• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
NuŚka, co do kina dla dziecka, to hmm, no nie wiem. Maciuś by nie wysiedział, poza tym on nie lubi jak jest głośno tv lub muzyka włączona, a w kinie - nawet mimo że dla dzieci - to na pewno będzie głośniej niż w domu. Ale nie wiem, jak Igorek by zareagował.

Zuzia byla ostatnio w teatrze dla dzieci z moja siostra i to byl niewypal mimo ze przestawienie niby od 3 lat ale nie wiem czy bajka jej sie nie podobala czy teatr czy to ze byla z ciocia bo od siostry trudno czegos sie dowiedziec powiedziala tylko ''never again'':sorry2:

Zuzia byla ostatnio w teatrze dla dzieci z moja siostra i to byl niewypal mimo ze przestawienie niby od 3 lat ale nie wiem czy bajka jej sie nie podobala czy teatr czy to ze byla z ciocia bo od siostry trudno czegos sie dowiedziec powiedziala tylko ''never again'':sorry2:

Mogę jedynie sobie wyobrazić co się tam działo :-D już widzę przed oczami mojego odkrywce

Witam, w końcu wystawiłam ubranka, może kaska wpadnie

Luandzia rachunki....................... szok................

My też duzo nie płacimy jak Monia............. u nas jest ukrop, jakieś 26stopni............. ale pieca kaflowego nie da rady ustawic jak termostatów............... mniej podłozysz to może być rano zimniaca, bo kto przewidzi czy w nocy będzie wiało i nie wywieje tego ciepła z kaflów.

Kasia czemu nie możesz grzejników przykręcić.

Landzia zdrówka i powodzenia na egzaminach w Walnięty dzień ( 14 II)

Nuska pomysł z kinem super, Adaśko byłby zachwycony............... niedługo tez idziemy

Witam, w końcu wystawiłam ubranka, może kaska wpadnie

Luandzia rachunki....................... szok................

My też duzo nie płacimy jak Monia............. u nas jest ukrop, jakieś 26stopni............. ale pieca kaflowego nie da rady ustawic jak termostatów............... mniej podłozysz to może być rano zimniaca, bo kto przewidzi czy w nocy będzie wiało i nie wywieje tego ciepła z kaflów.

Kasia czemu nie możesz grzejników przykręcić.

Landzia zdrówka i powodzenia na egzaminach w Walnięty dzień ( 14 II)

Nuska pomysł z kinem super, Adaśko byłby zachwycony............... niedługo tez idziemy

Mamy ustawione na poziom I i jest GORACO!!!!!! :wściekła/y: Musiałabym całkowicie zakręcić, ale wtedy wiadomo zero ciepła

moja siostra jest ogolnie nie-dzieciowa ostatnio mi powiedziala ze karmienie jest obrzydliwe i nigdy nie bedzie rodzic bo jak to lozysko wychodzi a w tym sa kosci :sorry2::szok:
ale moze jej sie odmieni slubu tez miala nie brac a maja juz wyznaczony termin na przyszly rok fakt ze o wybieraniu sukienki nie chce slyszec ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry