• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Gabids nie mam konta na chomiku ale M zciągnął młodej z Torentó już kilka płyt tylko widzisz cały widz polega na tym że młoda okrutnie sie cieszy jak dostaje gazete z płytą:-D np w nagrodę za coś tam czasem w sklepie można coś przeoczyć a tak majandra może mi podpowie czego mam szukać i problem z głowy;-)
to mloda juz od malego piractwu mowi NIE:-D i slusznie:zawstydzona/y:

reklama
apropo oryginalow;-) niunka oglada ksiezniczke i zabe wlasnie:-)
Ja musze ogarnac mieszkanko i zmienic posciel.I obiad skrecic:baffled:

Tak w ogóle to witam się jako pierwsza dziś :-D

Podciagnełam rolete a za oknem słoneczko :-D aż chce się żyć!!! I sama nie wiem czy jechać czy nie jechać oto jest pytanie :-p Kuba deklaruje, że chce jechać autobusem.

Wczoraj pisałam sobie na BB w najlepsze, a tu wyłaczyli światło i pupa blada :happy2: zapaliłam świeczke i podciagnełam się w czytaniu ta książka ze strony na strone jest ciekawsza czemu tak jest, że najlepsze akcje prawie zawsze są pod koniec:dry: o 1.00obudził mnie telewizor bo włączyli światlo.

Agulka jak podlogi w domu wyschły?????

Anetko jesteś już w pracy????

Kasia podłogi schną:tak: normalnie szok za tydzień połowa lutego i jeszcze 2 tygodniei u mnie koniec wychowawczego:szok:
Słońce świeci. Wykopcie mnie z małym na dwór ;-):sorry2:
nadstawiaj dupsko:sorry2:............... ja dziś planuję małego nie kłasć, bo PIĘKNIE za oknem, a że ostatnio siedzielismy ciągle w domu , więc teraz skorzystamy:tak:
Na moim niebie nic nie swieci:-p Szaro-buro i do doopy ogolnie.Spac sie chce.

a u nas pieknie świeci:-)

uwierzycie, ze ja nadal leżę w łóżku:szok::szok::szok: maskara jaki len ze mnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: dobrze ze przychodzi kolezanka w odwiedziny to bede miala motywacje żeby ruszyć tyłek:-p

uwierzycie, ze ja nadal leżę w łóżku:szok::szok::szok: maskara jaki len ze mnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: dobrze ze przychodzi kolezanka w odwiedziny to bede miala motywacje żeby ruszyć tyłek:-p
Tobie lenistwo sie nalezy;-) u nas tez ladnie,ale mi sie nie chce.... Nie,no zbiore sie chociazby po to,zeby butelki wynisc do pojemnika,a to az pol wsi musze przejsc wiec bedzie spacer. Ok.24 przychodzi do nas pradowy i jeszcze go nie bylo:wściekła/y: ale rachunek bedzie, tym bardzie,ze prad do gory poszedl

reklama
Moi oglądali wczoraj:tak:Ola zachwycona a Mati obejrzał tylko do połowy
Monia an Chomiku juz był ten film? My pójdziemy do kina---------chyba:cool:

My już po spacerku... PIKNA pogoda...... zaczyna wszystko topnieć:szok:. Bylismy na cmentarzu, nie wspomnę, że nie było dojśćia do grobu to i w ogóle go nie było:szok: przykryte sniegeim są pominiki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry