reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U mie same koty były, raz pies ale przez tydzień tylko i chomiki dwa i rybki a teraz nic ale chce kotka. Nic innego tylko kot, najlepiej czarny :tak:
Aga to zdrówka dla Małej :tak:
As super masz mieszkanko :tak: a ile ma metrów jeśli można spytać? :-)

A dziękuję ślicznie za życzonka i się dołączam dla Amelki :-D:-D

Oj z miłą chęcią bym się takiej napiła :sorry:

Ja dzisiaj pączki będę robić z ziemniaków :-p

Witam ja wpadłam się tylko przywitać. Umieram, ósemka mi naciska na ząb i mnie przez to wszystkie na dole bolą :crazy: mam nadzieję że mama mnie umówi na wizytę dzisiaj bo nie wytrzymam.O 2 dopiero zasnęłam nic mi nie pomagało na ból :baffled: no masakra jakaś :no: M miał mieć służbę ale jej nie ma :sorry: ale dopiero za dwie godziny ma autobus do domu :dry: tylko znając jego, przyjedzie zje wykąpie się i spać a ty zapierdzielaj dalej :no: jeszcze na dodatek buzi nie mogę otwierać przez te zęby :no: no wyrwę wszystkie i sobie sztuczną szczękę wstawie :-D idę sprzątać i obiad robić bo dzisiaj siostra ze szwagrem na obiedzie będą :tak: zajrzę dopiero wieczorem jak dam radę :tak: ciepełka życzę bo u mnie zimno i pada -10 jest :sorry: papa :-)
Oj współczuje bólu zębów ja naszczęscie porobiłam z mojimi zębolkami rok temu i mam spokój

reklama
Witam się z rana, na początku przyłączam sie do życzeń:tak::tak::tak::tak:
dziś pospaliśmy do 8:szok::szok::szok: jakieś czyste szaleństwo od samego rana:-p:-)
Cały czas myślę, czy ona mogła go źle zaszczepić:baffled: ten jej tekst nie daje mi spokoju:confused2::confused2::confused2:
U nas bez wielkich mrozów i bez dodatkowej partii śniegu ufff bo i tak nie ma jak chodzić.:sorry:
A że tłusty czwartek już jutro??????szok! muszę coś wymyśleć...

Ostatnia edycja:
ja posprzatalam w pokoju u maksa, poprasowalam, pomyłam gary, powiesiłam nastepne pranie, teraz piora sie dywaniki od maksa a ja zaraz ide myć włosy:sorry: resta mieskania czekam az patryk łaskawie wstanie i posrzata najpierw swój pokoj bo on mi potem wszystko roznosi jak sprzata:-D:-D:-D

jutro na szczescie juz idzie do szkoły to bede miala spokój:eek:
Anaconda-ja z przyjemnością, tylko musze jeszcze wodę wstawić, bo jedno co zrobilam odkąd wstałam to włączyłam kompa i uszykowałam małej butle, hihi
:-D:-D:-D
i ja sie dolanczam do zyczen:tak::tak:

Witam z rana
Dzis o 8 trzeba bylo wstac bo na 9 dentysta:eek::eek:
u mnie jeszcze wszyscy spia ale zaraz ich budze
ja sie musze tez jeszcze ubrac i pomalowac ale jakos mi sie czterech liter nie chce ruszyc:-D:-D:-D
Nadrobie potem bo czasu brak:tak::tak:

Ania tobie termin na wtorek o 15 30 zrobilam:tak::tak::tak:
Pisze zebym potem nie zapomniala dnia i godziny bo wiesz roznie to bywa z moja pamieciom:-D:-D:-D
oh dentysta:-D skąd ja to znam:-D ja ide na 18 dziś... na szlifowanieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:szok::-:)-:)-:)-:)-( i pewnie do 20-21 bedzie mnie meczyc:baffled:

Medeuska ,tyle godzin na fotelu dentystycznym:szok:masz kobieto zaciecie:tak:

A jA zapłaciłam sobie kilka rachunków przez neta,nakarmiłam Ksawka ,bo moi od wczoraj popołudnia w domu ,to znaczy:-DKlaudia była 2 godziny w domu ,bo poszła do koleżanki spać ,ale jak dzis wróci to juz zostaje:tak:
Ksawek coś taki nie wyrażny jakby go coś brać miało wczoraj lekko podgorączkowy stan miał,długo spał niespokojnie ,zimno mu wywala,mam nadzieje ,ze na tym sie skończy:baffled:

Witam
Ja nie spie juz od 7;40:szok::szok:Bo tak wstał mi Dominik:no:Nie szedl dziisja do szkoly bo niedlugo pojade do siorki i wroce pod wieczor jakos:-p
Jestem mega spiaca a oczy to mi sie same zamykaja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Za oknem snieg sypie i chyba wieje:baffled:
Niedlugo musze sie ubrac,oporzadzic i zapodac jakies sniadanko

