gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
No to co tam oprocz spodni w tej paczce bedzie? Obrusy i przescieradla do cerowaniaGabids uważaj bo jeszcze zdziwisz jak paczkę Ci listonosz przyniesie;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to co tam oprocz spodni w tej paczce bedzie? Obrusy i przescieradla do cerowaniaGabids uważaj bo jeszcze zdziwisz jak paczkę Ci listonosz przyniesie;-)

No to przebij piątkę bo mój M też nie lubi rozmów na tego typu tematya do pogadania zawsze mamy forum przynajmniej nieobecne będą miały co nadrabiać;-)
Gabids co Ty spodnie leżą jak wyrzut sumienianie mam ostatnio na nic czasu zwłaszcza teraz kiedy pracuje dzień na dzień
![]()

Od razu byś chciała wszystko wiedziećNo to co tam oprocz spodni w tej paczce bedzie? Obrusy i przescieradla do cerowania![]()
to będzie niespodzianka
No to co tam oprocz spodni w tej paczce bedzie? Obrusy i przescieradla do cerowania![]()

Oj wierzę Ci wierzę ......Nuśka to ta długa i paskudna zima pewnie tak na Ciebie działaja już też do głowy dostaje
potrafię wstawać kilka razy w nocy żeby zobaczyć ile jest stopni i czy pada śnieg
zwłaszcza jak rano mam jechać do pracy
![]()
dosyć mam tej zimy

zwłaszcza przeraża mnie jazda na jednym z odcinków do pracy gdzie jadę w takim tunelu ze śniegu że nic po bokach nie widać zawsze sie boję ze to zaraz na mnie runie
a zazdroszczę kolegów co Cię odkopali bo ja ostatnio jak sie zakopałam musiałam sama sobie radzić
z pewnością spadek formy masz przez ciagły śnieg, śnieg, zimno,zimno brak słońca i ciepla 

Tak u Was chyba zawsze najcieplej
a tu taka zima, że szok!!!! Kiepsko z tym śniegiem a tu w TV głoszą, że śniegu ciąg dalszy od jutra nawrót zamieci i to na poważnie :-(Tak Kasiu to woj Dolnośląskie tylko w tv podają dane dla Wrocławia a Kłodzko to już w Kotlinie leży i w okół same góry;-) także zima u nas zawsze podwójną ma mocAnetko popisze się brakiem wiedzy o Polsce Kłodzko leży we woj. Dolnośląskim????Tak u Was chyba zawsze najcieplej
a tu taka zima, że szok!!!! Kiepsko z tym śniegiem a tu w TV głoszą, że śniegu ciąg dalszy od jutra nawrót zamieci i to na poważnie :-(
droga dziś to koszmar
takie wietrzysko i nawiewający śnieg z pól że chwilami nie widziałam gdzie jadę
dobrze ze po bokach dróg są te bandy śnieżne bo inaczej pewnie bym do rowu wpadła
także nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło;-) uciekam spać chciałam tylko się zameldować cała z domu i życzyć miłej nocki:-)