• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

ja *******e ten gwałciciel zaatakował po raz 6 to jakas masakra a telewizja nie podaje zadnych informacji tylko nasza regionalna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dziewczyna była chyba przygotowan na cos takiego bo miała przy sobie gaz i dzieki temu nie zrobil jej krzywdy... moja mama właśnie odemnie wyszła i ja juz sie denerwuje....

reklama
My już po spacerku u nas dziś +5 więc wszystko się zaczyna topić słonka brak więc na dworze szaroburo i ponuro:baffled: młoda wcina mufinkę i popija herbatką a ja zrobiłam sobie kawkę i do niej kupiłam sobie ciasto bananowe:zawstydzona/y: już od jakiś 3 miesiecy jak mam @ to mnie do słodkiego ciagnie:wściekła/y: wcześniej tak nigdy nie było:no:
Monia najważniejsze ze obiad uratowany;-) zaradną masz córcie:tak:

Sama robilaś????? :-D Powiadasz, że 5 książek wydał super!!!! Niech pisze pisze będę miała co robić w czasie wyłączonego światła :sorry2: codziennie brakuje prądu chyba naprawiają gdzieś linie bo ostatnio ciagle Nam wyłaczają prąd :dry:

Witajcie stesknione kobietki;-):-);-)

nie nadrobie Waszej tygodniowej pracy, przynajmniej nie dzis:sorry2:

jak znajde pozniej czas, to wdroze sie do nalogu;-):cool2:

No i jak odpoczełaś???? :-D

ja *******e ten gwałciciel zaatakował po raz 6 to jakas masakra a telewizja nie podaje zadnych informacji tylko nasza regionalna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dziewczyna była chyba przygotowan na cos takiego bo miała przy sobie gaz i dzieki temu nie zrobil jej krzywdy... moja mama właśnie odemnie wyszła i ja juz sie denerwuje....

Asiu właśnie myślałam, że podadzą coś na TVP ale nic na ten temat nie ma :confused: ale fakt można się usrać :-( słysząc coś takiego i to we własnej okolicy. Jak komentują to Wasze władze????

Asiu właśnie myślałam, że podadzą coś na TVP ale nic na ten temat nie ma :confused: ale fakt można się usrać :-( słysząc coś takiego i to we własnej okolicy. Jak komentują to Wasze władze????

właściwie za bardzo nie komentują :baffled: podali rysopis i to wszystko, praktycznie wiekszosc wiadomosci jakie podaje gazeta zdobyte zostały nie oficjalnie... Nie chce niby siac paniki:baffled:

a ja czekam na męzusia i tortile:-p milego wieczorku

Witam się wieczorowo:-) moje dziecko już padło mąż zdycha bo go choróbstwo łamie więc mam wolny wieczór;-):-) był dzisiaj u nas chrzesny Natlki z zaległym prezentem na gwiazdkę bo jeszcze nie zdążył do tej pory:baffled: ale lepiej późno niż wcale;-) no i jestem w szoku po tej wizycie:szok: przyjechał ze swoją nową dziewczyną i Tuśka potraktowała go jak intruza:baffled: niby dostała super lale niby on próbował jak zawsze się z nią bawić a ona normalnie strzelała focha i tylko słychać było zostaw mnie nie chce Ci i tak w kółko:szok: aż mi głupio było:zawstydzona/y: czy to możliwe że takie małe dziecko zakodowało sobie że z tym wujkiem ma być ciocia Danusia(tzn jego była):dry: i rzez to go tak traktowała:baffled: zawsze świrowała z nim jak się zjawiał a dziś takie coś:szok: dodam że jego była to moja przyjaciółka teraz wyjechała do Norwegii ale jak przyjeżdża zawsze nas odwiedza i jak była ostatnio to mała szalała za ciocią :tak: nie wiem co mam myśleć o tym zachowaniu młodej:baffled:

Wczoraj na RMFie o tym trąbili:tak: napewno o 17 bo Justa wzywała przez GG ale nie zdążyłam za to jak wracałam o 22 z pracy to też w radiu słuchałam

Sama robilaś????? :-D Powiadasz, że 5 książek wydał super!!!! Niech pisze pisze będę miała co robić w czasie wyłączonego światła :sorry2: codziennie brakuje prądu chyba naprawiają gdzieś linie bo ostatnio ciagle Nam wyłaczają prąd :dry:
Ja sama mufinki:szok: dobre że antytalęcie ciastowe o to posądziłaś:-D;-) Tuśka jest uzależniona od mufinek z naszej lokalnej piekarni i zawsze jak przechodzimy obok ich sklepu firmowego to nie popuści tylko choć mamusi kup mufinke:-) już nawet panie ją tam znają i od razu mufinkę pakują:-) a co do Browna to pominęłaś Zwodniczy punkt i Cyfrową Twierdzę;-)

reklama
Ja też na Donke liczyłam.................. no ale niech swoja pierzyną się nacieszy i mężem, bo pewnie zjechał

Pisałam Wam, że małż przywiózł dziś paczki świąteczne dla dzieci-------------- 4 reklamówy słodkości

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry