• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

czesc dziewczyny nie mam czasu doczytac ale mam nadzieje ze u was wszystko dobrze
tylko o gazie przeczytalam i :sorry2:my placimy w zimie ok 800 zl za gaz i 600 zl za drewno do kominka miesiecznie i jakos super cieplo nie mamy i dom dobrze ocieplony
u mojej babci jest bardzo cieplo ale ona placi jakies 2000 miesiecznie wiec wydaje mi sie ze naprawde nie macie duzych rachunkow
u nas juz lepiej jezeki chodzi o zdrowie dziewczyn Zuzia jest juz zdrowa a z Helenka idziemy jutro do kontroli ale juz mniej kaszle wiec mam nadzieje ze bedzie lepiej
postaram sie byc juz n biezaco ale teraz ide sie polozyc bo dostane @ i czuje sie jakby mnie mialo rozsadzic od srodka miesiac temu tez tak milam i skonczylo sie na jakims plamieniu moze teraz dostane prawdziwy@ i mi to przejdzie bo juz nie moge glowa mnie strasznie boli i jestem bardzo nerwowa

Kochana to się zgadza bo Ty masz cały dom do ogrzania a my tylko mieszkania.
Poza tym dużo zdrówka życzę i uważaj na siebie . A jak po zabiegu ???

Kochana za 22 stopnie to ja bym zapłaciła 600 zł rachunku czasami się zdarza że mamy 20 stopni w dzień
:szok::szok::szok:nas cały sezon jak do tej pory może wyniósł z 500zł:sorry2:

reklama
Kochana to się zgadza bo Ty masz cały dom do ogrzania a my tylko mieszkania.
Poza tym dużo zdrówka życzę i uważaj na siebie . A jak po zabiegu ???

to prawda i to dom jest duzy wiec mysle ze i tak nie jest tak zle
chociaz ten brud z kominka mnie dobija co piec minut moglabym myc podloge a i tak jest brudno :wściekła/y:
o operacji juz pisalam na zamknietym ogolnie dobrze tylko potem dostalam ataku od kamieni w przewodach zolciowych i trzeba bylo wezwac pogotowie chyba juz mi te kamienie zeszly ale na diete bardzo uwazam

Luandzia witaj!!! Świetnie, że ze zdrowiem lepiej :tak:zaglądaj cześciej :-D

No rachunki macie niezłe, a babcia to hmmm zatkało mnie.

Nuśka to macie taką umiarkowaną temperature i dobrze :tak: za to my mamy upał!!!!!! Przez ten nowy piec nic nie daje ustawienie grzejnika na najniższy stopień :-( i tak jest ukrop!!!! Boję się, aby zdrowie Kuby na tym nie ucierpiało bo chciałabym, aby antybiotyków w ogóle nie brał skoro do tej pory nie było potrzeby. Zaczełam nawet uchylać okno, aby było zimniej :sorry2: uciekam też do mamy bo ona zaś ma w blokach zimno to za dużo powiedziane, ale na pewno mniej niż 19 stopni :dry:

reklama
Anetasa jakie zwijam się jakie na razie ja się dopiero rozkręcam;-)ja taka mądrala bo mamy z mężem mały urlopik i taki długiiiiii weekend a dzisiaj to juz w ogóle luz pospałam długoooo poszłam z młodym na spacer wróciłam a tu posprzątane obiad gotowy a ja się lenie a co tam. Zresztą ostatnio mam jakiegos doła i wszystko mnie wkurza wrrrr nie wiem o co mi chodzi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry