• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
To strasznie dużo na pewno tylko za dwa miesiące może 3??? A patrzyłyście czy to jest stan rzeczywisty licznika czy może szacunkowy????
Ja mam rachunki tak 170-180 zł za 2 miesiące teraz zimą używamy w łazience dodatkowo farelki.
Mnie bardziej dobija gaz za miesiąc 370 zł :baffled:
Lecę na grzanki z serem i kiełbaską mąż zrobił i woła.....do później

Może faktycznie sprawdzę dokładnie ten rachunek ale dałabym sobie rękę obciąc że za 2 miesiece:dry: obym jej nie straciła:sorry2: najgorzej że u nas liczniki są w piwnicy i nawet sobie nie mam jak sprawdzić np od odczytu do kolejnego czy Ci z energetykii napewno zapisują to co odczytują:confused:

No ja aż tyle sprzętu nie mam, więc mi to nie przeszkadza. Poza tym ja nie twierdzę, że trzeba wszystko z prądu wyłączać, ale niektóre sprzęty rzadziej używane, jak np. mikrofala lub pralka. Ja pralkę muszę odłączać z prądu, bo jak nie odłączę to cały czas miga takie niebieskie światełko i to mnie akurat wkurza.

o mikrofali to nawet nie pomyślałam :zawstydzona/y: a faktycznie używam od święta tu masz rację mogę odłączyć za to pralkę to ja bym musiała wystawić żeby odłączyć
O, kurna!!!! Nam przyjdzie ok. 400 zł za 3 miesiące. Rozumiem, że gazem grzejecie.

Gaz niestety tak kosztuje :szok: i to co miesiąc ale jak znowu przyjda mrozy to pewnie 400zł wyjdzie a kuchenka na prąd więc w sumie za samo grzanie no i ciepła woda

No, ale NuŚka, my też grzejemy gazem i w dodatku kuchenkę na gaz mam.:sorry2: Skąd u Was aż tak wysokie rachunki? Nie chcę, żebyś się na mnie obraziła, ale może zbyt ciepło w domu macie. Już o tym pisałyśmy kiedyś zresztą, że nawet Igorkowi by to na zdrowie wyszło, jakby było trochę chłodniej. No chyba, że się mylę i wcale dużo nie grzejecie. To przepraszam. :zawstydzona/y:

W dzień 19 stopni to dużo:szok:? Z tym że my mieszkamy na samej górze i pewnie od dachu jest zimniej no i dwa pokoje są narożne

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny nie mam czasu doczytac ale mam nadzieje ze u was wszystko dobrze
tylko o gazie przeczytalam i :sorry2:my placimy w zimie ok 800 zl za gaz i 600 zl za drewno do kominka miesiecznie i jakos super cieplo nie mamy i dom dobrze ocieplony
u mojej babci jest bardzo cieplo ale ona placi jakies 2000 miesiecznie wiec wydaje mi sie ze naprawde nie macie duzych rachunkow
u nas juz lepiej jezeki chodzi o zdrowie dziewczyn Zuzia jest juz zdrowa a z Helenka idziemy jutro do kontroli ale juz mniej kaszle wiec mam nadzieje ze bedzie lepiej
postaram sie byc juz n biezaco ale teraz ide sie polozyc bo dostane @ i czuje sie jakby mnie mialo rozsadzic od srodka miesiac temu tez tak milam i skonczylo sie na jakims plamieniu moze teraz dostane prawdziwy@ i mi to przejdzie bo juz nie moge glowa mnie strasznie boli i jestem bardzo nerwowa

reklama
czesc dziewczyny nie mam czasu doczytac ale mam nadzieje ze u was wszystko dobrze
tylko o gazie przeczytalam i :sorry2:my placimy w zimie ok 800 zl za gaz i 600 zl za drewno do kominka miesiecznie i jakos super cieplo nie mamy i dom dobrze ocieplony
u mojej babci jest bardzo cieplo ale ona placi jakies 2000 miesiecznie wiec wydaje mi sie ze naprawde nie macie duzych rachunkow
u nas juz lepiej jezeki chodzi o zdrowie dziewczyn Zuzia jest juz zdrowa a z Helenka idziemy jutro do kontroli ale juz mniej kaszle wiec mam nadzieje ze bedzie lepiej
postaram sie byc juz n biezaco ale teraz ide sie polozyc bo dostane @ i czuje sie jakby mnie mialo rozsadzic od srodka miesiac temu tez tak milam i skonczylo sie na jakims plamieniu moze teraz dostane prawdziwy@ i mi to przejdzie bo juz nie moge glowa mnie strasznie boli i jestem bardzo nerwowa

Kochana to się zgadza bo Ty masz cały dom do ogrzania a my tylko mieszkania.
Poza tym dużo zdrówka życzę i uważaj na siebie . A jak po zabiegu ???

to mało my staramy się utrzymac średnio 22stopnie

Kochana za 22 stopnie to ja bym zapłaciła 600 zł rachunku czasami się zdarza że mamy 20 stopni w dzień

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry