reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no musi sie udać:-) aczkolwiek u mnie to nie wiem bo jak mialam usg to nie było dominujacego pecherzyka i nie wiadomo czy w ogóle bedzie :-( więc ja tak licze na cud;-):tak:

Dziś rozmawiałą z kolegą, któremu w zeszłym tyg urodziła się córcia i jak się jego słucha to wszystkie dzici są cudami:tak:
więc sie zdarzają:tak:betusia trzeba wierzyć

reklama
oj wlasnie skonczyłam nadrabianie....
witam raz jeszcze nowe staraczki i trzymam kciuki :-)

a ja mam pytanie bo "bóli jajnikowych" w tym cyklu nie mam ale mialam taki dziwny sluz gesty rozciagliwy przezroczyty z mala domieszka ale tyci tyci kremowego - ale to wygladalo tak jakby płyn z pecherzyka????? i nie wiem o co chodzi????
hmmmmmm

Ja na poniedziałek jestem umowiona na podglad,zeby zobaczyc czy ładnie pecherzyki pękły:-D
Tylko nie wiem czy to nie za pozno:sorry:
A dzis o 20 test,od 18 nic nie pije ,wiec zobaczymy!!!!

Suzi a kiedy masz dostać @?? ja to myślę sie zaopatrzyć w jakies opakowanie testów bo chyba będę ciągle robić:D

Przepraszam że będę tak wypytywać ale niestety nie znam Was a bardzo ccę poznać:):)

są jakieś dziewczyny które na dniach testują??
Ja mam @ dostać w niedziele ale czuję, że chyba wześniej dostanę, więc jak tylko @ się skończy zaczynamy:):)
Ja też czekam na @, ma przyjść w poniedziałek lub wtorek wg planu, oczywiscie miałam nadzieję na fasolkę, ale pozbyłam się złudzeń w poniedziałek. Zrobiłam badanie progesteronu i bardzo słaby 1,51 a norma w fazie poowulacyjnej powyzej 4,44 :-(
Następny cykl z suplementacjaphastonem moze będzie szcześliwy...

Tak więc przyszło cyklowe staranka zaczynamy razem ;-)
Jak długie masz cykle?

reklama
aha no to Wy jesteście już oczekującymi:) a są dziewczyny które zaczynają dopiero?? tak jak np ja:)
witam my tez sie dopiero staramy tzn prawidlowo powinnam jutro dostac @ ale mam nadzieje że jej już nie dostane. A staramy sie dopiero 3 miesiac. wiem że inne dziewczyny maja wiekszy problem i staraja sie o wiele dlużej niż ja. Ale za wszystkie przyszłe mamuski trzymam mocno kciuki:tak:

Do góry