• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

wkurzam się:wściekła/y:bo przeglądam allegro i co chwile natrafiam na coś fajnego i wszystko było by ok gdyby była kasa na koncie a tej niestety już nie ma :-(a jak jest to na nic ciekawego nie mogę natrafic:wściekła/y::sorry2:

OJ witaj siostro :-D:tak: mam ten sam ból ostatnio znalazłam fajne koszulki na lato dla małego ale niestety susza na koncie :-(

też o tym samym przed chwilą pomyślałam :-ptylk że ja większośc ubrań zostawiam dla następnego pokolenia;-)(siostrzenicy D)

Monia ostatnio i ja zaczęłam magazynować ubrania choć nie wiem czy to ma sens skoro nie mam szans na drugir maleństwo :sorry2:

:szok::szok::szok::szok: oki rozumiem, że moga mieć duzo hormonów i się rozwijaja szybko, ale kto mógłby? jaki skur****** mógł ją ruszyć:wściekła/y::wściekła/y:

Agulka pamietam, że jak leżałam na podtrzymaniu w 5 tc na oddział została przyjeta trochę starsza dziewczynka od tek ośmiolatki :-D bo 12 letnia przyszła mama :szok: położne przychodząc co Nas na sale oczywiście kąsliwie komentowały ten fakt. Nie wiem czy utrzymała ciąże bo również była na podtrzymaniu. Mam jej chodziła po korytarzu jak poparzona, ale co się dziwić. Za to tatuś był obecny :-D ponoć miał 16 lat.

reklama
Tak w ogóle to witam się jako pierwsza dziś :-D

Podciagnełam rolete a za oknem słoneczko :-D aż chce się żyć!!! I sama nie wiem czy jechać czy nie jechać oto jest pytanie :-p Kuba deklaruje, że chce jechać autobusem.

Wczoraj pisałam sobie na BB w najlepsze, a tu wyłaczyli światło i pupa blada :happy2: zapaliłam świeczke i podciagnełam się w czytaniu ta książka ze strony na strone jest ciekawsza czemu tak jest, że najlepsze akcje prawie zawsze są pod koniec:dry: o 1.00obudził mnie telewizor bo włączyli światlo.

Agulka jak podlogi w domu wyschły?????

Anetko jesteś już w pracy????

Witam. Już po kawce. Maciek ogląda Teletubisie, bo nie dał mi spokojnie poczytać :sorry2::-p
OJ witaj siostro :-D:tak: mam ten sam ból ostatnio znalazłam fajne koszulki na lato dla małego ale niestety susza na koncie :-(
A na jaki rozmiar? Bo ja chyba nie wiedziałabym na jaki rozmiar kupić. Ale zakładam, że 104 będzie nadal na lato dobry na Maćka.
nie mam szans na drugir maleństwo :sorry2:
Dlaczego?

Mi się dziś śniło, że mam 3 dzieci :szok: 2 dziewczynki i Maćka. Maciek był pośrodku. Najstarsza miała na imię Zuzia i miała jakieś 6 lat, Maciek we śnie miał jakieś 4 latka, a najmłodsza, Magda, ok. 1,5 roku :-D:-D:-D

Ręka nadal mnie boli :baffled::-(:wściekła/y:

EDIT: Aneta, Dojechałaś do pracy?

Anetko jesteś już w pracy????

EDIT: Aneta, Dojechałaś do pracy?

Witam witam:-) dojechałam oczywiście:tak: ale miło że o mnie myślicie:tak: spóźniłam sie dzisiaj trochę bo raz że ślisko na drogach jak szlak a dwa że mój kochany małżonek wczoraj zapomniał dolać bajury i musiałam jeszcze zatankować:wściekła/y: przyjechałam do pracy i od rana zabrałam sie za papierki i rozpiskę bo mam dziś dużo przyjazdów :-) a w takich momentach wolę sobie spokojnie wszystko rozpisać żeby później nie motać się i szukać po zeszytach:tak: a dwa że od rana sie czaiłam bo mi jakiś palant zajał moje miejsce na parkingu a ja słaba jestem w cofaniu:zawstydzona/y: i bałam sie że jeśli nie zaparkuję z rana to później jak mi goście najada nie będę umiałam wieczorem wycofać:zawstydzona/y: i jeszcze nie daj Bóg kogoś porysuje:zawstydzona/y: ale właśnie przestawiłam autko i mogę już sobie siedzieć spokojnie wszystkie samochody są już bezpieczne;-):-D
Majandra mam do Ciebie ogromną prośbę:sorry2: teraz jesteś na urlopie więc pewnie nie pomożesz ale jak wrócisz do pracy to bardzo bym Cie prosiła że jak zobaczysz że w jakiejś gazecie jest dodatek z płytą z piosenkami dla dzieci to daj znać:sorry2: młoda ostatnio zakochała mi sie w piosenkach co bardzo mnie cieszy:tak::-) bo raz że ładnie już śpiewa a dwa że nie ma juz parcie na tv i praktycznie wogóle nie ogląda oprócz oczywiście swojego ukochanego elma jemu nie popuści:-D

Aneta, ja na dniach planuję odwiedzić dziewczyny, to poszukam jakiejś gazetki z piosenkami. :tak: Z tego co pamiętam, MiniMini wydaje takie gazetki, ale ostatnio ich nie widziałam u nas. Z reguły niestety do gazet dają bajki:sorry2::baffled:, ale poszukam :tak:

Aneta, ja na dniach planuję odwiedzić dziewczyny, to poszukam jakiejś gazetki z piosenkami. :tak: Z tego co pamiętam, MiniMini wydaje takie gazetki, ale ostatnio ich nie widziałam u nas. Z reguły niestety do gazet dają bajki:sorry2::baffled:, ale poszukam :tak:
No właśnie wszędzie pchają tylko bajki:baffled: wczoraj trafiłam mam dziecko z płytą z piosenkami fasolek:-) ale nie wysilili sie specjalnie bo aż 5 piosenek:sorry2:

Witam i ja
Nie mam cos weny na pisanie.Mala mi sie rozkreca z choroba mam nadzieje ze to nic powaznego nie bedzie.Narazie lekka temp. i katar.Siedzimy w domu.
Anetasa masz konto na chomikuj.pl? tam jest mnustwo piosenek dla dzieci.Do wyboru do koloru.Ja na swoim chomiczku tez troche mam.

Gabids nie mam konta na chomiku ale M zciągnął młodej z Torentó już kilka płyt tylko widzisz cały widz polega na tym że młoda okrutnie sie cieszy jak dostaje gazete z płytą:-D np w nagrodę za coś tam czasem w sklepie można coś przeoczyć a tak majandra może mi podpowie czego mam szukać i problem z głowy;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry