• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Anetko uważaj na droge :tak:

Walentynki ja z przymusu nie obchodzę :dry: mój małż niestety zapomniał o tym dniu od jakiś dwóch lat tak więc na nic nie liczę :-(

reklama
Anetasa jakie zwijam się jakie na razie ja się dopiero rozkręcam;-)ja taka mądrala bo mamy z mężem mały urlopik i taki długiiiiii weekend a dzisiaj to juz w ogóle luz pospałam długoooo poszłam z młodym na spacer wróciłam a tu posprzątane obiad gotowy a ja się lenie a co tam. Zresztą ostatnio mam jakiegos doła i wszystko mnie wkurza wrrrr nie wiem o co mi chodzi
takiej to dobrze:tak::cool2:

Anetasa jakie zwijam się jakie na razie ja się dopiero rozkręcam;-)ja taka mądrala bo mamy z mężem mały urlopik i taki długiiiiii weekend a dzisiaj to juz w ogóle luz pospałam długoooo poszłam z młodym na spacer wróciłam a tu posprzątane obiad gotowy a ja się lenie a co tam. Zresztą ostatnio mam jakiegos doła i wszystko mnie wkurza wrrrr nie wiem o co mi chodzi

Może może jest coś na choryzoncie???? ;-):-D Albo po prostu zimowa deprsja :confused:

Luandzia kominek jest super ten klimacik moje marzenie może kiedyś :-) a jak sobie ogólnie radzisz z dwoma pannami pomaga Ci jeszcze niania????

Dziewczyny już dziś o tym pisałam myślicie że warto???Multikino Gdynia :: kino w Centrum Gemini :: rezerwacja: 0-58 628 18 00

aktualnie nie bo jest chora i mysle ze juz nie bedzie przychodzic odrobi tylko te godziny ktore ma nadplacone ale to moze wieczorami jak bedziemy chcieli gdzies wyjsc

czy sobie radze trudno powiedziec dzisiaj bylam z nimi sama i do ok 14 nie bylo tak zle ale potem Zuzka nie chciala isc spac i puscily mi nerwy przez ten glupi @ nie moge nad soba zapanowac:sorry2:
mam nadzieje ze jak Zuzia wroci do przedszkola to bedzie lepiej
chociaz nie chce isc i nie wiem jak to bedzie cos niby powiedziala ze pani Gosia na nia krzyczala ... jutro wysle W zeby pojechal i pogadal bo ta pani Gosia wydaje sie ok tylko moze Zuzka ma zbyt bogata wyobraznie - nie bylo tak ze po wyjsciu z przedszkola cos bylo zle tylko teraz cos wymysla

Walentynki-jak narazie brak planów:sorry2:chociaż moja mama ostatnio wzieła udział w konkursie w radiu tzn wysłała jakieś kupony i zgłoszenia żeby wygrac romantyczną kolacje we dwoje wysłała to w podwójnej ilości dla mnie i D oraz dla mojego brata i bratowej:cool2:ciekawe czy wygramy:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry