.
My dziś do kina idziemy na Avatara. :-)
Fajny film super, polecam a idziesz na 3d ??
Czytałyście może o porankach dla dzieci w multikinie ?? Ja chcę się wybrać z młodym do kina zobaczyć co to .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
My dziś do kina idziemy na Avatara. :-)
Moze drozdzowke upieke?
;-)

a jutro zaś muszę jechac do Rybnika do alergologa i założe się że jak jutro będzie tak sypac to teśc będzie dzwonił że on pojedzie ze mną
a tak wogóle czekam na nich już 3 dzień bo w niedziele teściowa powiedziała że w tym tygodniu wpadną na kawkę ale nie powiedziała którego dnia i ja czekam jak głupia a Ola co chwilę pyta kiedy przyjedzie babcia
i co słysza jakieś przejeżdżające auto albo dzwonek do drzwi to oby dwoje lecą do drzwi z okrzykiem,,babcia...."ogolnie dobrze, nie poparzyli jej, mam nadzieje,ze tak zostanie i wlosy jej odrastaja, Janusz mowi,ze takie mieciutkie juz sa.Justyna a jak mama się czuje?

to tak jaw w moich wczoraj zamierzałam się je zdjąc i wyprac ale oddałam teściom drabinkę a bez nie nie dam rady powiesic firanekogolnie dobrze, nie poparzyli jej, mam nadzieje,ze tak zostanie i wlosy jej odrastaja, Janusz mowi,ze takie mieciutkie juz sa.
Okna umylam,bo wczoraj jak wieczorem patrzylam,cz snieg pada to nic nie widzialam takie brudne od tego sniegu,a przeciez nie tak dawno myla. Chyba firany zaraz wrzuce do pralki,bo pelno kurzu w nich![]()

nawet dziś w TVN24 mówili to Kłodzku 
że zima na 102 i tyle sniegu przez noc napadało.
Godzinke temu wyjełam z pieca a przed momentem udekorowałam do smaku
Kuba dzielnie pomagał mi wycinać gwiadzki w cieście.
jak gotujecie kapuste na gołabki???? Moja mama wycina głab i gotuje ją całą w wielkim garnku w osolonej wodzie. Powiedzcie mi jeszcze jakie dajecie proporcje ryżu na szklanke wody??? Nie chce aby zrobiła mi mamamyła
dziś mam zamiar zrobić