• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

ojjj Nuśka jak ja bym chciała w Zielonej sklepik Ikei tez bym sobie humorki poprawiała:tak::tak: a tak najbliżej mam we Wrocławiu :baffled:

co do mojego nastroju ( dzielki ze pytasz) jest różnie, generalnie euforii brak ale . dołów tez juz nie mam tak jakos po srodku:confused: no logike wiem ze to dobry czas jesli chodzi o roznice wieku i pewnie jakos wszystko sie ulozy....
a Ty kiedy zaczniesz starania o 2 dziecko???

reklama
O, rany! Jak tu pusto! :szok::szok::szok:

Wpadłam, żeby napisać, że Monia ma problemy z klawiaturą, ale widzę, że nie mam komu:sorry2::baffled:

Asiek, a jakieś objawy ciąży już masz?

No, nic, to spadam. Do jutra. PA.

jestem i pewnie napisanie tego posta zajmie mi wieki ale dzieki Majandrze go napisze;-) no wiec Mateusz chyba zrobil psik psik plynem do okien na klawiature i przestala dzialac:wściekła/y:no i dobrze ze wczoraj zalozylismy watek kontaktowy bo dzis juz moglam z niego skorzystac i skontaktowac sie z majandra i poprzez gg i sms jakos sie dogadalysmy:-Dno i majandra pomogla mi odzyskac lierki i teraz pisze z klawiatury programowe:sorry2:Majandra jeszcze raz dziekuje:tak::tak::tak:

Witam z rana. Pierwsza :-)

Kawka stoi obok. Mąż dosypia. Maciek ogląda Gumisie. Dziś wstał o 4:20 i nie dość, że głodny (niby, choć ja w to nie wierzę), to jeszcze chętny do składania Lego z tatą :szok::szok: Tata mniej chętny ;-) Dostał mleko i o dziwo do 7:20 pospał ze mną. Bez pieluchy i nic nie przesikał. :tak:

Monia, dzielnie sobie poradziłaś. I nawet pogrubiłaś mojego nicka :szok::szok::-):-)

witam:-) dzieci wcinaja platki,d jescze spi a ja tak na szbkiego wpadlam spawdzic stan klawiatury;-)no i jak wlaczylam to nie dzialala a teraz dzialaja prawie wszystkie tzn. q, w ,e ,r, u, i, o, p nie dzialaja:baffled:

Monia to moze jeszcze doschna. S modli sie za grzesznikow, mmlody wypil mleko i oglada jakas swieta bajke na 1,a ja z kafka...
Mrozi dzisiaj, chyba na spacer nawet nie pojdziemy. Mlody wczoraj cos niespokojnie spal,bo krecil sie, wstawal, w koncu zaczal plakac,ze on do mamy. Poszlam do niego i zasnelam, S rano wkurzony:-p

Monia to moze jeszcze doschna. S modli sie za grzesznikow, mmlody wypil mleko i oglada jakas swieta bajke na 1,a ja z kafka...
Mrozi dzisiaj, chyba na spacer nawet nie pojdziemy. Mlody wczoraj cos niespokojnie spal,bo krecil sie, wstawal, w koncu zaczal plakac,ze on do mamy. Poszlam do niego i zasnelam, S rano wkurzony:-p
no mam taka nadzieje:tak:
a moi wlasnie dostali kare na dzien dzisiejszy na bajki:sorry2:Mateusz wrzucil juz druga szczteczke do tej dziury w umywalce i juz mial zamiar 3 wrzucic a ola stala obok i zawolala dopiero po fakcie:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry