reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

asiuchaA ja będe mieć udane Walentynki z @, super. Chyba spędzimy je w kinie a nie w łóżku.
a czemu myslisz ze @ bedzie????musisz miec nadzieje ze sie nie zjawi:tak::-)[/QUOTE]

Ewaelina ja już mam plamienia od 24 dc i @ czuje dokłądnie więc nie ma szans na dzidzie bo powoli @ się pojawia.

tak, ale jeszcze nie zdecydowalismy sie na onkretny. Stwierdzilam, ze poczekam. Booshe jak mnie ten tyłek boli:-(

Pajka ty przyznaj się że na ceracie z górki zjeżdzałaś :-D:-D

Dobry aparat :tak::tak: Ja śmigam na Sony alfa 300 jeden z pierwszych sonych i bardzo jestem zadowolona - teraz zamierzam zmienić obiektyw :-)

Ja mam zamiar go kupić ale dopiero późno wiosną.

moja mała miłość Marco
2iqdc8g.jpg

a to moje pierwsze zdjęcie lustrzanką
205cht.jpg

Tosia fotki prześliczne!

suzi ja się winkiem posiłkuje :tak::tak: żeby się rozluźnić :tak:

A ja choć alkoholu nie lubię to wczoraj raczyłam się drineczkiem w butelce Bacardi Breze arbuzowy chyba pysznyyyyyyyyyyyyyyyy!

sama nie wiem czy to coś da...u mnie lipa była i tyle...testy tylko zmarnowałąm...zawsze istnieje szansa, ze owulka była szybciej lub jaj nie było...no albo że testy oszukują.i tej wersji lepiej się trzymać;-)

Oj oszukują to testy, ja przy wysokiej prl robiłam i przez 5 dni II krechy miałam a owu wogóle nie było bo monitoring miałam.

Lopop ty chyba pytałaś o ten progesteron i mi ostatnio gin powiadział że jak robisz progesteron po spodziewanym terminie owu wyjdzie 15 albo więcej to owu na pewno była. Ale nie iwem jak to wychodzi naprawdę.

reklama
;-)Cześć Dziewczyny ja tylko na chwilkę zajrzałam bo nie mogłam sobie odmówić tej przyjemności:-D co na naszym wątku nowego :confused:

reklama
a ja przed chwilą znalazłam ostatni słoik ogórków kiszonych mojej babci- hehehe i teraz sama sie z siebie smieje- nie mogłam go otworzyc i myslałam że oszaleje ile ja nozy uzyłam żeby go otworzyc, moj P. na sportach i niestety musiałam sobie poradzic sama ale sie udało hurraa i juz zjadłam pol sloika:-)
mmmmmmm pychotka:tak::-)

Do góry