• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Kasiu, Agulka prawda ładna pogoda my też już po spacerku bylismy z młodym na sankach tylko nie wiem po co te sanki bo on chciał spacerować na nóżkach :-)i tak sanki ciągnęłam puste bo cały czas młody zasuwał pieszo ja tam nie miałabym nić przciwko temu żeby mnie ktoś powiózł :-p

Skąd ja to znam;-) Tuśka ostatnio jak wychodzimy to nawet oznajmia że nie potrzeba sanek Tusia będzie szła na nóżkach:-D ja też bardzo chętnie bym sobie tak posiedziała żeby mnie ktoś ciągnął;-)

Rozkojazylyscie mnie tym "Ciachem" ,a mialam napisac,ze przyszedl pan pradowy...350zl:szok::szok:
:szok:nie strasz kobieto bo już mam w portkach na myśl o kolejnym rachunku skoro Wy na kawalerce 350:dry: a ile miałaś poprzedni?

reklama
nic mi nie mow:-(

:szok:nie strasz kobieto bo już mam w portkach na myśl o kolejnym rachunku skoro Wy na kawalerce 350:dry: a ile miałaś poprzedni?

Justyna, a ten rachunek to za jaki okres? My dostaliśmy 67 zł miesięcznie przez kolejne 6 miesięcy.
poprzedni byl niecale 270zl,a teraz byl troche po terminie i swieta, i S imieniny i bojler,ale to nie zmienia fakty,ze duzo jak cholera

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry