Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a zimno bylo jak w psiarni!

- powiem wam, ze wielka zazdrosnica z tej mojjej gwiazdki
. widac po jej zachowaniu, ze sie zlosci, gdy ja, moja mama albo siostra baiwmy sie, czy interesuemy innym dzieckiem, anie nia

. zawiodlo ogniwo dystrybucji;-), bo ja nadaje paczki P, a on zanosi an strych

NuŚka, Gabids, jak Wy to robicie, że możecie się z dziećmi polenić? U nas nie ma szans.
Witam z rana. Pierwsza :-)
Kawka stoi obok. Mąż dosypia. Maciek ogląda Gumisie. Dziś wstał o 4:20 i nie dość, że głodny (niby, choć ja w to nie wierzę), to jeszcze chętny do składania Lego z tatąTata mniej chętny ;-) Dostał mleko i o dziwo do 7:20 pospał ze mną. Bez pieluchy i nic nie przesikał.
Monia, dzielnie sobie poradziłaś. I nawet pogrubiłaś mojego nicka:-):-)
Kuba też z rana oglądał Gumiesie 
było super i po powrocie zaraz się pożarłam z R co zakończylo się słowami "przecież możesz się wyprowadzić" :-
choć nie wiem czy warto ryzykować bo po czymś takim może się skończyć....
Donkat, ile kilometrów dzieli Ciebie i Twoją mamę? I jak do tego doszło, że nie mieszkacie blisko siebie?

Kasiu, a czemu Wy się tak kłócicie?![]()
nas teraz dzieli 70km. a stalo sie tak, ze ja sie przeprowadzilam do P, a mama zostala u siebie;-)
mielismy gosci. tych znajomych-sasiadow, co sie z M latem pozarlam. pierwszy raz sie widzialam z nim od tamtej pory i troche dretwawo bylo![]()
Bo coraz częściej dociera do mnie, że nie pasujemy do siebie i decyzja o ślubie wyszła za szybko :-( po tylu latach kłótni (z przerwami) czuje, że jest to całkiem obcy facet dla mnie, który powoli zaczyna dla mnie nic nie znaczyć :-( pytałam siebie czy go kocham, chyba już nie. To jest chory związek!!!! Jakby Kuby nie było kopnełabym go w dupe!!!!
Smutne, ale od kiedy Kuba przyszedł na świat Nasze małżeństwo stacza się coraz bardziej w "przepaść"
I pomyśleć, że dobrze było jedynie rok przed ślubem i niecały rok po
................. no chyab że jesteścuie juz razem więcej niż 7 lat ( jako para)Kasia a może teraz macie te 7 lat chudych................. no chyab że jesteścuie juz razem więcej niż 7 lat ( jako para)
czy 7 lat chudych pewnie tak i boję się, że nie dotrwamy do siódmego roku
Dziewczyny czy u Was były podobne problemy????NuŚka, Gabids, jak Wy to robicie, że możecie się z dziećmi polenić? U nas nie ma szans.
jedno sie bawi z dzieckim, a drugie leniu****e;-)

do tego bajki jeszcze nas ratują ;-)Kuba też z rana oglądał Gumiesie
Pojechałam wczoraj do mamy i zostałam do dziśbyło super i po powrocie zaraz się pożarłam z R co zakończylo się słowami "przecież możesz się wyprowadzić" :-
wściekła/y: zaczyna się kolejna seria ciekawe ile tym razem to potrwa.
może to chwilowe??? Jakieś przejściowe kłopoty? Bo o co najczęściej się kłócicie???nas teraz dzieli 70km. a stalo sie tak, ze ja sie przeprowadzilam do P, a mama zostala u siebie;-)

myślałam że po ślubie jednak zostaniesz z mamą