reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale mi Maks zrobił pobudke:laugh2: o 5 rano:confused2::confused2::confused2: biedny cały przesiusiany zmarznięty:eek:

Iwcik mi babcia szyje firanki i tez mam taniutko jakie chce:tak::tak::tak:super sprawa:-):-)

reklama
Aha.... napisze z rana co by widocznie było...

Marta,wszystkie uznałyśmy, że nie dajesz rady moderować 3 wątków, z racji czego doszłyśmy do wniosku, żeby wybrać drogą głosowania innego moderatora.

UWAGA!! UWAGA!!

Mamy 3 chętne kandydatki, zakładam więc Wątek Moderatorski z ankietą- proszę każdego o wybranie jednej kandydatki, która wg Was najlepiej się nadaje na moderatora oraz o podpisanie się, że oddało się głos, aby było wiadomo czy wszyscy już zagłosowali:tak::tak::tak:

jakby któraś miala problem z odnalezieniem wątku to podaje link:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/watek-moderatorski-36950/

Ostatnia edycja:
Witam z rana:-):-)
Siedzę już godzinę przed komputerem ale wejść na bb nie można było:crazy::crazy::crazy:
Za oknem sypie śnieżek - znowu:crazy::crazy:
Dzisiaj muszę iść z wynikami morfologii małej, trzymajcie kciuki żeby były ok.:tak::tak::tak:

to pierwszy raz lakierowalyscie jak Maja miala 2 latka?I jak poszlo bop ja sie boje troche ze nie wysiedzi mi tam

Aniu pierwszy raz Maja na fotel wcale nie chciała uśiąść i dentystka tylko zobaczyła ząbki na stojąco, za drugim razem usiadła mi na kolanach już na fotelu ale też było tylko oglądanie ząbków i przyrządów stomatologicznych, dopiero za trzecim razem dentystka zaczęła smarować ząbki, to długo nie trwa a dla Mai to najgorsze jej włączenie tej lampy (może ją razie w oczy:sorry::sorry:) i potem suszenie czyli psikanie powietrzem, ale wytrzymuje dzielnie:tak::tak::tak:

wczesniej nie bylam bo-jak Pauline wyslalam na zajecia.to sie wzielam za gotowanie lkauspty.pozniej szwagier wpadl,pozniej sie wzileam za faworki.zeszlo mi sie 2,5godz,ale robilam a calego kilograma maki:tak::tak::tak:
duzo wyszlo,bardzo cghrupiace
ale kupe smrodu i dymu,chalupe ostaro wietrzylam w sumie ze 4godz razem ze smazeniem.i zapomnialam zajrzec do pieca i wyagslo:eek:

Oj to się nastałaś przy kuchni, ja chyba dzisiaj wezmę się za oponki z serem bo mi Ania smaku narobiła:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Ale mi Maks zrobił pobudke:laugh2: o 5 rano:confused2::confused2::confused2: biedny cały przesiusiany zmarznięty:eek:

Nie dał pospać biednej mamusi:szok::szok::szok:

Witam i ja z rana

Za oknem wali snieg i wieje wiatr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: masakra pewnie bedzie problem z dojazdem do południa jak tak bedzie walic , Maksiu juz w przedszkolu a ja ide zjeść sniadanko niestety musze zjeść je sama miał byc mąż ale zadzwonił ze jednak nie da rady wócić dzisiaj do domciu przyjedzie dopiero w sobote:no::no::no::no:no i lece na masaże i po pączki:-):-):-)

SMACZNYCH pączów życze wszystkim:-):-):-):-)

SMACZNYCH pączów życze wszystkim:-):-):-):-)
ja juz zjadlam 2 i mi niedobrze:eek::eek::-D chyba zadnych juz dzisiaj nei tkne:-D

nawzajem:tak::tak::tak:
Witam z rana:-):-)
Siedzę już godzinę przed komputerem ale wejść na bb nie można było:crazy::crazy::crazy:
Za oknem sypie śnieżek - znowu:crazy::crazy:
Dzisiaj muszę iść z wynikami morfologii małej, trzymajcie kciuki żeby były ok.:tak::tak::tak:
trzymam kciuki:tak:

a wogóle jakas dobita jestem :no:
czemu?:-(

a ja zadnych pączkow nie robie i wogóle dostełam lenia Wczoraj klienci byli do 21.30 :szok::szok: kolejka non stop juz nie wiedzialam czy siedziec czy stac :eek: zeszłam z kasy przed 22 mimo ze sklep do 21 a dzis sie dopiero zacznie kołomyjka z nabijaniem punktów :szok::szok:

reklama
Do góry