Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To strasznie dużo na pewno tylko za dwa miesiące może 3??? A patrzyłyście czy to jest stan rzeczywisty licznika czy może szacunkowy????
Ja mam rachunki tak 170-180 zł za 2 miesiące teraz zimą używamy w łazience dodatkowo farelki.
Mnie bardziej dobija gaz za miesiąc 370 zł
Lecę na grzanki z serem i kiełbaską mąż zrobił i woła.....do później
obym jej nie straciła
najgorzej że u nas liczniki są w piwnicy i nawet sobie nie mam jak sprawdzić np od odczytu do kolejnego czy Ci z energetykii napewno zapisują to co odczytują
No ja aż tyle sprzętu nie mam, więc mi to nie przeszkadza. Poza tym ja nie twierdzę, że trzeba wszystko z prądu wyłączać, ale niektóre sprzęty rzadziej używane, jak np. mikrofala lub pralka. Ja pralkę muszę odłączać z prądu, bo jak nie odłączę to cały czas miga takie niebieskie światełko i to mnie akurat wkurza.
o mikrofali to nawet nie pomyślałama faktycznie używam od święta tu masz rację mogę odłączyć za to pralkę to ja bym musiała wystawić żeby odłączyć
O, kurna!!!! Nam przyjdzie ok. 400 zł za 3 miesiące. Rozumiem, że gazem grzejecie.
i to co miesiąc ale jak znowu przyjda mrozy to pewnie 400zł wyjdzie a kuchenka na prąd więc w sumie za samo grzanie no i ciepła woda

No własnie nie mamTo nie masz osobnego licznika u siebie w domu?????
każdy ma swój licznik ale jest zamknięty i znajduje się w piwnicy. Przychodzi gościu z energetyki schodzi na dół i po chwili wrzuca każdemu do skrzynki rachunek
w domu mam licznik gazuNo, ale NuŚka, my też grzejemy gazem i w dodatku kuchenkę na gaz mam.Skąd u Was aż tak wysokie rachunki? Nie chcę, żebyś się na mnie obraziła, ale może zbyt ciepło w domu macie. Już o tym pisałyśmy kiedyś zresztą, że nawet Igorkowi by to na zdrowie wyszło, jakby było trochę chłodniej. No chyba, że się mylę i wcale dużo nie grzejecie. To przepraszam.
![]()
? Z tym że my mieszkamy na samej górze i pewnie od dachu jest zimniej no i dwa pokoje są narożne
my placimy w zimie ok 800 zl za gaz i 600 zl za drewno do kominka miesiecznie i jakos super cieplo nie mamy i dom dobrze ocieplony to mało my staramy się utrzymac średnio 22stopnieW dzień 19 stopni to dużo?
czesc dziewczyny nie mam czasu doczytac ale mam nadzieje ze u was wszystko dobrze
tylko o gazie przeczytalam imy placimy w zimie ok 800 zl za gaz i 600 zl za drewno do kominka miesiecznie i jakos super cieplo nie mamy i dom dobrze ocieplony
u mojej babci jest bardzo cieplo ale ona placi jakies 2000 miesiecznie wiec wydaje mi sie ze naprawde nie macie duzych rachunkow
u nas juz lepiej jezeki chodzi o zdrowie dziewczyn Zuzia jest juz zdrowa a z Helenka idziemy jutro do kontroli ale juz mniej kaszle wiec mam nadzieje ze bedzie lepiej
postaram sie byc juz n biezaco ale teraz ide sie polozyc bo dostane @ i czuje sie jakby mnie mialo rozsadzic od srodka miesiac temu tez tak milam i skonczylo sie na jakims plamieniu moze teraz dostane prawdziwy@ i mi to przejdzie bo juz nie moge glowa mnie strasznie boli i jestem bardzo nerwowa
to mało my staramy się utrzymac średnio 22stopnie