• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Jak okropne to ja nawet nie czytam bo nie lubię wieczorowo:no: poszykowałam kosmetyki i rozliczenie i jutro muszę to roznieść ależ mi się nie chce:baffled: ale cóż kaska ważniejsza;-) dziwnie mi jakoś że dopiero po 21 a już ani M ani tuśki nie ma:baffled:

Okropne i smutne :-( jak okrutna jest bieda. Teraz pluje sobie w brode, że to oglądalam bo rycze jak głupia.

Monia oj mąż chyba polubił Nasze imprezki ;-)

reklama
:-D:-D:-D:-D bo po ostatniej byłaś bardziej dostepna i to wykorzystał??????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie martw się mój tez własnie przyjechał i pyta czy drineczka bym się czasem nie napiła:sorry2::tak::-)
te chłopy myślą tylko o jednym:-D:-p
Ja nie mam nic przeciwko jutro wolne a w szafie mam piwko więc mogę imprezować:-p ale Ty mu powiedz że ja liczę na takaimprezkę w maju w realu:-p:tak:

Mądra decyzja ;-):tak: zuch dziewczyna:tak:
:zawstydzona/y:ja już zapomniałam:zawstydzona/y:powiem powiem ciekawe co on na to:confused:

Okropne i smutne :-( jak okrutna jest bieda. Teraz pluje sobie w brode, że to oglądalam bo rycze jak głupia.

Monia oj mąż chyba polubił Nasze imprezki ;-)

I właśnie dlatego nawet nie czytam tego co jest w tym linku:zawstydzona/y::-(
a Ty się nie dołuj tylko polej sobie:-D

te chłopy myślą tylko o jednym:-D:-p

:zawstydzona/y:ja już zapomniałam:zawstydzona/y:powiem powiem ciekawe co on na to:confused:

No to lepiej nie zapomianj bo ja już wstepne rozmowy z szefem przeprowadziłam i jest skłonny do dużych rabatów:-) także pogadaj och ile ja bym dała za kolejne spotkanie:-)

Chyba wezwę Nuśkę;-) co by jej imprezka nie ominęła ja sobie właśnie polałam to piwko z szafy:-)

a ja siędzę po suchu D sam zaczął o tej imprezce a wkońcu wziął się i poszedł do kotłowni:sorry2::baffled:chyba se sama poleje mam pyszną własnej roboty czzekoladówkę w lodówce :-)

reklama
Dziewczyny tak się zastanawiam że może przydał by się na zamkniętym wątek gdzie by były numery naszych telefonów:sorry2:zawsze się mogą przydac jak by co:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry