anetasa
Wrześniowe mamy`07
ostro nie ostro on nie należy do osób które wrzeszczą czy nawet podnoszą głos ale jak jest wq*** to mówi takim tonem ze żyć się odechciewa
a wczoraj chodziło o kwestię odkopania bramy, strącania śniegu i sopli więc ciągał mnie za sobą wkoło pensjonato przez prawie godzinę a jak odkopywał bramę to co chwilę wołał żeby wygłosić swój ukochany tekst
"Widzisz widzisz Aneta tak to powinno wyglądać"
a jak tak wylatywałam z ciepłego na zimne i teraz są efekty
idę się położyć bo mama zabrała młodą zebym miała trochę spokoju
co ja bym bez tych dziadkó zrobiła
co prawda Tuśka tradycyjnie dała mi pospać do 10 ale potem już było mam budź się wstawaj choć idziemy na spacerek;-) i zaczęła po mnie skakać a mnie wszystkie kosci łamią wiec sama przyjemność
a wczoraj chodziło o kwestię odkopania bramy, strącania śniegu i sopli więc ciągał mnie za sobą wkoło pensjonato przez prawie godzinę a jak odkopywał bramę to co chwilę wołał żeby wygłosić swój ukochany tekst
"Widzisz widzisz Aneta tak to powinno wyglądać"
a jak tak wylatywałam z ciepłego na zimne i teraz są efekty
idę się położyć bo mama zabrała młodą zebym miała trochę spokoju
co ja bym bez tych dziadkó zrobiła
co prawda Tuśka tradycyjnie dała mi pospać do 10 ale potem już było mam budź się wstawaj choć idziemy na spacerek;-) i zaczęła po mnie skakać a mnie wszystkie kosci łamią wiec sama przyjemność

a przyszły 2 dni odwilży potem przymrozek i to co się rozpuściło zamarzło pod prowadnicą więc bramy nie da rady było niojak ruszyć