reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla, Piotrku Malinki

Z okazji urodzin, które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Składam Wam szczere życzenia
Aby się spełniły najskrytsze marzenia
[/CENTER]

Ostatnia edycja:
reklama
Anka, M nie może usiedzieć bezczynnie w domu :sorry: i tylko wymyśla pomysły na biznes ;-):tak:- chleb ile kosztuje każdy wie :tak:- co w nim jest napchane to już mało kto wie a takiego swojskiego na zakwasie to by się zjadło:-p:tak:. Mąka żytnia w sklepie prawie 6zł za 900g:szok::wściekła/y::wściekła/y: a w młynie 70 groszy:szok::szok::tak: - na 20 kilogramach mąki zostaje 100zł w kieszeni.Koszt upieczenia chlebka 400g ze słonecznikiem czy innym dodatkiem to ok. 80-90groszy:tak: i maszyna się kręci;-):tak::-).

Tak wyglądają naprawdę - gwiazdy bez retuszu i upiększeń - Fotonewsy - Onet.pl Życie Gwiazd

Obejrzyjcie sobie "naturalne" fotki gwiazd - można się kompleksów pozbyć ;-):tak:

...
Myszunia co na gardlo pomoglo??
Ja tez z katarem a dziwne bo tylko jedna dziurka:szok:
Cholinex i syrop "dla kobiet w ciąży" - tak na opakowaniu jest napisane :-D
Ja mam obie dziurki zatkane, ale lewą zdecydowanie bardziej. A dziś jak wydmuchiwałam nos to myślałam, że mi mózg wyleci :-D:-D:-D:-D
a inhalacji probowalas?
a dluuuugi spacer nie pomogl????????
:no::no::no::no::no:

tez tak mysle:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:
dobrze ze chociaz juz sie umylam wczesniej
a warcajac do moich muskolow
za diably chyba poniezj 60kg nie zejde juz przez te muskuly:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mama 167 i waze 60kg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kiedys wazylam 55-56 i taka waga mi pasi
hmmm powiem Ci ze wiem co czjesz ja zawsze wazylam 50kg a teraz 54-56:-D
Anka, M nie może usiedzieć bezczynnie w domu :sorry: i tylko wymyśla pomysły na biznes ;-):tak:- chleb ile kosztuje każdy wie :tak:- co w nim jest napchane to już mało kto wie a takiego swojskiego na zakwasie to by się zjadło:-p:tak:. Mąka żytnia w sklepie prawie 6zł za 900g:szok::wściekła/y::wściekła/y: a w młynie 70 groszy:szok::szok::tak: - na 20 kilogramach mąki zostaje 100zł w kieszeni.Koszt upieczenia chlebka 400g ze słonecznikiem czy innym dodatkiem to ok. 80-90groszy:tak: i maszyna się kręci;-):tak::-).
niezly interes:tak:
A noz widelec trzeba kombinowac:-)
Tak wyglądają naprawdę - gwiazdy bez retuszu i upiększeń - Fotonewsy - Onet.pl Życie Gwiazd

Obejrzyjcie sobie "naturalne" fotki gwiazd - można się kompleksów pozbyć ;-):tak:

Ja mam obie dziurki zatkane, ale lewą zdecydowanie bardziej. A dziś jak wydmuchiwałam nos to myślałam, że mi mózg wyleci :-D:-D:-D:-D

:no::no::no::no::no:

oj cos o tym dmuchaniu u papier wiem ostatnio to tez mialam wrazenie ze mozg wydmucham:eek:
a fotki i retusze to skas znam:-D

Dowikla, Piotrku Malinki

[/CENTER]

DOLACZAM SIE DO ZYCZEN:tak::tak::tak::tak::tak:

Ania gafe strzelilas bo jescze przed polnoca:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
bylo sie ze mnie nie smiac:-p:-p:-p:-p:-p:-p

ja wiem ale nie powiem:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Dowikla, Piotrku Malinki

[/CENTER]
Dołączam się do życzeń! :tak::tak::tak::tak:
tez tak mysle:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:
dobrze ze chociaz juz sie umylam wczesniej
a warcajac do moich muskolow
za diably chyba poniezj 60kg nie zejde juz przez te muskuly:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mama 167 i waze 60kg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kiedys wazylam 55-56 i taka waga mi pasi
Obawiam się, że to nie przez muskuły - po prostu z wiekiem coraz trudniej jest zrzucić kilogramy. Ja też kiedyś ważyłam między 50 a 53kg, w porywach do 57:szok:, ale wystarczyło, że przestawałam się na moment zapychać słodyczami i waga leciała w dół, a teraz to już nie ma tak dobrze! :no::no::no::no:
Wiesz, jak człowiek tą "magiczną" 18tkę przekracza, to już nie jest tak wesoło :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
No to niezły biznes! :tak:
A co w chlebie i we wszystkim innym, co kupujemy jest napchane to tylko producenci wiedzą, a ja chyba wcale nie chciałabym się dowiedzieć :no:

Anabuba u mnie na kompie rowna polnoc byla:-D:-D:-DW De taki mamy czas:-D:-D

Myszunia jeszcze chcialam o tych fotach.Wszystkie stare, brzydkie z celulitem i mega zmarszczkami, balde cery, zmeczone na buzi, Pamela brzuch jak biust:-D i ogolnie wszystkie bllleeee najlepiej to Byonce wyszla:-)

moze Ci zatoki zawalilao
sprobuj natrzev sobie zatoki czyms rozgrzewajacym np amolem,albo mascia jakas rogzrewajaca.jak sie rozgrzeje to powinno troche sie rozrzedzic

Obawiam się, że to nie przez muskuły - po prostu z wiekiem coraz trudniej jest zrzucić kilogramy. Ja też kiedyś ważyłam między 50 a 53kg, w porywach do 57:szok:, ale wystarczyło, że przestawałam się na moment zapychać słodyczami i waga leciała w dół, a teraz to już nie ma tak dobrze! :no::no::no::no:
Wiesz, jak człowiek tą "magiczną" 18tkę przekracza, to już nie jest tak wesoło :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

to na pewno,
ja kocham slodycze,ale ruchu tez mam duzo
3lata temu wazylam 53kg,zaraz przed tym jak zaszlam w caize z Weronika,a teraz:-:)-:)-:)-:)-(
teraz magiczna "30" mnie czeka w tym roku buuuuu:-(

reklama
Dobra ja uciekam bo do 9 czy 10 jak wstanie Lali mam malo czasu i sie nie wyspie:-D:-D

Spokojnej nocki

A Tobie Myszunia zycze skurczy porodowych i szybkiego porodu:-):tak:Tak co jutro dostanie ktora smsa ze urodzilas w nocy:-D

Do góry