No to fotki zrobione
to moje firanki i woalki uszyte moimi rączkami , woale i organtyny kupuje na metry:-p:-p:-p
1 to na wejsciu mam taki ganek ja to tak nazywam
2 i 6 to W sypialni mam teraz te fioletowe bo sciany pomalowałam dwie na fiołkowy kolor ale wczesniej własnie miałam te złote bo sciany były żółte

a 3 i 4 to gościnnego bo ja mam dwa okna na konc sa przyszyte ręcznie koraliki

5 fotka to kuchnia
ślicznie bardzo bardzo kocham takie firanki :tak:jak tylko bede miała normalne okna to sie będe do ciebie szeroko uśmiechała:tak::tak:
Witam i ja
Dzis wzielam sie za wielkie sprzatanie i tak mi czas zlecial o 19 ide kompac Emily a potem kolacja i spac:tak::tak::tak:

Iwcik super te firanki:tak::tak:
Dorota fajne fotki:tak::tak:
Malinka kochana dziekuje za zyczenia ale ja mialam urodziny 8 stycznia:-D:-D:-D
Ania i co humorek sobie poprawilas zakupami czy dalej jestes wsciekla na chlopa????
Dowikla dobrze ze u dziewczynek to tylko kaszel zycze zdrowka dla szczypiorkow
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:nie ma to jak sie Malinie miesiące pomieszają:-D:-D:-D:-D:-D:-Du mnie nadal styczeń:eek::eek::eek:
mieszkanak wszystkie śliczniusie bardzo bardzo i podpisuję się pod tym co napisała As:tak::tak::tak::tak::tak:
wszystkiego najlepszego w dniu 18 urodzin dla Beatki :happy:
wszystkiego naj naj dla Amelci w dniu jej 1 urodzin zdrówka i marzeń które się spełniają:happy:
Witam moje kochane środowo:happy:
u nas za oknem sypie śnieg na termometrze -9 no zima jak nic:eek:
wczoraj się pokłóciłam z mamą przez tel dzwonie julię boli ząb ale ona do dentysty z nią nie pójdzie bo a auto zamarzło a to nagle żaden nie przyjmuje a to a tamto nosz ***** mać a dziecko mi płacze w słuchawkę mamusiu jak mnie boli mamusiu ja chyba umrę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja sie poryczałam bo dziecku własnemu pomóc nie mogę zaczeło mną telepac opierdzieliłam mamę za telefon dzwonie do taty na niego też nakrzyczałam :zawstydzona/y:tak chyba dla zasady:zawstydzona/y::zawstydzona/y:i dzisiaj jadą z julią do dentysty prywatnie bo ząb nadal boli:-(trochę mniej ale boli:-(jadą prywatnie co by to jej szybko i od ręki zrobić:tak:a najbardziej śmieszy mnie to że dziś moja mama dzwoni i mówi wiesz jedziemy z nia do dentysty bo wiesz boli ją cierpi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nosz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kiedy na to wpadła:baffled::baffled:gdybym się nie darła to by pewnie mi ją z bólem i stanem zapalnym w niedziele przywieźli:wściekła/y::wściekła/y:sorrki dziewczyny ale jeszcze we mnie trochę buzuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
to mówicie że jutro tłusty czwartek:baffled::baffled::baffled::baffled:
no może i się na jakiegoś pączka skuszę albo kupie trochę faworków:sorry:no piec napewno nie będe:no:bo się wtedy najem a tak kupię po pączku albo 30 dkg faworków i dieta się nie ugnie;-):-)

OJ ta twoja mamuśka Malina -widzisz jaka dobra:-Dkobiecina,wnuczce chce ulżyć,rozumiem :tak:
Ja tez nie piekę choć chciałam ,jak zjem pączka czy dwa na drugie śniadanie nic mi nie będzie ,dieta nie ućierpi ,ale jak bym piekła....no szkoda sobie przerwy robić,kiedy tak świetnie idzie:tak:

reklama
Cholera,porobilam sobie cytaty i cos sie z Nimi stalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A wiec z tego co pamietam
AS
Sliczna kuchnia ale jzu to kiedys pisalam;-)Mieszkanko tez macie superowe,takie duze i przestronne:tak::tak::tak:

KERNA
Twoja kuchnia bardzo mi sie podoba,ale to tez juz kiedys pisalam;-):-)

IWCIK
Z tym szyciem firanek to trzymam Cie za slowo Kochana:tak::tak::tak:

MALINUS
Biedna Juleczka:no::no::no:

AGNES
Zdrowka dla Oliwki

A ja jzu zmykam bo znowu bede miala problemy z wyrobieniem sie na czas :-D:-D:-D

Do góry