• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
NuŚka, byliśmy na 3D. Super efekty i fabuła niczego sobie ;-)

Wywróciłam się dziś na ulicy. Ręce mnie bolą bardzo. Kaleka jestem po mojej mamie okropna :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziewczyny ja jestem okrutna :-p ostatnio taka wystrojona lalunia szla przede mną i na lodzie pojechaaała, że hej wiecie obcasy i te sprawy dobrze, ze ugryzlam się w jezyk bo chyba padłabym ze śmiechu :dry: dopiero w domu opowiadając tą sytuacje R śmiała się jak glupia .... ale do czego daze w nastepnym dniu to ja bylam posmiewiskiem innych bo zaliczyłam glebe na kolanko :-D ukleklam sobie na jedno kolanko.

:dry:

Kasiu jak mówią,,nie smiej się bratku z czyjegoś wypadku":-p:-p:-pjak byś się nie śmiała to bys nie leżała;-)

o toteż później pomyslalam, że mam za swoje :-p mnie bardzo łatwo doprowadzić i do szału i do śmiechu :sorry2: taka śmieszka jestem. W pracy jak przyszedl ktoś bardzo "smieszny" to umierałam na okienku bo nie wolno się nabijać z klientów a morda sama się uśmiechała. Ależ ja tęsknie za tą pracą!!!!!

Kaska ja tez taka glupia do smiechu jestem. potrafie smiac sie zbyle czego, jak glupi do sera. Na lekcjach albo w kosciele potrafie przypomniec sobie cos smiesznego,a jeszcze fakt,ze nie moge sie smiac potenguje padake i jest jazdaaa:-D:-D:-D
Ja jak bym walnela sie to w pierwszej chwili ups,a pozniej wyobraze sobie jak lecialam i smieje sie jak wariatka sama z siebie, jakbym to nie ja zaliczyla glebe:cool2:

reklama
Przypomnialo mi sie jak w mojej 1 pracy zalatwialam transport i gosciu zaczynalismy dopiero wspolprace, mlody) pyta sie mnie jak ma byc ladowany,czy z boku,czy normalnie, od tylu, po czy ja wypalilam,ze "wole od tylu" w sekundzie kapnelam sie jak to zabrzmialo i tak zaczelam sie smiac, ze mosialam rozlaczyc sie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry