• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Kasia pozdrawia Was, siedzi juz 2 dni u mamy...............

nawzajem:tak:

ale muszę przyznać że ostatnio robię się nerwowa za kółkiem do szewskiej pasji mnie doprowadzają sieroty które jak tylko zobaczą trochę śniegu na drodze jadą max40:wściekła/y: wczoraj wjechałam w ten tunel co Wam pisałam a tam przedemną sierota jadącą 20:szok::wściekła/y: myślałam że mnie szlak poprostu trafi:confused2: jak tylko z niego wyjechałam obtrąbiłam ją i wyprzedziłam nie wiem nerwy mnie czasem ponoszą:zawstydzona/y:

ja tez takich sirot nie lubie:no: ale jeszcze sie trzymam i robie swoje bez trabienia:laugh2:

Witam:-)dziś zas byłam na szczypieniu i jak co tydzień u teściowej bo tam zawsze zostawiam dzieci i kawce ja z Mateuszkiem przyjechaliśmy do domku a Ola została przyjedzie ok17 z teściem:-)no i miałam piec pączusie ale że teściowa piekła i dała nam kilka więc nie muszę piec:-)
Kasiu my też Cię pozdrawiamy:tak:z R jeszcze nie fajnie skoro siedzisz już tyle u mamy?
Donkat miłego popołudnia w towarzystwie koleżanki i jej dzieci;-)
idę zrobic jakies porządki wiosenne może wiosna prędzej przyjdzie:cool:;-)

idę zrobic jakies porządki wiosenne może wiosna prędzej przyjdzie:cool:;-)
Oj Monia oby oby;-) ja to bym dużo oddała żeby chociaż przestał padać ten śnieg:wściekła/y: udało mi się wreszcie przed 14 zagonić Tuśkę do spania i miałam ochotę walnąć się razem z nią:zawstydzona/y: ale jakoś się przemogłam wypiłam kawkę i wzięłam się za łazienkę:tak: no i za spodnie M bo znów smarem zafajdał:wściekła/y: już się kręcą w automacie razem z moją kurtką bo nawet nie wiem kiedy ale też wczoraj upaprałam:confused2:

Witam się wieczorowo :cool:

Wróciłam z małym :rofl2: nie wyjechałam z powodu sytuacji w domu :no: pojechałam bo R z racji zawodu wczoraj poszedł na noc a dziś odsypiał więc daliśmy mu wolną ręke, ale fakt dało mi to i dużo.

Anetka ale herod baba z Ciebie i super!!!!

No 4000 strona :szok:

reklama
S wszedl do Kauflanda (nie wiem gdzie,bo niedopytalam) i wyszedl bez portfela. Dokumenty, karty, dowod rejestracyjny. Zadzwonil do banku i na policje i w momencie jak czekal na policje to przeszukal smietniki. Znalazl portfej, na szczescie wszystkie dokumenty byly. Wzieli tylko 50zl,bo tyle bylo i karte kredytowa,ktora juz jest zablokowana, nic nie sciagneli,bo sprawdzalam na koncie. Ale kurna nerwy... Wychodzi noszenie portfela na dupie:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry