Betusia
Chcę być mamusią!!!!!
Dziś rozmawiałą z kolegą, któremu w zeszłym tyg urodziła się córcia i jak się jego słucha to wszystkie dzici są cudami
więc sie zdarzająbetusia trzeba wierzyć
wiem wiem ze każde dzieciątko to cud

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziś rozmawiałą z kolegą, któremu w zeszłym tyg urodziła się córcia i jak się jego słucha to wszystkie dzici są cudami
więc sie zdarzająbetusia trzeba wierzyć

no musi sie udać:-) aczkolwiek u mnie to nie wiem bo jak mialam usg to nie było dominujacego pecherzyka i nie wiadomo czy w ogóle bedzie :-( więc ja tak licze na cud;-)[/
A cuda się zdarzają więc trzymam kciukasy!Ja tez nie wiem czy sie teraz uda bo mężuś dopiero w piątek wraca i chyba sie nie załapie na owulke .ale trzeba mieć nadzieje!(przytulanko było w niedziele wiec może plemniczki wytrzymały do owulki.zobaczymy a teścik mozna zrobic a co tam!!!!!!
Tosiunia- te Twoje smaczki i bulgotkihmmmm ciiiiiiiii
![]()

To paskudnie, ze nie masz mężusia pod reką kiedy trzeba :-(
Kochana dołóżmy do tego zgagę która mam teraz i ciąża gotowa
Betusiu zobaczymy nie ma co
Mogłybyśmy stworzyć poradnik jak w 3 dni po owulce wmówić sobie ciąże![]()
Tośka to już prawie trafienie moznaby powiedzieć;-) pamietaj co mówiłąm wspomnisz moje słowa![]()
To paskudnie, ze nie masz mężusia pod reką kiedy trzeba :-(
kurcze musze isc gary myc-a tak bardzo mi sie nie chce

ja czekam 
Suzi poczekaj może same się umyjąja czekam
![]()

oj ja też nie lubie nigdy zmywać garów. a tak poza tym kiedy najlepiej zrobic test? mam nadzieje ze nie bede musiala bo prawidlowo jutro powinnam dosatc @ i wierze ze jej nie dostane wiec gin mi powie czy sie udalo czy nie. trzymajcie kciuki aby nie przyszła do mnie jutro @;-)kurcze musze isc gary myc-a tak bardzo mi sie nie chce

Kochana dołóżmy do tego zgagę która mam teraz i ciąża gotowa
Betusiu zobaczymy nie ma co
Mogłybyśmy stworzyć poradnik jak w 3 dni po owulce wmówić sobie ciąże![]()