Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

,ciekawe gdzie mu sie to zmiesciło.
.

.

karmie cyckiem alergika
Mały ma reakcje alergiczna mysle ze na kurczaka i wyglada strasznie z godziny na godzine gozej.Jak bym zobaczyła u kogos takie dziecko to bym sobie pomyslała o matce ze jak tak mozna dziecko doprowadzic do takiego stany,mały jest cały w krostach takich wielkich plamiastych,na karku,pod pachami i udka jest tego tyle ze zlało sie w całosc,na nogach i rekach tam gdzie nie ma krost to skóra zrobiła sie jakas taka śina.dobrze ze jeszcze na twarzy jest nie najgożej to mały sie nie drapie,ale bidulek wygina sobie raczi i łapie za główke przy karczku,napewno go swedzi.Powiem szczerze ze duzo lepiej wygladał po mleku i soi,bo tamte krostki były małe a te sa wielgachne i napuchniete i strasznie to wyglada.Dostał zyrtec,wapno do picia i puder do smarowania.no i ma okropny wodnisty katar i oczka ciagle załzawione,moje biedactwo mam nadzieje ze szybko mu to zejdzie:-(Uf w koncu dopisałam troche mi zeszło bo mały marudny

Wilsonko nie rób nam wiecej tego i odwiedzaj nas częściej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tyle napisać przez 30 mniut ...
czasami go zostawiam i on marudzi tak strasznie no ale ja musze czasami się czegoś napić albo coś ...
Nie jestem wyrodna matka bo praktycznie cały dzień zostawiam go bez pampersa a to nie schodzi ...