reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Czesć z rana:-) o tej porze to tu pustelnia:-D szykuję się do pracy i przy kawie czytam wczorajszy wieczór...

Ja odpadłam, bo w 21 dc mały progereton miałam więc na dzidzię to raczej nie wyglada...nie mam tez żadnych objawów wsazujących na ewentualną...miałą nr 6...

Hej hej wcale nie taka pustelnia :-) ja już od 7 w pracy jestem ale najchetniej to bym spała i spała i spała :-(

reklama
Dziewczyny a czy któraś brała ten castagnus, czy to pomaga albo może inaczej czy on nie zaszkodzi?

mi się wydaje, ze jesli nie ma wskazań to bez sensu brać leki...bo jeśli miałabyś w porzadku prolaktynę (wiem, ze Ty akurat nie masz) to mogłoby wpłynąć na nia jakoś i np. obniższyć czy coś.
Co prawda te tabletki są ziołowe...no ale działaja...

Hej hej wcale nie taka pustelnia :-) ja już od 7 w pracy jestem ale najchetniej to bym spała i spała i spała :-(

Cześć Toska:-)
To miło, ze jest ktoś jeszcze kto tak rano zaczyna dzionek:-D

Te Twoje zmęczenie i inne objawy ...czuję...wiesz co?:tak::-D:-D:-D to co przepowiedziałam....Pamiętaj byłąm pierwsza;-):-D

Trzymam kciuki :-)

A teraz żegnam sie do popłudnia i biegnę do pracy:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Toska:-)
To miło, ze jest ktoś jeszcze kto tak rano zaczyna dzionek:-D

Te Twoje zmęczenie i inne objawy ...czuję...wiesz co?:tak::-D:-D:-D to co przepowiedziałam....Pamiętaj byłąm pierwsza;-):-D

Trzymam kciuki :-)

A teraz żegnam sie do popłudnia i biegnę do pracy:-(

Hej hej :-)
Dzisiaj kupie test i zobaczymy co z tego bedzie :tak: może masz racje

Miłego dnia

Dzien dobry!!!
jakies nowe wiesci? Ktos nie wytrzymal i zatestowal?
U mnie dzisiaj temperatura znowu odrobine w dol, wiec juz raczej wszystko przesadzone...
no mnie to też dziwi ale to dobrze chyba.....:happy:ty kochana z tego co pamiętam miałaś dostać@ dopiero w sobote ale już zrobiłaś teścik i nic??

a może to martuska robiła test????? Chyba coś pokręciłam!!!!!!!!!!!
To ja bylam:tak:

witam:-)przy kawusi i oponkach:-D
Tosia ja jestem prawie pewna co do ciebie..te twoje zmeczenia i wogole:tak:a i jeszcze brak@:-D wiec trzymam za ciebie kciuki:tak:a u mnie narazie tez cisza:tak:a wiesz ze dzis czuje jakby bulgotanie w podbrzuszu:eek:;-)hehheeh nie wiem co to moze byc heheh

Myśa jeszcze ja testuje 14tego :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam dziewczynki ,podczytuje was ale jakoś ostatnio nie mam weny i chęci do pisania mam lenia jak nie wiem co.

Byłam w czoraj na wizycie u chirurga i niestety zastrzyki mam brać ,tylko że mniejszą dawke nie 80 ale 40.POwiedzieli mi że teraz w ciąży zakrzepica może powrócić tym bardziej że zrobił mi się żylak na lewej nodze ,noi będe się kuła w brzuch do końca ciązy ,A i mam skierowanie na doppler żył ale jak zapisałam się to mam badanie dopiero na 17 maja ,mmhh może dostane się gdzieś prywatnie .Zobaczymy.

Noi zacząl sie 8 tydzień .

Trzymam kciuki za testujace ,mam nadzieję że zobaczycie upragnione dwie kreseczki.Pozdrawiam wszystkie.

Help! Co za popierdzielony dzień! :-(

Zuzia wstała z mega bólem szyi - krzywo spała i aż się wije z bólu... Teraz się trochę uspokoiła po Nurofenie i melisce i leży na łóżku wysmarowana maścią rozgrzewającą i owinięta szalikiem. :-( W tamtym roku też tak miała i to się kilka dni ciągnęło! :-(

Grzesiek poszedł się zapisać do lekarza,bo boli go strasznie ręka,na której miał kiedyś przeprowadzaną operację i już raz mu tam ropa naszła,więc teraz chuchamy na zimne... :-(

Do mojej Mamy w nocy przyjechało pogotowie z zastrzykiem przeciwbólowo - nasennym,bo miała tak potworny ból głowy,że mało jej nie rozsadziło... Ona czeka na wyniki biopsji... I to pewnie nerwobóle... :-(

Jak ja z tego wszystkiego @ dostanę,to nie wiem... :-(
Na razie nadal mnie "mleko" zalewa...

Help! Co za popierdzielony dzień! :-(

Zuzia wstała z mega bólem szyi - krzywo spała i aż się wije z bólu... Teraz się trochę uspokoiła po Nurofenie i melisce i leży na łóżku wysmarowana maścią rozgrzewającą i owinięta szalikiem. :-( W tamtym roku też tak miała i to się kilka dni ciągnęło! :-(

Grzesiek poszedł się zapisać do lekarza,bo boli go strasznie ręka,na której miał kiedyś przeprowadzaną operację i już raz mu tam ropa naszła,więc teraz chuchamy na zimne... :-(

Do mojej Mamy w nocy przyjechało pogotowie z zastrzykiem przeciwbólowo - nasennym,bo miała tak potworny ból głowy,że mało jej nie rozsadziło... Ona czeka na wyniki biopsji... I to pewnie nerwobóle... :-(

Jak ja z tego wszystkiego @ dostanę,to nie wiem... :-(
Na razie nadal mnie "mleko" zalewa...
napewno malej przejdzie jak troche polezy w lozeczku:tak:tylko ze ja wiem jak ciezko jest dziecku polezec heheh a co do twoje go "mleka" to masz go duzo i ajki jest?u mnie wczoraj zeczelo sie pojawiac troche takiego jakby smietanka:eek:

reklama
Dzieki:sorry:

Moje dlugo do siebie dochodzily...
Podziwiam!:tak: Z moim M tak sie nie da:no: Zawsze sie gdzies ta kasa rozpuszcza:eek:

87 zabka takie cos wydziergaj:-D na pewno bedzie mialo wziecie na allegro:-D
juz niepamietam jak sie robi na drutach w podstawowce babcia mnie uczylaszaliki robic ale juz niepamietam

Do góry