Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a tak na poważnie to ja jak już odpalam odkurzacz to lecę całą chałupę pomimo że dywan tylko w pokju dużym i chodnik na przedpokoju stwierdziłam ze przerzucam sie na miotłe;-) jak na czarownicę przystało
no i zaczęłam walczyć z M i Tuśką bo on wogóle nie zwraca uwagi na nic
np mała prosi go żeby włączył jaj bajeczkę u niej w pokoju ten leci włancza po chwili Tuśka wychodzi i w dużym pokoju oznajmia że chce piosenki ten włancza wieże a sam zazwyczaj zostawia tam jeszcze włączony telewizor i idzie sam do sypialni oglądać co innego
a najczęściej jeszcze w kuchni gra radio i jak ja mam płacić mało za prąd
już idzie mi z nimi dużo lepiej no przynajmniej z Tuśką
bo mała już sie nauczyła że jak chce oglądać bajkę to w drugim pokoju trzeba wyłączyć tv lub wieżę
ale z niego napewno nie zrezygnuję
zobaczymy w tym rachunku co teraz przyjdzie pewnie nie zauważe jeszcze różnicy ale zobaczymy może w kolejnym już coś będzie widać
chociaż biorąc pod uwagę podwyżkę prądu to będę zadowolona jeśli chociaż rachunki nie wzrosną
O mądra rada muszę i to wprowadzić w życie:-)Na pewno masz rację. A wiesz, że nawet 10 zł miesięcznie pożerają urządzenia na STAND-BYu? Jak nie korzystam z pralki, zmywarki czy mikrofali to wyłączam z prądu. TV i odtwarzacz wyłączam na noc " z guzika".
Spadam na razie. Pa.
Ja też nie mam domu tylko mieszkanie 3 pokoje niecałe 52m a ostatni rachunek był na 280zł![]()
Za 2 miesiącejuż ostatnio to własnie analizowałm i na początek postanowiłam wyluzować i odpuścić sobie codzienne odkurzanie w końcu trochę sierści nikogo nie zabije;-) tym bardziej że moje dziecko już dawno nie raczkuje
![]()
sorki za taki szok, ale pamietam jak mieszkałam u mamy i jeszcze babcia żyła to płaciliśmy miesięcznie coś koło 90zł. Teraz płacimy na trzy miesiące coś koło 350zł, ale mamy wszystko energooszczędne, bojler podłaczony do pieca to prądu nie czerpie. Dom nie jest duży
Musisz koniecznie pogadać z mężem, aby zaczoł oszczędzać prąd bo szkoda, abyście tyle bulili za prąd!!!
dziś nie braliśmy sanek bo chciałam go zmeczyć ;-) i co chwila mi mówił weź mnie na ręce zmęczony jestem 
Na pewno masz rację. A wiesz, że nawet 10 zł miesięcznie pożerają urządzenia na STAND-BYu? Jak nie korzystam z pralki, zmywarki czy mikrofali to wyłączam z prądu. TV i odtwarzacz wyłączam na noc " z guzika".
Spadam na razie. Pa.

poprzedni byl niecale 270zl,a teraz byl troche po terminie i swieta, i S imieniny i bojler,ale to nie zmienia fakty,ze duzo jak cholera
Ja też nie mam domu tylko mieszkanie 3 pokoje niecałe 52m a ostatni rachunek był na 280zł![]()