Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wziął wsypał pół podełka kawy do butelki i dolał do tego wody całe szafki w kuchni i podłoga w kawie były
ale sytuacja już opanowana
a i dobrze że moja córcia przełożyła miske z farszem na placki ziemniaczane na drugą szafkę więc obiad uratowany
młoda wcina mufinkę i popija herbatką a ja zrobiłam sobie kawkę i do niej kupiłam sobie ciasto bananowe
już od jakiś 3 miesiecy jak mam @ to mnie do słodkiego ciagnie
wcześniej tak nigdy nie było

ostatnio narobiliscie mi smaku gołaąbakmi aż mój P musiał jechać do knajpki i mi je kupic
Asia to zapraszam do siebie na plackiDonkat to juz minął tydzień???
Anetasa tak sobie mysle ze przydałoby mi sie Twoje zorganizowanie... nie wiem co sie ze mna dzieje ale posprzatanie chaty to dla mnie jakies wielkie wyzwanie... normalnie len na maksa az mam samej siebie dość
Gagulec odezwij sie co tam u Ciebie...
Monia placki ziemniaczane tez bym zjadłaostatnio narobiliscie mi smaku gołaąbakmi aż mój P musiał jechać do knajpki i mi je kupic
![]()

a w tym dniu co pisałyście o gołabkach to wieczorem dzwoniła do mnie mama i mówi ,,robiłam dziś gołąbki"
telepatia czy co
no i mrożą się dla nas w zamrażalniku u mamy
Asia to zapraszam do siebie na plackia w tym dniu co pisałyście o gołabkach to wieczorem dzwoniła do mnie mama i mówi ,,robiłam dziś gołąbki"
telepatia czy co
no i mrożą się dla nas w zamrażalniku u mamy
![]()
gdyby nie te km... musielibyście nas przenocować
my też mówiliśmy że jak byśmy znów jechac na wakacje do kołobrzegu to też do tej samej babi i też na ten sam pokójw maju bedziemy jechac na 4 dni nad morze taki mini urlopik i ja juz nie moge sie doczekac... znów "uderzamy" na Kołobrzeg (pewnie do tej samej baby pod warunkiem ze dostaniemy ten sam pokój) tylko kurcze niewiadomo jak z pogoda bedzie![]()

no widzisz,a ja za gaz 40zl na 2-3 miesiace, ogrzewanie nic nas nie kosztuje,bo mamy co w czynszu.Mnie bardziej dobija gaz za miesiąc 370 zł![]()
),a i mamy w lazience 3 normalne zarowki,bo wykrecilismy halogeny,bo co rusz palil nam sie transformator, wiec one tez moga nabijac. Zobaczymy za 2 miesiace. A,ja mam licznik u siebie, wiec na bank mam dobrze policzone,bo ja podaje stan licznika.
i ciagle mowi,ze nie ma kasy i tzreba zaciskac pasa