• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam!!!

wczoraj zabalowalysmy w miescie.
niunka byla baaaardzo grzeczna u fryzjerki. ma slicznie podciete wlsoki i, co najwazniejsze, sciete porozdwaja ne koncowki. strasznie szybko jej sie niszcza wloski:-(

a ja w koncu doczkealam sie kasztaltu fryzurki, jaki pragnelam:tak:

w koncu rozebralam choinke i sprztanelam ozdoby:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo by mnie post zastal:eek:

witam byłam dzis na kawce u mamy:-)
MAteusza jakaś choroba bierze:wściekła/y::-(kaszle i z nosa mu leci i jest strasznie marudny sam nie wie czego chce...........

a dzis jak Mati?

Witam i ja.
Humor powoli wraca ale ogólne rozbicie i dołowanie towarzyszy mi cały dzień- po prostu nie mogę się oswoić z myślą, ze nie chodzę do pracy i że zostałam tak pięknie na " lodzie". :-(
.

oj, zawiedzione nadzieje sa najgorsze do przezycia:-(:-(:-(:-(:-(

A mnie cos boli z prawej strony i jakos mdlo mi caly dzien:baffled:

mnie boli zab z lewej i cala lewa szczeka:-(:-(:baffled:

Dzień dobry a co tu takie pustki ja juz w pracy od 2,5 godziny a Wy????

a ja mam dzis mega lenia:zawstydzona/y:
nie mam pojecia czemu, ale jak mnie niunka obudzila, to nie moglam nawet reka ruszyc taka zmeczona bylam. dobrze, ze jest mama, to sie mala zajela a ja polezalam jeszcze z godzinke,az wydobrzalalm:sorry:. czyzby to juz przesilenie wiosenne?????????????

Mateusz dziś tak jakby kaszel mniejszy i katar ciągle już nie leci :tak:ale jeszcze nie jest taki jak zawsze:sorry:
ja też mam dzis lenia:zawstydzona/y:rano jak wstałam to było mi zimno i bolało mnie gardzło ale jak narazie też już lepiej:tak:dobrze że mama dała wczoraj gołąbki więc obiad dziś mamy:-)

Donkat moze jakieś fotki po fryzjerze Twoje i Julitki:sorry:;-)

:tak:dobrze że mama dała wczoraj gołąbki więc obiad dziś mamy:-)

Donkat moze jakieś fotki po fryzjerze Twoje i Julitki:sorry:;-)

ja wlasnie namawiam Jasie na golabki, bo chodza za mna juz dluzszy czas:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

zdjecia Jultiki nie mam. w sumie to dla kogos z zewnatr nie widac roznicy w dlugosci wlsokow, ale ja widze i teraz nie ma takich strakow, tylko ladniejsza szopke;-)

musze wlasnie wrzucic zdjecia an kompa, bo wzielam od siostry aparat, a ona wszystko trzyma na karcie i nie zrzuca na biezaco. ciezkei przede mna zadanie:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry