reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

maonka nie przypuszczałam, że bielizna może być taka tania:szok::szok::szok:
Mają swój punkt we Wrocławiu, więc jak tylko będziemy jechać do Wrocka to napewno tam zajrzymy
Mam nadzieję, że jakościowo też, są ok ;-)

Bardzo tania jest, tylko szkoda, że w hurcie. Ale jak będziesz we wrocku to zapytaj czy można też w detalu się zaopatrywać. Stanik ten noszę bardzo często już parę miesięcy. Kolor mam turkusowy i wógole się nie sprał. I naprawdę nic się nie dzieje. Przede wszystkim jest wygodny!!! Na noc będzie jak znalazł.
Oczywiście na wyjście do normalnej bluzki to nie bardzo. Bo on nie uszytywniany.

reklama
Zapomniałam napisać, że jestem już po zakupach u tego sprzedawcy r_p77. Kupiłam te huggiesy, zwykły rożek w żyrafki, pieluchy tetrowe, flanelowe, zabawkę. Dokupię jeszcze prześcieradełka wieczorem, tylko czekam na potwierdzenie czy łózko ma wymiary 120x60. Prześcieradełka też ma tanie, flanelowe po 13,75 zł. :-)

maonka Zrobię najazd na tę hurtownię i zobaczymy co z tego wyjdzie Ja jak zobaczyłam ceny w sklepach niektórych zabawek, które miał r_p77 to plułam sobie w brodę, że u Niego nie kupiłam Ale trudno

kamisia śliczne te koszule i taniutkie, a do tego ma też inne ciekawe rzeczy dla ciężarnych
Podoba mi się ta tunika z koszulą 2w1

Zapomniałam napisać, że jestem już po zakupach u tego sprzedawcy r_p77. Kupiłam te huggiesy, zwykły rożek w żyrafki, pieluchy tetrowe, flanelowe, zabawkę. Dokupię jeszcze prześcieradełka wieczorem, tylko czekam na potwierdzenie czy łózko ma wymiary 120x60. Prześcieradełka też ma tanie, flanelowe po 13,75 zł. :-)
a które tetry brałaś?
te same co Justa za 1,80
kurcze ja u niego negatywy przeczytałam i ktos tam pisal ze te pieluchy bez atestow nieznanego producenta itp i to mnie pochamowało
sama juz nei wiem
z drugiej strony cena przystępna
bo nastawilam sie na zakupyw Justinex za 2,5 szt i teraz nie wiem co zrobic

kamisia faktycznie tanio. Kurcze..ja mam problem z obecnymi rozmiarami :-/ Pomocy!! Chodzi mi głównie o koszule,a chcę właśnie z allegro. Teraz trochę matematyki :-) - nosiłam zawsze M, przytyłam trochę w udach no i mój brzusio ma 101 cm. Pytanie: Jaki to rozmiar?:)

kamisia faktycznie tanio. Kurcze..ja mam problem z obecnymi rozmiarami :-/ Pomocy!! Chodzi mi głównie o koszule,a chcę właśnie z allegro. Teraz trochę matematyki :-) - nosiłam zawsze M, przytyłam trochę w udach no i mój brzusio ma 101 cm. Pytanie: Jaki to rozmiar?:)

ja wzielam o 2 rozmiary wieksze, bo nie chce obcislakow:-) zalezy co kto lubi - ja mam duze i za kolano:-D

Po porodzie brzuchole nam odejdą i więkoszość tych kg zostawimy w szpitalu (tzn tak mi się wydaję) zatem ja kupię rozmiar jaki nosiłam przed ciążą -M
Koszula zawsze jest luźniejsza więc powinno być ok:tak:

Po porodzie brzuchole nam odejdą i więkoszość tych kg zostawimy w szpitalu (tzn tak mi się wydaję) zatem ja kupię rozmiar jaki nosiłam przed ciążą -M
Koszula zawsze jest luźniejsza więc powinno być ok:tak:

ja też mam M
bo te koszule i tak są wszystkie wielkie
a przecież to nei na ciąże sie kupuje tylko na karmienie
ja zakladam karmienie prze kilka dobrych miesiecy i w takim worku potem bym nei chciala
z Hania tez kupowalam normalny rozmiar

Z rozmiarami jest różnie. Pomierz się najlepiej i dobierz najlepszy.:rofl2:

reklama
Wzięłam każdego rodzaju po 2 sztuki. Bo ja już mam pieluchy, teraz chciałam tylko dokupić jeszcze. SUPER PIELUCHY SUPER CENA Pieuszki tetrowe 60x80 (919884462) - Aukcje internetowe Allegro
Pieluchy, Pieluszki tetrowe 80x80 MEGA PROMOCJA!!! (914858496) - Aukcje internetowe Allegro
Pieluchy, Pieluszki tetrowe 70x80 ŁAP OKAZJĘ!!! (906294494) - Aukcje internetowe Allegro

On ma tylko jedne negatywny komentarz dotyczacy pieluch.
CHRONCIE MALUCHY-NIE TE PIELUCHY--na metce sprzedawcy brak prod.i certyfikatu--zapytani nie sa w stanie wykazac sie wymaganym atestem i wskazac prod, wykazujac arogancje--to Azja ??? z lichego mater-- to na poczatek sprawa dla PIH i nie tylko.UWAZAC
[Odpowiedź z:sob 05 wrz 2009 11:11:59 CEST] BEZCZELNE OSZCZERSTWA! Pieluchy są W PEŁNI BEZPIECZNE dla dzieci a metki które tchm otrzymał wskazują jasno polskiego producenta. Szyte są z atestowanych tkanin o czym tchm doskonale wie - PUBLICZNE POMÓWIENIE sprawa nadaje się do sądu !!!

Na JustineX się wkurzyłam i stwierdziłam, że u niej nie zamówię. Parę dni temu pisałam do niej maila, dotyczącego sprayu do noska Nose Frida, o datę ważności. Nie odpisała do tej pory. Więc swierdziłam, że nie będę dłużej czekać. Zamówię sobie w aptece. U innych sprzedających jest taka informacja na stronie produktu.

mm&sm a ja sobie pluję w twarz, że w końcu nie kupiłam tych zabawek z biedronki. Stałam przy nich i nie mogłam się zdecydować. To teraz nie mam za to zabawi z bidony.:crazy:

Do góry