Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wywróciłam się dziś na ulicy. Ręce mnie bolą bardzo. Kaleka jestem po mojej mamie okropna![]()
i to z torbą z zakupami dobrze że jajek nie miałam
NuŚka, byliśmy na 3D. Super efekty i fabuła niczego sobie ;-)
Wywróciłam się dziś na ulicy. Ręce mnie bolą bardzo. Kaleka jestem po mojej mamie okropna![]()
ja w poniedziałek jak szłam z poczty do auta to też się przewróciłamJa też ostatnio zaliczyłam wywrotkęi to z torbą z zakupami dobrze że jajek nie miałam
![]()
ślisko okropnie było
ostatnio taka wystrojona lalunia szla przede mną i na lodzie pojechaaała, że hej wiecie obcasy i te sprawy dobrze, ze ugryzlam się w jezyk bo chyba padłabym ze śmiechu
dopiero w domu opowiadając tą sytuacje R śmiała się jak glupia .... ale do czego daze w nastepnym dniu to ja bylam posmiewiskiem innych bo zaliczyłam glebe na kolanko
ukleklam sobie na jedno kolanko.
Kasiu jak mówią,,nie smiej się bratku z czyjegoś wypadku"jak byś się nie śmiała to bys nie leżała;-)
mnie bardzo łatwo doprowadzić i do szału i do śmiechu
taka śmieszka jestem. W pracy jak przyszedl ktoś bardzo "smieszny" to umierałam na okienku bo nie wolno się nabijać z klientów a morda sama się uśmiechała. Ależ ja tęsknie za tą pracą!!!!!