• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Dziewczyny normalnie czuc wiosną!!!!! :-D:-D

Majandra nie zarzekam się, ale na razie nie ma szans na drugie dziecko pod wzglęcem mieszkaniowym przy dwupokojowym domu :sorry2: nie wyobrażam sobie dwójki dzieci :-( pamietam jak ja chciałam mieć własny pokój i dopiero go miałam po wyjeździe mojej siostry do Anglii.

Byłaś z małym na dworze??? :happy2:

Anetko a jak z pogodą może dziś nieco lepiej nie??

Agulka tzn że wracasz do starej pracy czy szukasz innej???? W zasadzie nie pamietam czy pisałas o byłej pracy gdzie pracowałaś i czy masz szanse na powrót???

Asiu wstałas z wyrka????

My już po spacerku :-D Kuba wyszalał się w śniegu. Rzucał się na puchową pierzynke :-D

Monia Gabids skąd macie tą bajke???? Na chomiku jest???? Muszę tak zajrzeć może znajdę coś fajnego :-)

reklama
Monia an Chomiku juz był ten film? My pójdziemy do kina---------chyba:cool:

i

Dziewczyny normalnie czuc wiosną!!!!! :-D:-D

Monia Gabids skąd macie tą bajke???? Na chomiku jest???? Muszę tak zajrzeć może znajdę coś fajnego :-)
jest jest na chomiku i jeśli macie ochote to na moim chomiczku możecie go znaleźc:-)
Kasia nie ciesz się tą pogodą bo dziś w radiu mówili że wiosna szybko nie przyjdzie:no::wściekła/y:napewno ma byc jeszcze ok. 6tygodni mroźnej zimy:wściekła/y:

Kasiu, Agulka prawda ładna pogoda my też już po spacerku bylismy z młodym na sankach tylko nie wiem po co te sanki bo on chciał spacerować na nóżkach :-)i tak sanki ciągnęłam puste bo cały czas młody zasuwał pieszo ja tam nie miałabym nić przciwko temu żeby mnie ktoś powiózł :-p

uwierzycie, ze ja nadal leżę w łóżku:szok::szok::szok: maskara jaki len ze mnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: dobrze ze przychodzi kolezanka w odwiedziny to bede miala motywacje żeby ruszyć tyłek:-p

a leż leż i wypoczywaj bo później o wypoczynek ciężko będzie oj ciężko:-p;-)

Agulka i co dalej po tym wychowawczym bo do pracy chyba się nie wybierasz bynajmniej nic jeszcze mi o tym nie wiadomo????

jest jest na chomiku i jeśli macie ochote to na moim chomiczku możecie go znaleźc:-)
Kasia nie ciesz się tą pogodą bo dziś w radiu mówili że wiosna szybko nie przyjdzie:no::wściekła/y:napewno ma byc jeszcze ok. 6tygodni mroźnej zimy:wściekła/y:

Moniu WHY WHY!!!!!! :-(:-(:-( a tak się cieszylam, że moze w końcu

Ok lece ściągać od Ciebie bajeczke

Tak dziś słoneczko temperatura na + :-) tylko że wszystko się topi:baffled:

Mojemu mężowi ostatnio opowiadałam jaki masz dojazd do pracy (tunel w śniegu) i on to samo do mnie mówił że co to będzie jak to wszystko zacznie topnieć :baffled::szok: znowu powodzie??

Moniu
ja też słyszałam ."..że ma jeszcze ma przyjść zima " a teraz to niby co mamy lato:baffled: ponoć mrozy do -20 ale w nocy

Ale to wszystko dziwne jak bylo w zeszla zimę -5 to rany julek co to było!!! Na przystanku trzesłam się jak osika :sorry2: w tym roku -5 to ciepło a jak mamy +1 to istny upał :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry