stopnie C

p.s. masz konto na 28 dni????

Najczescie temperatura podnosi sie po owulacji.

a ja myslalam ze w trakcie owu powinna sie podniesc i po owu utrzymywac az do miesiaczki

Betusia obyś miała racje :-)

:-):-):-) Kochana wiecie że życze tego z calego serca :tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

postanowiłam poprawić Wam troszkę nastrój:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

:-):-):-):-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Kochana jesteś :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja myslalam ze w trakcie owu powinna sie podniesc i po owu utrzymywac az do miesiaczki
Zdaza sie tak, dlatego jako okres plodny przymuje sie 3 dni wyzszych temperatur. Ale najczesciej owu jest jeszcze jak tempka jest w dole. A czasami w czasie owulki temperatura wrecz spada...
Dlatego tak trudno w nia trafic. Bo gdyby owulka byla w pierwszym dniu wyzszych temperatur to nie byloby zadnego problemu;-)

Zdaza sie tak, dlatego jako okres plodny przymuje sie 3 dni wyzszych temperatur. Ale najczesciej owu jest jeszcze jak tempka jest w dole. A czasami w czasie owulki temperatura wrecz spada...
Dlatego tak trudno w nia trafic. Bo gdyby owulka byla w pierwszym dniu wyzszych temperatur to nie byloby zadnego problemu;-)

dzieki za rozjasnienie :-)
.... człowiek to się całe życie uczy ;-)

p.s. masz konto na 28 dni???

moja mała miłość Marco
2iqdc8g.jpg

a to moje pierwsze zdjęcie lustrzanką
205cht.jpg

reklama
Do góry