• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ciacha brakuje mi do kafki. Ostatni mam wiekla chcice na slodkie:confused: Moze drozdzowke upieke?
Ale napadalo u nas. Szkoda,ze jest 0,bo moze sryjdka sie troche zrobic.
S ma zjechac,bo na 24 ma rozladunek w Kostrzyniu.

Majandra ubrałaś się już:-p;-)
Agulka jak zdrówko?
a u nas znów sypie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a jutro zaś muszę jechac do Rybnika do alergologa i założe się że jak jutro będzie tak sypac to teśc będzie dzwonił że on pojedzie ze mną:sorry2:a tak wogóle czekam na nich już 3 dzień bo w niedziele teściowa powiedziała że w tym tygodniu wpadną na kawkę ale nie powiedziała którego dnia i ja czekam jak głupia a Ola co chwilę pyta kiedy przyjedzie babcia :dry:i co słysza jakieś przejeżdżające auto albo dzwonek do drzwi to oby dwoje lecą do drzwi z okrzykiem,,babcia...."

Dzieciaczki juz sie nastawily stesknione. U na sja Janusz wchodzi to Mateusz tylko mowi taki zawiedziony "dziadzia siam, nie ma babi Kini, Kinia w pama doktok",ale we wtorek juz wychodzi, miala przyjechac na weekend,ale na sobote dostala lampy,zeby wyjsc we wtorek,bo w srode na komisje ma sie stawic w sprawie renty

Justyna a jak mama się czuje?
ogolnie dobrze, nie poparzyli jej, mam nadzieje,ze tak zostanie i wlosy jej odrastaja, Janusz mowi,ze takie mieciutkie juz sa.
Okna umylam,bo wczoraj jak wieczorem patrzylam,cz snieg pada to nic nie widzialam takie brudne od tego sniegu,a przeciez nie tak dawno myla. Chyba firany zaraz wrzuce do pralki,bo pelno kurzu w nich:baffled:

ogolnie dobrze, nie poparzyli jej, mam nadzieje,ze tak zostanie i wlosy jej odrastaja, Janusz mowi,ze takie mieciutkie juz sa.
Okna umylam,bo wczoraj jak wieczorem patrzylam,cz snieg pada to nic nie widzialam takie brudne od tego sniegu,a przeciez nie tak dawno myla. Chyba firany zaraz wrzuce do pralki,bo pelno kurzu w nich:baffled:
to tak jaw w moich wczoraj zamierzałam się je zdjąc i wyprac ale oddałam teściom drabinkę a bez nie nie dam rady powiesic firanek:baffled::sorry2:

Anetko no to rzeczywiście zima troszkę przygniotła Was :tak: nawet dziś w TVN24 mówili to Kłodzku :tak::-D że zima na 102 i tyle sniegu przez noc napadało.

Justynka a co powiesz na domowej roboty ciasteczka czekoladowe z polewą czekoladową i migdałami???? :cool2::-D Godzinke temu wyjełam z pieca a przed momentem udekorowałam do smaku :-D Kuba dzielnie pomagał mi wycinać gwiadzki w cieście.

A co się mamie stało??????

Moniu no temat alergii jest mi znany R ciągle kicha i kicha chyba zas alergia na mąke się odezwała :-(

Dziewczyny nie będę pisać na innym temacie bo mi się nie chce :-p jak gotujecie kapuste na gołabki???? Moja mama wycina głab i gotuje ją całą w wielkim garnku w osolonej wodzie. Powiedzcie mi jeszcze jakie dajecie proporcje ryżu na szklanke wody??? Nie chce aby zrobiła mi mamamyła :sorry2: dziś mam zamiar zrobić :tak:

Kasia daj przepis na ciacha!!!! Kapuste parze tak jak Twoja mama, a ryz gotuje tak nie do konca,bo przeciez dojdzie jak beda sie gotowaly golabki, nie mam proporcji

reklama
Kasia w sprawie gołąbków to ja nie pomogę bo jeszcze nigdy nie robiłam:zawstydzona/y::no:
my już po obiadku robiłam dzis naleśniki i przed chwilą musiałam tym moim głodomorą włączyc bajki bo chyba by nie odeszli od stołu Ola zjadła 3 a Mati 2 i wołali o jeszcze:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry