Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
takiej to dobrzeAnetasa jakie zwijam się jakie na razie ja się dopiero rozkręcam;-)ja taka mądrala bo mamy z mężem mały urlopik i taki długiiiiii weekend a dzisiaj to juz w ogóle luz pospałam długoooo poszłam z młodym na spacer wróciłam a tu posprzątane obiad gotowy a ja się lenie a co tam. Zresztą ostatnio mam jakiegos doła i wszystko mnie wkurza wrrrr nie wiem o co mi chodzi

Anetasa jakie zwijam się jakie na razie ja się dopiero rozkręcam;-)ja taka mądrala bo mamy z mężem mały urlopik i taki długiiiiii weekend a dzisiaj to juz w ogóle luz pospałam długoooo poszłam z młodym na spacer wróciłam a tu posprzątane obiad gotowy a ja się lenie a co tam. Zresztą ostatnio mam jakiegos doła i wszystko mnie wkurza wrrrr nie wiem o co mi chodzi
Albo po prostu zimowa deprsja 
Luandzia kominek jest super ten klimacik moje marzenie może kiedyś :-) a jak sobie ogólnie radzisz z dwoma pannami pomaga Ci jeszcze niania????
Dziewczyny już dziś o tym pisałam myślicie że warto???Multikino Gdynia :: kino w Centrum Gemini :: rezerwacja: 0-58 628 18 00

mamy zwykły piec węglowy i grzejemy flotem i drewnem
No rachunki macie niezłe, a babcia to hmmm zatkało mnie.
chociaż moja mama ostatnio wzieła udział w konkursie w radiu tzn wysłała jakieś kupony i zgłoszenia żeby wygrac romantyczną kolacje we dwoje wysłała to w podwójnej ilości dla mnie i D oraz dla mojego brata i bratowej
ciekawe czy wygramy
O co chodzi z tą babcią??

Luandzia pisała ile jej babcia płaci za ogrzewanie w sezonie![]()

aj tu w głowę zachodze co za babcia

aj tu w głowę zachodze co za babcia
![]()