reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malinka ja wszystko szyje od 7 klasy podstawowej zaczynałam lalka szyc ubranka no i tak mi mama powiedziała zebym poszla do liceum krawieckiego bo widziała ze mi to frajde sprawia , no i tak tez było liceum skończyłam chciałam isc na studia w kierunku projekcji ale niestety nic z tego nie wyszło:-:)-:)-(

Ale cóz zyje sie dalej no i bez studiów tez szyje i projektuje sobie tylko ze nie zawodowo tylko w zaciszu domowym:-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Iwcik kochana to ja chętnie twoje prace pooglądam:tak:
ja też lalkom szyłam o ile to można nazwać szyciem:-D:-Duciełam dół skarpetki a z góry miała lalka spódniczkę:-D:-Dtakie moje umiejętności:-D:-D:-D
jedynie co umiem to robić na drutach kiedyś to bardzo bardzo lubiłam a teraz jakoś czasu i weny mi na to brak choć odgrażam się że kupię sobie druty(zawsze mamu używałam) i wełnę i zrobię dla siebie i Julinki sweterki takie same ale to narazie plany:baffled::rofl2:

dzwoniłam do mamy jeżdżą z Julią od dentysty do dentysty zaliczyli już 6 gabinetów i albo nie ma stomatologa bo wyjechł albo nie przyjmie bo ma wizyty rozpisane do 18 jeszcze w 2 lekarz ma przyjść koło 14 więc może tam:-:)-:)-:)-(a Julia płacze z bólu w samochodzie:-:)-(mi serce pęka i wyje z bezsilności:-:)-:)-:)-(

Widze mowa o internecie
My placimy 54e na miesiac za telefon i w tym jest juz internet.Z czego w DE na stacjonarne i na 15 krajow w EU mam za darmo:-)
Sprawdzialam na jakies stronece jaki mam internet i podaje:
Dawnload sepeed 1091
Upload speed 13041
Obrazek

A teksty Lali mi non stop wali
Przed chwila mowi do mnie ze mam lubiec kukurydze.Robie obiad wrzucam kukurydze a ta sie pyta co to jest .No to gadam ze kukurydza.A ona na to ze lubi kukurydze i zjadla jedna.Pdaje mi kukurydze i mowi do mnie :mam lub to:-D

Iwcik wiedzialam ze kupujesz ale bylam pewna ze maszyna wszyswasz jakos:baffled:A Lali juz mowilam ze bedziesz miala dzidziusia.Wczoraj jechala z nia na miasto a ta do mnie: jedziemy do cioci Iwony:szok:Bo wczesniej jej mowilam ze tu nie ma sniegu i ze u Ciebie duzo.I jakos skojarzyla:-D:-D

A u mnie za oknem bialo sie zrobilo:szok:ciekawe na jak dlugo 3h:-DTu jakos snieg nie moze polezec odrazu topnieje:baffled:

Ostatnia edycja:
IWCIK ,ALE MASZ FAJNIE ,ZE MASZ TALENT DO SZYCIA NA MASZYNIE ,JA NIE MAM NAWET DO CEROWANIA;-)
ZAZDROSZCZĘ:tak:
Mój talent ledwie starcza na podszycie czegos jak na szwie puszcza,a jak coś wiecej to krawiec:zawstydzona/y:

Mowie wam jak pyszna pomidorówka wyszła:-)mniamuśna

Malinka to straszne ,ale ze stomatologami to powoli sie problem robi sczególnie jak potrzebny od zaraz:baffled:

Miałam problem z urzywaniem neta jak sciagałam filmy z aresa ,teraz sciagam z torrentów i jakoś idzie ,muli sie ,ale idzie

No to ja juz po dentyscie siedzialam ponad godzine dzis mi 3 zeby robila na dole i to jest takie glupie znieczulenie bo nie moze znieczulic jednego zeba tylko pol dolu i tak mam do tej pory znieczulona cala prawa strone na dole jezyka brody i warg nie czuje:-D:-D:-D
No ale da sie jakos przezyc:tak::tak:
Dobrze ze u nas za znieczulenie i za robote zebow sie nie placi bo bym chyba z torbami poszla t tymi moimi zebami 2 mi juz wyrwala w 6 powymieniala blomby a gdzie tam jescze reszta :-D:-D:-D

Emily juz spi musialam ja wczesniej polozyc bo wybieramy sie z Ania do miasta:tak::tak:
A u nas snieg pada:szok::szok::szok:

dzwoniłam do mamy jeżdżą z Julią od dentysty do dentysty zaliczyli już 6 gabinetów i albo nie ma stomatologa bo wyjechł albo nie przyjmie bo ma wizyty rozpisane do 18 jeszcze w 2 lekarz ma przyjść koło 14 więc może tam:-:)-:)-:)-(a Julia płacze z bólu w samochodzie:-:)-(mi serce pęka i wyje z bezsilności:-:)-:)-:)-(

biedaczka sie meczy:-( kurcze ale z bolem to bez niczego powinni przyjac a nie wymawiaja sie ze terminy maja:wściekła/y:

Ja obiadek mam juz gotowy
Jak u Madziuli extra zupka wyszla tak u mnie super miesko wyszlo pychaaaaaa

Madziula ja w szczecinie ni widziałam ze jest roblem ze stomatologami bo pod nosem mam 2 gabinety a w mieście tego full więc myślałam że skoro w kamieniu tych gabinetów jest tyle to też problemu nie bedzie:-:)-:)-(
juz im mówiłam jak w kamieniu nikt jej nie przyjmie niech jada do gryfic a jak tam tez nie to niech mi ją przywiozą bo ja zwariuje słysze jak ona płacze i serce mi pęka:-:)-:)-(przecież ból zęba jest okropny a co dopiero u takiego dziecka:-:)-(aż cholera moja mama wiedziała że ją ząb boli nie od wczoraj na jaką cholerę tyle zwlekała:wściekła/y:

reklama
Agnieszka u Ciebie tez pada:szok::-D
te znielczulenia sa najgorsze:baffled: gadasz ze nie chcesz a i tak daja bo za darmo:-D:-D

No pada pada i to jeszcze jak:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A co do znieczulenia to wole z jednej strony miec pare godzin glupie uczucie po znbieczuleni niz bol przy wierceniu:-D:-D:-D:-D:-D:-D bo bym jej chyba z tego krzesla uciekla ja sie boje dentysty wole juz do gina niz do dentysty:-D:-D:-D:-D

Do góry