• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

ostro nie ostro on nie należy do osób które wrzeszczą czy nawet podnoszą głos ale jak jest wq*** to mówi takim tonem ze żyć się odechciewa:wściekła/y: a wczoraj chodziło o kwestię odkopania bramy, strącania śniegu i sopli więc ciągał mnie za sobą wkoło pensjonato przez prawie godzinę a jak odkopywał bramę to co chwilę wołał żeby wygłosić swój ukochany tekst:wściekła/y: "Widzisz widzisz Aneta tak to powinno wyglądać":wściekła/y: a jak tak wylatywałam z ciepłego na zimne i teraz są efekty:wściekła/y: idę się położyć bo mama zabrała młodą zebym miała trochę spokoju:tak: co ja bym bez tych dziadkó zrobiła:sorry2: co prawda Tuśka tradycyjnie dała mi pospać do 10 ale potem już było mam budź się wstawaj choć idziemy na spacerek;-) i zaczęła po mnie skakać a mnie wszystkie kosci łamią wiec sama przyjemność:baffled:

reklama
Aneta no własnie do kogo on ma pretensje, przeciez Józio powiedział, że ma wolne jak szefów nie ma.

Nic mi sie nie chce......... musze na pocztę skoczyć i po fakturę za internet, bo chcę jutro podesłać znajomej by zrobiła PIT

witam byłam dzis na kawce u mamy:-)
MAteusza jakaś choroba bierze:wściekła/y::-(kaszle i z nosa mu leci i jest strasznie marudny sam nie wie czego chce...........

Witam i ja.
Humor powoli wraca ale ogólne rozbicie i dołowanie towarzyszy mi cały dzień- po prostu nie mogę się oswoić z myślą, ze nie chodzę do pracy i że zostałam tak pięknie na " lodzie". :-(
Na pocieszenie i poprawienie nastroju odebrałm dzisiaj prawo jazdy i kupiłam Małemu farbki w Lidlu- a co niech coś z życia mamy.

reklama
Aneta ale niby kto to ma odśnieżyć TY????:szok:

Aneta no własnie do kogo on ma pretensje, przeciez Józio powiedział, że ma wolne jak szefów nie ma.

Nie nie Józio był w ciągu tygodnia 2 razy i odkopywał tą bramę itp itd on wtedy oświadczył że w niedzielę nie pracuje:sorry2: tylko mój szef jak już sobie coś ubzdura to nic mu wytłumaczyć się nie da:wściekła/y: czepiał się że nie doplinowałyśmy Józka i nie zrobił tego tak jak trzeba:wściekła/y: tyle że Józio był ostatnio w środę potem nie było opadó więc po niego nie dzwoniłyśmy:no: a przyszły 2 dni odwilży potem przymrozek i to co się rozpuściło zamarzło pod prowadnicą więc bramy nie da rady było niojak ruszyć:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry