*Kasia*
Mama Kubusia 07.09.2007r.
Witam
Pojechałam do mamy, ale przemyslałam sprawe i lepiej pomilczeć razem niż Nasza złość miałaby rosnąć osobno. Choć nie miałam ochoty wracać po takich oto wiadomościach od R
Mój sms
"Czy w dalszym ciągu tak uważasz jak mi wczoraj powiedziałeś?? Mam wracać do domu?"
Jego
"Twoja sprawa. Co straszysz mnie, że dziecka już nie zobacze????"
Mój
"Nie bądź śmieszny. Moja sprawa?? Sądzę, że to również Twoja sprawa"
Później zadzwoniłam bo wielce wielmożny pan R się obraził. Powiedział, że nie żałuje żadnych słów
na pytanie czy mam wracać odp że tak. Wróciłam i się pytam czy chciałby mi coś powiedzieć?? Czy chce mnie za coś przeprosić on na to, że nie 
jak widać ma w tyle co sądze.
Anetko to fajnie masz wstając o 10
Natalka potrafi się sobą zając aż tyle czasu 
Kuba kiedy wstaje z rana koło 7.00 włacza sobie bajki "przytulaki" na TVN Style ja jeszcze zamykam oko, ale nie śpie wstaje koło 8.00 i robie mu śniadanie.
Dziś np w popołudniowej drzemce śpał od 13.00 do 16.40
ale miałam wolnego czasu :-)
Pojechałam do mamy, ale przemyslałam sprawe i lepiej pomilczeć razem niż Nasza złość miałaby rosnąć osobno. Choć nie miałam ochoty wracać po takich oto wiadomościach od R
Mój sms
"Czy w dalszym ciągu tak uważasz jak mi wczoraj powiedziałeś?? Mam wracać do domu?"
Jego
"Twoja sprawa. Co straszysz mnie, że dziecka już nie zobacze????"
Mój
"Nie bądź śmieszny. Moja sprawa?? Sądzę, że to również Twoja sprawa"
Później zadzwoniłam bo wielce wielmożny pan R się obraził. Powiedział, że nie żałuje żadnych słów
na pytanie czy mam wracać odp że tak. Wróciłam i się pytam czy chciałby mi coś powiedzieć?? Czy chce mnie za coś przeprosić on na to, że nie 
jak widać ma w tyle co sądze.Anetko to fajnie masz wstając o 10
Natalka potrafi się sobą zając aż tyle czasu 
Kuba kiedy wstaje z rana koło 7.00 włacza sobie bajki "przytulaki" na TVN Style ja jeszcze zamykam oko, ale nie śpie wstaje koło 8.00 i robie mu śniadanie.
Dziś np w popołudniowej drzemce śpał od 13.00 do 16.40
ale miałam wolnego czasu :-)

a że zostało mało czasu do ..na wspólnej"a czekało mnie jeszcze czytanie bajki więc odpuściłam im