• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
No to co tam oprocz spodni w tej paczce bedzie? Obrusy i przescieradla do cerowania:-p

Zapomniałaś o starych skarpetach :-p

Witam Wszystkie panie

Anetasa widzę że " oczarowałaś" dziewczyny Brownem ja też byłam nim bardzo zafascynowana i był moment że czułam ze on prawdę piszę i szukałam wiadomości o Świętym Graal-u itd itp

A ja czuję się jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł bleee sama nie wiem o co mi chodzi :baffled:

Nuśka to ta długa i paskudna zima pewnie tak na Ciebie działa:sorry2: ja już też do głowy dostaje:wściekła/y: potrafię wstawać kilka razy w nocy żeby zobaczyć ile jest stopni i czy pada śnieg:szok: zwłaszcza jak rano mam jechać do pracy:sorry2:

Nuśka to ta długa i paskudna zima pewnie tak na Ciebie działa:sorry2: ja już też do głowy dostaje:wściekła/y: potrafię wstawać kilka razy w nocy żeby zobaczyć ile jest stopni i czy pada śnieg:szok: zwłaszcza jak rano mam jechać do pracy:sorry2:
Oj wierzę Ci wierzę ......
JA Ciebie to podziwiam dzisiaj myślałam właśnie jak Ty sobie radzisz przecież u Was tego śniegu jest zawsze 2* więcej niż u nas .
A ja dzisiaj na przykład się zakopałam w śniegu i ani do przodu ani do tyły ani w bok nic ani drgnął myślałam że chłopaki z pracy mnie wypchną a tu nic dalej stałam az w końcu musieli mnie odkopać i na holu wyciągali mi auto tylko później do biura przynieśli kluczyki :baffled: dosyć mam tej zimy:wściekła/y::wściekła/y:

I właśnie dlatego ze u nas jest tego śniegu zawsze 2 razy wiecej to szybciej sie przyzwyczajamy;-) choć tegorocznej zimy mam już dość:wściekła/y: zwłaszcza przeraża mnie jazda na jednym z odcinków do pracy gdzie jadę w takim tunelu ze śniegu że nic po bokach nie widać zawsze sie boję ze to zaraz na mnie runie:zawstydzona/y: a zazdroszczę kolegów co Cię odkopali bo ja ostatnio jak sie zakopałam musiałam sama sobie radzić:sorry2:

Nuśka tak jak pisze Aneta ta pora roku tak wpływa na ludzi :tak: z pewnością spadek formy masz przez ciagły śnieg, śnieg, zimno,zimno brak słońca i ciepla :tak:

Anetko popisze się brakiem wiedzy o Polsce Kłodzko leży we woj. Dolnośląskim???? :dry::-D Tak u Was chyba zawsze najcieplej :confused: a tu taka zima, że szok!!!! Kiepsko z tym śniegiem a tu w TV głoszą, że śniegu ciąg dalszy od jutra nawrót zamieci i to na poważnie :-(

Anetko popisze się brakiem wiedzy o Polsce Kłodzko leży we woj. Dolnośląskim???? :dry::-D Tak u Was chyba zawsze najcieplej :confused: a tu taka zima, że szok!!!! Kiepsko z tym śniegiem a tu w TV głoszą, że śniegu ciąg dalszy od jutra nawrót zamieci i to na poważnie :-(
Tak Kasiu to woj Dolnośląskie tylko w tv podają dane dla Wrocławia a Kłodzko to już w Kotlinie leży i w okół same góry;-) także zima u nas zawsze podwójną ma moc:wściekła/y: droga dziś to koszmar:wściekła/y: takie wietrzysko i nawiewający śnieg z pól że chwilami nie widziałam gdzie jadę:confused: dobrze ze po bokach dróg są te bandy śnieżne bo inaczej pewnie bym do rowu wpadła:szok::baffled: także nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło;-) uciekam spać chciałam tylko się zameldować cała z domu i życzyć miłej nocki:-)

reklama
Witam w piżamie jeszcze. :zawstydzona/y::sorry2:

O, ale dyskusje wczoraj mnie ominęły :szok: Nie chce mi się czytać ;-):-p Już się kiedyś nadyskutowałam z księdzem na takie tematy.

My dziś do kina idziemy na Avatara. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry