faktycznie masz rację gadała coś o oku właśnie pytałam męża co nam powiedział pediatra i on tez tak mówił czyli nie usta sorryNuska ostatni raz bierzemy te żelazo i jesli nie będzie porawy to wysle nad do Jakiejś Kliniki by zbadali go dokładniej, bo on ma dobry pozim czerwonych krwinek, ale ma cos w sobie co nie pozwala przyswajac żelazaA to co innegolekarka ta prywatna od razu powiedział, że mały ma anemię nawet nie patrząc w wyniki.......... ja w totalnym szoku, bo przeicez nie mizerny itp............. ona mi pokazał jak to stwierdziła. Po oczach
Wewnętrzna strona oka jest słabo rózowa a nie czerwona.......... tj nie dokrwiona
to było dawno temu a ja już stara jestem i mogłam zapomnieć
Ostatnia edycja:
Wewnętrzna strona oka jest słabo rózowa a nie czerwona.......... tj nie dokrwiona

gościu melepeta wyjeżdżał mi busem z parkingu i walnął w róg budynku
koniec końców zapłacił za szkodę a ja jeszcze pochwałę od szefa dostałam;-)

coś Ty
poprostu pilnowanie jego dobytku należy do naszych obowiązków i jest wliczone w podstawową pensję;-) a w takich sytuacjach się nie zastanawiasz tylko działasz żeby chronić swój tyłek;-) bo jak bym go puściła to potem bym słuchała przez kilka miesięcy a i nie wiadomo czy w nerwach jeszcze by nie chciał mnie obciążyć naprawą bo w końcu podpisałam odpowiedzialność materialną