• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ja tez jeszcze nie poszlam spac hormony mi mozg topia wlasnie wyslalam starego do Tesco po czekolade i cos niezdrowego na kolacje - od 2 tyg jem tylko gotowany drob :sorry2:
ale spoko nie bede przesadzac bo nie chce wyladowac na pogotowiu-nie wiem co sie ze mna dzieje gorzej niz w ciazy
Nuska kawaly super
a jeszcze co do diety pytam zartem szwagra (lekarza) czy juz moge isc do KFC a on mi ze tak tylko zebym wczesniej zahaczyla o pogotowie zeby mi wenflon zalozyli bo potem bedzie szybciej ;-)

Witam!

Luandzia no nieźle :tak: fajnie, że się możesz z tego śmiać :-D tzn, że nic smażonego, nic tłustego tak??? I dobrze bo taka dieta jest o wiele zdrowsza no i na figure dobrze wpływa :tak::-D

Wpadam się tylko przywitać i powiedzieć Anetce, że moja znajomość z Danem Brownem rozpoczęta :-p:-) zakupiłam na Allegro "Kod..." później zamówie "Anioły i Demony" a na sam koniec "Zaginiony symbol" (czy jakoś tak :cool2:) Kupiłabym wszystkie teraz, ale nie dałabym sobie słowa, że nie zaczęłabym czytać od końca :-D

Idę teraz położyć się koło małego i obejrzeć z nim "Potwory i spółke" później ubieramy się i jedziemy do miasta.

Do popołudnia!!!!

Ja tez witam:-)
Moj dom wyglada jak kino.Po wczorajszym wieczorze filmowym popcorn jest wszedzie od kuchni az po sypialnie na gorze.Narobilismy 3 wielkie miski:sorry2:
Ide poodkurzac.

witam sie i ja jak zwykle w łóżku :zawstydzona/y:
widze ze wczoraj nie próżnowałyście :blink:

Jula już poszła spać wiec mam nadzieje ze wieczorem tez szybko zaśnie...

w maju bedziemy jechac na 4 dni nad morze taki mini urlopik i ja juz nie moge sie doczekac... znów "uderzamy" na Kołobrzeg (pewnie do tej samej baby pod warunkiem ze dostaniemy ten sam pokój) tylko kurcze niewiadomo jak z pogoda bedzie:baffled:

Nuśka kawały suuuper

Majandra po twoim poscie odrazu kazałam P wyłaczyć mikrofale z gniazada:happy2:

Kasia no to masz mała saune w domku- ja tam jestem zmarźluch wiec mi by pasowało:tak:

reklama
Witam i ja:-) chałupka ogarnięta zupa ugotowana więc mam już wolne;-) zaraz ubieram sie z młodą i pójdziemy na spacerek:tak:

Nuśka kawały jak zawsze rewelka uśmiałam sie do łez:-D

Wpadam się tylko przywitać i powiedzieć Anetce, że moja znajomość z Danem Brownem rozpoczęta :-p:-) zakupiłam na Allegro "Kod..." później zamówie "Anioły i Demony" a na sam koniec "Zaginiony symbol" (czy jakoś tak :cool2:) Kupiłabym wszystkie teraz, ale nie dałabym sobie słowa, że nie zaczęłabym czytać od końca :-D

czytaj czytaj nie zapomnij że Brown napisał już 5 powieści;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry