reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Nuska ostatni raz bierzemy te żelazo i jesli nie będzie porawy to wysle nad do Jakiejś Kliniki by zbadali go dokładniej, bo on ma dobry pozim czerwonych krwinek, ale ma cos w sobie co nie pozwala przyswajac żelaza
A to co innego
lekarka ta prywatna od razu powiedział, że mały ma anemię nawet nie patrząc w wyniki.......... ja w totalnym szoku, bo przeicez nie mizerny itp............. ona mi pokazał jak to stwierdziła. Po oczach:szok: Wewnętrzna strona oka jest słabo rózowa a nie czerwona.......... tj nie dokrwiona
faktycznie masz rację gadała coś o oku właśnie pytałam męża co nam powiedział pediatra i on tez tak mówił czyli nie usta sorry:sorry: to było dawno temu a ja już stara jestem i mogłam zapomnieć

Ostatnia edycja:
reklama
Nie, NuŚka, broń Boże! Nie szukam mu chorób, tak tylko byłam ciekawa :sorry:

Ja też idę spać. Dobranoc.

wiem wiem ale ja tak mam że jak za duzo poczytam to szukam u mojego:-p:zawstydzona/y:

Teraz np myślę że może ja powinnam powtórzyć badanie bo ostatnio badaliśmy rok temu krew i może,........:zawstydzona/y:

Dobra dobranoc

Dziewczyny dziękuję za zamknięty!!!!!!

Również się żegnam!!!!!

Anetko przyszła mi książka wczoraj a dopiero dziś za nią zapłaciłam :/ ale byłam w szoku facet wysłał mi ją w dniu zakupu!!!!!

Pytam z ciekawości, bo Maciek od urodzenia nie miał robionej morfologii i nie wiem, czy może czegoś po prostu nie widzę.
Mateusz mial robiona morfologie w zeszlym roku jak w szpitalu bylismy,a tak to tez nie. czekam,az bedzie mial do czegos pobierana krew i zrobie mu odrazu na grupe

lekarka ta prywatna od razu powiedział, że mały ma anemię nawet nie patrząc w wyniki.......... ja w totalnym szoku, bo przeicez nie mizerny itp............. ona mi pokazał jak to stwierdziła. Po oczach:szok: Wewnętrzna strona oka jest słabo rózowa a nie czerwona.......... tj nie dokrwiona
ja tez znam ten sposob

dziewczyny zaraz na DDTVN będzie o tym gwałcicielu z Zielonej Góry co Asia pisała.....
wczoraj w wiadomosciach na 1 tez mowili

Witam się i ja:-) dopiero teraz bo od rana dymy:wściekła/y: gościu melepeta wyjeżdżał mi busem z parkingu i walnął w róg budynku:wściekła/y: a nerwus taki że szok aż chwilami sie go bałam ale twardo zamknełam bramę i dziada nie wypuściłam:no: koniec końców zapłacił za szkodę a ja jeszcze pochwałę od szefa dostałam;-)

faktycznie masz rację gadała coś o oku właśnie pytałam męża co nam powiedział pediatra i on tez tak mówił czyli nie usta sorry:sorry: to było dawno temu a ja już stara jestem i mogłam zapomnieć

A Ty kokietujesz jak mój szef czasami jaki to on stary już jest po to żeby sobie posłuchać co pan wogóle opowiada;-):-) jak Ty jestes stara to co maja powiedzieć nasi rodzice albo dziadkowie że już są dinozaurami na wymarciu:szok::-D

Anetko przyszła mi książka wczoraj a dopiero dziś za nią zapłaciłam :/ ale byłam w szoku facet wysłał mi ją w dniu zakupu!!!!!

No to czytaj czytaj:-)

A co Ty ostatnio tak tylko z rana witam i już:sorry:

Monia jak dzisiaj zdrówko?

Monia jak dzisiaj zdrówko?
Ja już ok a Mateusz kaszle i z nosa leci mu już taki żółty katar:sorry:no i mam dylemat bo muszę iśc do sąsiadki bo jej syn w niedzielę miał urodziny no i bym mysiała prezent zanieśc,ale chyba pójdę wkońcu to tylko dom na przeciwko jej dzieci w szkole więc nikogo Mati nie zarazi a prezent wkońcu będzie doręczony:tak:

A co Ty ostatnio tak tylko z rana witam i już:sorry:
a tak jakoś................ wczoraj wieczorem to byłam:-p:-p:-p:-p

Monia zdrówka dla MAtiego.

Aneta ale groźna baba z Ciebie............. szef premia nie rzuci??????:-) NIe mogę sobie wyobrazic takiej małej kury ( przepraszam:sorry:) skaczącej do zdenerwowanego faceta:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Aneta ale groźna baba z Ciebie............. szef premia nie rzuci??????:-) NIe mogę sobie wyobrazic takiej małej kury ( przepraszam:sorry:) skaczącej do zdenerwowanego faceta:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Premia:eek: coś Ty:crazy: poprostu pilnowanie jego dobytku należy do naszych obowiązków i jest wliczone w podstawową pensję;-) a w takich sytuacjach się nie zastanawiasz tylko działasz żeby chronić swój tyłek;-) bo jak bym go puściła to potem bym słuchała przez kilka miesięcy a i nie wiadomo czy w nerwach jeszcze by nie chciał mnie obciążyć naprawą bo w końcu podpisałam odpowiedzialność materialną:baffled:

Do góry