*Kasia*
Mama Kubusia 07.09.2007r.
Dziewczyny normalnie czuc wiosną!!!!! 

Majandra nie zarzekam się, ale na razie nie ma szans na drugie dziecko pod wzglęcem mieszkaniowym przy dwupokojowym domu
nie wyobrażam sobie dwójki dzieci :-( pamietam jak ja chciałam mieć własny pokój i dopiero go miałam po wyjeździe mojej siostry do Anglii.
Byłaś z małym na dworze???
Anetko a jak z pogodą może dziś nieco lepiej nie??
Agulka tzn że wracasz do starej pracy czy szukasz innej???? W zasadzie nie pamietam czy pisałas o byłej pracy gdzie pracowałaś i czy masz szanse na powrót???
Asiu wstałas z wyrka????
My już po spacerku
Kuba wyszalał się w śniegu. Rzucał się na puchową pierzynke 
Monia Gabids skąd macie tą bajke???? Na chomiku jest???? Muszę tak zajrzeć może znajdę coś fajnego :-)

Majandra nie zarzekam się, ale na razie nie ma szans na drugie dziecko pod wzglęcem mieszkaniowym przy dwupokojowym domu
nie wyobrażam sobie dwójki dzieci :-( pamietam jak ja chciałam mieć własny pokój i dopiero go miałam po wyjeździe mojej siostry do Anglii.Byłaś z małym na dworze???

Anetko a jak z pogodą może dziś nieco lepiej nie??
Agulka tzn że wracasz do starej pracy czy szukasz innej???? W zasadzie nie pamietam czy pisałas o byłej pracy gdzie pracowałaś i czy masz szanse na powrót???
Asiu wstałas z wyrka????
My już po spacerku
Kuba wyszalał się w śniegu. Rzucał się na puchową pierzynke 
Monia Gabids skąd macie tą bajke???? Na chomiku jest???? Muszę tak zajrzeć może znajdę coś fajnego :-)

napewno ma byc jeszcze ok. 6tygodni mroźnej zimy