• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja nie dość, że się przewróciłam nie na lodzie, to jeszcze się cała ufajdałam: kurtka, spodnie, torebka. Dobrze, że kurtka śliska i długa, to ją zaraz chusteczkami wytarłam, zapięłam do końca na dole i nie było widać upapranych spodni, do tego buty do kolan, więc jakoś chyba nienajgorzej wyglądałam. Ale ręka nadal boli, bo padłam jak długa na brzuch i ręce. A wszystko przez... obcasy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Kaska ja tez taka glupia do smiechu jestem. potrafie smiac sie zbyle czego, jak glupi do sera. Na lekcjach albo w kosciele potrafie przypomniec sobie cos smiesznego,a jeszcze fakt,ze nie moge sie smiac potenguje padake i jest jazdaaa:-D:-D:-D
Ja jak bym walnela sie to w pierwszej chwili ups,a pozniej wyobraze sobie jak lecialam i smieje sie jak wariatka sama z siebie, jakbym to nie ja zaliczyla glebe:cool2:
ja właśnie jak tylko wstałam to zaczełam się śmiac sama z siebie:-D
Przypomnialo mi sie jak w mojej 1 pracy zalatwialam transport i gosciu zaczynalismy dopiero wspolprace, mlody) pyta sie mnie jak ma byc ladowany,czy z boku,czy normalnie, od tylu, po czy ja wypalilam,ze "wole od tylu" w sekundzie kapnelam sie jak to zabrzmialo i tak zaczelam sie smiac, ze mosialam rozlaczyc sie:-D
dobre:-D:-D:-D

Agulka małżonek do szkoły?:dry:Czego się będzie uczył?Cieszę się że ze zdrówkiem już dobrze:tak::-)
przepisów BHP:tak::tak::tak:
Agulka studia czy podyplomowe robi????

Anetko no to fakt kiepsko mama zrobiła :-(

Nie słonko, mój małż ma średnie wykształcenie, miałby prawnicze studium zrobione, ale po roku czasu go wyrzucili.:baffled:.... wolał balangować:sorry2::sorry2::sorry2:
Asiu nie wychodź z domu bez P :no:
Agulka a czemu 1200zł?

a ile dałaś za łózko + materac????????:-p:-p:-p:-p:-p Ja juz liczyłam jak najtaniej:sorry2:
Dziewczyny ja jestem okrutna :-p ostatnio taka wystrojona lalunia szla przede mną i na lodzie pojechaaała, że hej wiecie obcasy i te sprawy dobrze, ze ugryzlam się w jezyk bo chyba padłabym ze śmiechu :dry: dopiero w domu opowiadając tą sytuacje R śmiała się jak glupia .... ale do czego daze w nastepnym dniu to ja bylam posmiewiskiem innych bo zaliczyłam glebe na kolanko :-D ukleklam sobie na jedno kolanko.

:dry:

hihihihihihihihi jak mogłaś:-p:-p:-p:-p;-);-);-);-);-)

Przypomnialo mi sie jak w mojej 1 pracy zalatwialam transport i gosciu zaczynalismy dopiero wspolprace, mlody) pyta sie mnie jak ma byc ladowany,czy z boku,czy normalnie, od tylu, po czy ja wypalilam,ze "wole od tylu" w sekundzie kapnelam sie jak to zabrzmialo i tak zaczelam sie smiac, ze mosialam rozlaczyc sie:-D

widać ze głodnemu "chleb był na mysli":confused:

wkurzam się:wściekła/y:bo przeglądam allegro i co chwile natrafiam na coś fajnego i wszystko było by ok gdyby była kasa na koncie a tej niestety już nie ma :-(a jak jest to na nic ciekawego nie mogę natrafic:wściekła/y::sorry2:

wkurzam się:wściekła/y:bo przeglądam allegro i co chwile natrafiam na coś fajnego i wszystko było by ok gdyby była kasa na koncie a tej niestety już nie ma :-(a jak jest to na nic ciekawego nie mogę natrafic:wściekła/y::sorry2:
widzę, że u Ciebie tak jak u mnie i że robimy teraz to samo:-p;-):-):-)

Dlatego wystawiam za małe rzeczy by kupic nowe

reklama
Ja tam sprzedaje, bo za cos musze kupić większe................ ja na Twoim moejscu to co kupiłam to bym sprzedała a to co dostałam to bym oddała:sorry2::tak:;-)
jakoś tak nie umiem bo wiem uważam że jak ja dostałam od D siostry i dostaję nadal to czemu ja bym miała nie dac:sorry2:oni tak samo mogli by sprzedawac na allegro a siostra D chowa i później daje nam:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry