• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Mam problem z Adasia zębami tzn przez żelazo ma ciemny nalot na nich i nie moge tego niczym usunąc. szczotkuję zaraz po podaniu leku nawet czasami pasta z fluorem..... wczoraj az dziąsełko zraniłam......... leakrka powiedział, że to jest skutek uboczny, ale żelazo jest przyswajane przynajmniej przez mojego małego .
Macie jakieś pomysłay.

reklama
Mam problem z Adasia zębami tzn przez żelazo ma ciemny nalot na nich i nie moge tego niczym usunąc. szczotkuję zaraz po podaniu leku nawet czasami pasta z fluorem..... wczoraj az dziąsełko zraniłam......... leakrka powiedział, że to jest skutek uboczny, ale żelazo jest przyswajane przynajmniej przez mojego małego .
Macie jakieś pomysłay.
Nic z tym nie zrobisz to jest skutek uboczny leku "Hemofer" niestety:-( następne ząbki powinny być już ładne. I nie mecz go tym szorowaniem bo tylko go zrazisz do mycia ząbków.

dla tych co oglądają Majkę;-)http://majka.forumex.pl/majka-odcinek-27-t546.html tu można codziennie oglądac następny odcinek Majki i całkowicie za darmo:-)

Ja oglądam ale podziękuję bo z zasady lubię czekać na ulubiony serial i nie czytać ani nie oglądać wcześniej co będzie:no: wolę żyć w napięciu:-D

Chałupka już lśni:-) pranko powieszone tylko to co zdjęłam jeszcze muszę wyprasować i zaraz mam zamiar sie za to zabrać;-) po tym wczorajszym dniu leżenia i niemocy wstąpił dziś we mnie jakiś wulkan energii najchętniej bym jeszcze okna pomyła:szok: ale daruję sobie bo z małą to nie robota:no: przynajmniej o tej porze roku:sorry2: teraz co prawda jestem sama bo znów babcia zawitała wziąć Tuśkę na spacerek:tak: ale podobno na pół godzinki więc się nawet za te okna nie zabieram:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry