• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

my juz po spacerku. bylam znow an parkingu zalatwic fakture, ale taka pinda tam siedzi, ze łaske robi o wszystko:wściekła/y: Dpbrze, ze uprzejmy pan ksiegowy ja pokierowal, to sie ruszyla:baffled:

teraz niunia z babcia usypiaja, t zn na razie czytaja i dyskutuja:tak::-)

po obiadku lecimy na sklepy:-):-):-)

więc się nawet za te okna nie zabieram:no:

szalona!!!:szok::szok::szok::szok: lewdo doszlas do siebie a w takie zimno chcesz okna myc????????????????????????????:nerd:

Witam po latach świetlnych niebywania aczkolwiek podczytywania:tak::-)

witamy !!! powodzenia an sesji:tak:

dziewczyny zaraz na DDTVN będzie o tym gwałcicielu z Zielonej Góry co Asia pisała.....

i co mowili? maja jakies namiary an tego goscia?

Ja już ok a Mateusz kaszle i z nosa leci mu już taki żółty katar:sorry:no i mam dylemat bo muszę iśc do sąsiadki bo jej syn w niedzielę miał urodziny no i bym mysiała prezent zanieśc,ale chyba pójdę wkońcu to tylko dom na przeciwko jej dzieci w szkole więc nikogo Mati nie zarazi a prezent wkońcu będzie doręczony:tak:

idzi, idz, przeciez nie am goraczki, to niech sie maly przewietrzy

reklama
witam!!!

i co mowili? maja jakies namiary an tego goscia?

za bardzo nic z tego nie obejrzałam bo dzieci nie dały
:crazy:

idzi, idz, przeciez nie am goraczki, to niech sie maly przewietrzy
byliśmy jednak u sąsiadki:tak:bluza się podobała no i jak ja sobie siedziałam spokojnie u sąsiadki to dom był otwarty:szok:zapomniałam zamknąc:zawstydzona/y:pierwsze co zrobiłam po powrocie to przeleciałam chałupkę czy nie ma żadnego bandyty:nerd:

byliśmy jednak u sąsiadki:tak:bluza się podobała no i jak ja sobie siedziałam spokojnie u sąsiadki to dom był otwarty:szok:zapomniałam zamknąc:zawstydzona/y:pierwsze co zrobiłam po powrocie to przeleciałam chałupkę czy nie ma żadnego bandyty:nerd:

ja tak zostawilam ostatnio samochod pod blokeim tesciow i ze 2 godz nie bylo na niego chetnego;-)

szalona!!!:szok::szok::szok::szok: lewdo doszlas do siebie a w takie zimno chcesz okna myc????????????????????????????:nerd:

To był jakiś żołądkowy wirus bo M w zeszłym tygodniu też zdychał:sorry: a ja tak juz mam że jak się lenie i nie ważne czy powodem jest choroba czy tylko tzw "niemoc" czyt lenistwo:-p to potem dostaję jakiegoś powera i najchętniej bym porządki świąteczne robiła:szok::-D

ja tak zostawilam ostatnio samochod pod blokeim tesciow i ze 2 godz nie bylo na niego chetnego;-)
Trzeba było zostawić jeszcze kluczyki i dowód rejstracyjny;-) to może wtedy by sie jakiś chętny znalazł;-)

całe 16 dni będzie sypac śniegiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:angry: ja już przestaje słuchać tych prognoz pogodowych:no: według nich u nas miało dziś być w nocy -17 stopni a było -4:szok: także mam nadzieję że się nie sprawdzą te złowieszcze przepowiednie:sorry: a swoją drogą to rano na tvn mówili że idzie do nas jakiś ciepły wyż i ma być juz tylko cieplej:sorry: wiec ja wolę trzymać się tej wersji;-)

:angry: ja już przestaje słuchać tych prognoz pogodowych:no: według nich u nas miało dziś być w nocy -17 stopni a było -4:szok: także mam nadzieję że się nie sprawdzą te złowieszcze przepowiednie:sorry: a swoją drogą to rano na tvn mówili że idzie do nas jakiś ciepły wyż i ma być juz tylko cieplej:sorry: wiec ja wolę trzymać się tej wersji;-)
ja tez to oglądałam i dopowiedzieli na końcu ...............Ale nie za długo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama

u was na zachodzie to realne, ale zanim dojdzie do nas, to sie zetknie z wyzem i znow mroz:crazy::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry