reklama
medeuska
październikowa mama'09
Aha.... napisze z rana co by widocznie było...
Marta,wszystkie uznałyśmy, że nie dajesz rady moderować 3 wątków, z racji czego doszłyśmy do wniosku, żeby wybrać drogą głosowania innego moderatora.
UWAGA!! UWAGA!!
Mamy 3 chętne kandydatki, zakładam więc Wątek Moderatorski z ankietą- proszę każdego o wybranie jednej kandydatki, która wg Was najlepiej się nadaje na moderatora oraz o podpisanie się, że oddało się głos, aby było wiadomo czy wszyscy już zagłosowali

jakby któraś miala problem z odnalezieniem wątku to podaje link:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/watek-moderatorski-36950/
Marta,wszystkie uznałyśmy, że nie dajesz rady moderować 3 wątków, z racji czego doszłyśmy do wniosku, żeby wybrać drogą głosowania innego moderatora.
UWAGA!! UWAGA!!
Mamy 3 chętne kandydatki, zakładam więc Wątek Moderatorski z ankietą- proszę każdego o wybranie jednej kandydatki, która wg Was najlepiej się nadaje na moderatora oraz o podpisanie się, że oddało się głos, aby było wiadomo czy wszyscy już zagłosowali

jakby któraś miala problem z odnalezieniem wątku to podaje link:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/watek-moderatorski-36950/
Ostatnia edycja:
Joanna73
uzależniona od BB
witam 

anaconda27
styczniówka2006
Witam z rana:-):-)
Siedzę już godzinę przed komputerem ale wejść na bb nie można było

Za oknem sypie śnieżek - znowu

Dzisiaj muszę iść z wynikami morfologii małej, trzymajcie kciuki żeby były ok.

Aniu pierwszy raz Maja na fotel wcale nie chciała uśiąść i dentystka tylko zobaczyła ząbki na stojąco, za drugim razem usiadła mi na kolanach już na fotelu ale też było tylko oglądanie ząbków i przyrządów stomatologicznych, dopiero za trzecim razem dentystka zaczęła smarować ząbki, to długo nie trwa a dla Mai to najgorsze jej włączenie tej lampy (może ją razie w oczy
) i potem suszenie czyli psikanie powietrzem, ale wytrzymuje dzielnie

Oj to się nastałaś przy kuchni, ja chyba dzisiaj wezmę się za oponki z serem bo mi Ania smaku narobiła

Nie dał pospać biednej mamusi

Dzisiaj muszę iść z wynikami morfologii małej, trzymajcie kciuki żeby były ok.

to pierwszy raz lakierowalyscie jak Maja miala 2 latka?I jak poszlo bop ja sie boje troche ze nie wysiedzi mi tam
Aniu pierwszy raz Maja na fotel wcale nie chciała uśiąść i dentystka tylko zobaczyła ząbki na stojąco, za drugim razem usiadła mi na kolanach już na fotelu ale też było tylko oglądanie ząbków i przyrządów stomatologicznych, dopiero za trzecim razem dentystka zaczęła smarować ząbki, to długo nie trwa a dla Mai to najgorsze jej włączenie tej lampy (może ją razie w oczy

wczesniej nie bylam bo-jak Pauline wyslalam na zajecia.to sie wzielam za gotowanie lkauspty.pozniej szwagier wpadl,pozniej sie wzileam za faworki.zeszlo mi sie 2,5godz,ale robilam a calego kilograma maki
duzo wyszlo,bardzo cghrupiace
ale kupe smrodu i dymu,chalupe ostaro wietrzylam w sumie ze 4godz razem ze smazeniem.i zapomnialam zajrzec do pieca i wyagslo![]()
Oj to się nastałaś przy kuchni, ja chyba dzisiaj wezmę się za oponki z serem bo mi Ania smaku narobiła

Ale mi Maks zrobił pobudkeo 5 rano
biedny cały przesiusiany zmarznięty
![]()
Nie dał pospać biednej mamusi

Witam i ja z rana
Za oknem wali snieg i wieje wiatr

masakra pewnie bedzie problem z dojazdem do południa jak tak bedzie walic , Maksiu juz w przedszkolu a ja ide zjeść sniadanko niestety musze zjeść je sama miał byc mąż ale zadzwonił ze jednak nie da rady wócić dzisiaj do domciu przyjedzie dopiero w sobote

no i lece na masaże i po pączki:-):-):-)
SMACZNYCH pączów życze wszystkim:-):-):-):-)
Za oknem wali snieg i wieje wiatr

SMACZNYCH pączów życze wszystkim:-):-):-):-)
Joanna73
uzależniona od BB
ja tez nie moglam wczesniej wejśc na bb :-(a wogóle jakas dobita jestemczesc Asiu:-)
dzisiaj jakies problemyz BB![]()

medeuska
październikowa mama'09
ja juz zjadlam 2 i mi niedobrzeSMACZNYCH pączów życze wszystkim:-):-):-):-)

nawzajem

trzymam kciukiWitam z rana:-):-)
Dzisiaj muszę iść z wynikami morfologii małej, trzymajcie kciuki żeby były ok.![]()

czemu?:-(a wogóle jakas dobita jestem![]()
Joanna73
uzależniona od BB
a ja zadnych pączkow nie robie i wogóle dostełam lenia Wczoraj klienci byli do 21.30 
kolejka non stop juz nie wiedzialam czy siedziec czy stac
zeszłam z kasy przed 22 mimo ze sklep do 21 a dzis sie dopiero zacznie kołomyjka z nabijaniem punktów 

reklama
Joanna73
uzależniona od BB
a bo z męzem sie scielam bardzo brzydko do mnie powiedział:-(iajkos mi przykro do tej pory moze w rowei sie wypłaczeja juz zjadlam 2 i mi niedobrzechyba zadnych juz dzisiaj nei tkne
nawzajem
trzymam kciuki
czemu?:-(

Podziel się: