*Kasia*
Mama Kubusia 07.09.2007r.
To nie wesoło Kasiumoże to chwilowe??? Jakieś przejściowe kłopoty? Bo o co najczęściej się kłócicie???
O głupoty :-
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To nie wesoło Kasiumoże to chwilowe??? Jakieś przejściowe kłopoty? Bo o co najczęściej się kłócicie???
niesamowite;-)myślałam że po ślubie jednak zostaniesz z mamą
![]()
sypie i mróz
kiedy to się w końcu skończy wrrrrrrrrrrrr
wczoraj dzionek zleciał była moja siostra z młodym a wieczorkiem dziadki i znó graliśmy w kosteczki:-) dziś cały dzień w pracy i niestety bez kompka bo się wysypał
ponoć jutro mają nam dostarczyć nowy jakby tego było mało pożarłam się z szefem
no i dopadł mnie chyba jakiś wirus żołądkowy bo od rana latałam do kibla co chwile
na szczeście popołudniu odpuściło
także ogólnie dzień do kitu
a jamoze tez bym sie wybrala na mini urlop
NuŚka, Gabids, jak Wy to robicie, że możecie się z dziećmi polenić? U nas nie ma szans.
polenić to mało powiedziane zazwyczaj śpię do prawie 10 a mała sama się ładnie bawi
tylko warunek że zawsze M jej przed wyjściem musi zrobić śniadanko;-)
owszem żremy sie czasem ale przecież nie może być zawsze idealnie
obłuda a tak to siedzi przy komp nawet cały dzień i tylko wrzeszczy mordą "zostaw to". Nazywam go "niedzielnym tatusiem". placa do tylu, tzn. zarejestrowalas sie w styczniu to za styczeen dostaniesz w lutym, za luty w marcu itd.Już wiem, że będzie dzień do tyłka!!!!! Kurna nie wiem kiedy przeleją mi te marne grosze z PUP. Nie kojarzycie kiedy oni płacą zasiłki???
niesamowite;-)myślałam że po ślubie jednak zostaniesz z mamą
![]()
Witam!
Już wiem, że będzie dzień do tyłka!!!!! Kurna nie wiem kiedy przeleją mi te marne grosze z PUP. Nie kojarzycie kiedy oni płacą zasiłki???

Witam
łamią mnie kości i wogóle beznadziejnie się czuję
wychodzi wczorajsze latanie za walniętym szefem po dworze w spódniczce
Anetko to o której wstaje Natalka?????

Witam i ja:-) czuje się jakby mnie ktoś przez maszynkę przepuściłłamią mnie kości i wogóle beznadziejnie się czuję
wychodzi wczorajsze latanie za walniętym szefem po dworze w spódniczce
![]()