• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Jak na RMF mówili to może w końcu powiedzą coś na ogólnopolskiej :confused:

Moniu ja jestem, ale nic nie pisze bo nikt nic nie pisze :-p:-D oglądam "Władce..." na TVN no i walcze z małym aby poszedł spać.

Dziewczyny widziałyście może zdjęcia ABC z rozdania złotych Globów???? Wg mnie wyglądała zachwycająco!!!! :tak: Może miała nieco źle dobrany stanik, ale tak wyglądała pięknie :-D dziś czytałam, że ponoć planują ślub na wiosne

No ja jestem:-) czy to za mało:zawstydzona/y: liczyłam że Donkat po swojej nieobecności nas dziś zaszczyci a tu nic:-p;-)
Aneta napisałyśmy posta w tym samym czasie więc jeszcze nie wiedziałam że jesteś;-)no i widzę że kolejne mamuśki przybyły:-)
A D kazał się spyta kiedy zaś na mamuśkach będziemy miały imprezę:-D:-p

Aneta napisałyśmy posta w tym samym czasie więc jeszcze nie wiedziałam że jesteś;-)no i widzę że kolejne mamuśki przybyły:-)
:-D:-D:-D:-D bo po ostatniej byłaś bardziej dostepna i to wykorzystał??????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie martw się mój tez własnie przyjechał i pyta czy drineczka bym się czasem nie napiła:sorry2::tak::-)

reklama
Ja nie mam nic przeciwko jutro wolne a w szafie mam piwko więc mogę imprezować:-p ale Ty mu powiedz że ja liczę na takaimprezkę w maju w realu:-p:tak:

strasznie trudno mi sie oprzeć:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: wyniosłam na górę reklamówki a tam zimno więc nie pójdę:cool::cool::cool::cool::cool::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mądra decyzja ;-):tak: zuch dziewczyna:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry