*Kasia*
Mama Kubusia 07.09.2007r.
wkurzam siębo przeglądam allegro i co chwile natrafiam na coś fajnego i wszystko było by ok gdyby była kasa na koncie a tej niestety już nie ma :-(a jak jest to na nic ciekawego nie mogę natrafic
![]()
OJ witaj siostro

mam ten sam ból ostatnio znalazłam fajne koszulki na lato dla małego ale niestety susza na koncie :-( też o tym samym przed chwilą pomyślałamtylk że ja większośc ubrań zostawiam dla następnego pokolenia;-)(siostrzenicy D)
Monia ostatnio i ja zaczęłam magazynować ubrania choć nie wiem czy to ma sens skoro nie mam szans na drugir maleństwo

oki rozumiem, że moga mieć duzo hormonów i się rozwijaja szybko, ale kto mógłby? jaki skur****** mógł ją ruszyć
![]()
Agulka pamietam, że jak leżałam na podtrzymaniu w 5 tc na oddział została przyjeta trochę starsza dziewczynka od tek ośmiolatki
bo 12 letnia przyszła mama
położne przychodząc co Nas na sale oczywiście kąsliwie komentowały ten fakt. Nie wiem czy utrzymała ciąże bo również była na podtrzymaniu. Mam jej chodziła po korytarzu jak poparzona, ale co się dziwić. Za to tatuś był obecny
ponoć miał 16 lat.
bo przeglądam allegro i co chwile natrafiam na coś fajnego i wszystko było by ok gdyby była kasa na koncie a tej niestety już nie ma :-(a jak jest to na nic ciekawego nie mogę natrafic
tylk że ja większośc ubrań zostawiam dla następnego pokolenia;-)(siostrzenicy D)
zapaliłam świeczke i podciagnełam się w czytaniu ta książka ze strony na strone jest ciekawsza czemu tak jest, że najlepsze akcje prawie zawsze są pod koniec
o 1.00obudził mnie telewizor bo włączyli światlo.
:-
i bałam sie że jeśli nie zaparkuję z rana to później jak mi goście najada nie będę umiałam wieczorem wycofać