Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no tak ale z ta waga to nie tak fajnie jeszcze troche i mniej niz 50 bede wazycWitam!
Luandzia no nieźlefajnie, że się możesz z tego śmiać
tzn, że nic smażonego, nic tłustego tak??? I dobrze bo taka dieta jest o wiele zdrowsza no i na figure dobrze wpływa
![]()
o dzieki jak ten czas szybko mijaHelenko
Wszystkiego Najlepszego z Okazji Ukonczenia 3 miesiąca!!!!!!
Uśmiechu na buźce, apetytu i dużo miłości!!!!! =)
No to lepiej nie zapomianj bo ja już wstepne rozmowy z szefem przeprowadziłam i jest skłonny do dużych rabatów:-) także pogadaj och ile ja bym dała za kolejne spotkanie:-)
moze tez bym sie wybrala na mini urlop
pierwszy raz od wiekow ale chyba mlodej nie zaszkodzi pol lampki cienkiego wina z woda zwlaszcza ze na jedzenie obudzi sie dopiero ok 5 ranoo witaj Luandzia:-)no tak ale z ta waga to nie tak fajnie jeszcze troche i mniej niz 50 bede wazyc
wczoraj byl kebab w picie pierwszy raz normalne jedzenie oczywiscie mieso kurczak z grilla a sos jogur z koperkiem do tego troche pomidora i rukola ale i tak pycha
o dzieki jak ten czas szybko mija
a jamoze tez bym sie wybrala na mini urlop
a ja tez siedze z winkiempierwszy raz od wiekow ale chyba mlodej nie zaszkodzi pol lampki cienkiego wina z woda zwlaszcza ze na jedzenie obudzi sie dopiero ok 5 rano
czesc Monia ty jeszcze zostajesz na posterunku?o witaj Luandzia:-)
czesc Monia ty jeszcze zostajesz na posterunku?
imprezę zaczełam to nie mogę odejśc