Nie ma zadnego albo... nie wmowie sobie kolejnego objawualbo ....

To sie dokladnie przygladaj i polowki tez zapisujmoj termometr to jest wlanie taki specjalny do owulacji rteciowy
a głegoko wkładasz ten termometr;-)

No tak do polowy termometra

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie ma zadnego albo... nie wmowie sobie kolejnego objawualbo ....

To sie dokladnie przygladaj i polowki tez zapisujmoj termometr to jest wlanie taki specjalny do owulacji rteciowy
a głegoko wkładasz ten termometr;-)

Szykuje się pare fasolek (chyba- wolę nie zapeszać;-))...dziewczyny testuja lub czekają do testownia do 14.Dziś czarna ( nasza nowa forumowiczka) zrobiła testa i zobaczyła 2 kreski:-)witam wietam!!!
A u mnie okJakos leci:-)
Wczoraj mielismy odpoczynek od staranek ale dzis dalej planuję molestowac mezulka
W poniedziałek mam wizytkę i zobaczymy co p.doktor powie;-)
A co u Was kochane????
Maćku jestes?
moja ginka mi mówila że owulacja zawsze jest 14 dni przed @ nie w połowie nie w 14 dni od @ lecz 14 przed spodziewaną @Czarna - po cichu tez gratuluje!
seria testowanek widze czeka nasze forum, jutro i w niedziele bedzie pekac w szwach, nie nadazymy z gratulacjami
Suzi - fajnie, ze wszystko oki
ja sie z mezusiem dzis w koncu pogodzilam;-)
powiedzcie mi jeszcze jak mam cykle 30 dni to kiedy zaczac robic testy owu

14 do 18 ja ostatnio mialam owu 18 dni przed @moja ginka mi mówila że owulacja zawsze jest 14 dni przed @ nie w połowie nie w 14 dni od @ lecz 14 przed spodziewaną @

ooooo prosze14 do 18 ja ostatnio mialam owu 18 dni przed @![]()

czarna ma 2 kreski dzis druga blada ale jestTo jakie mamy nowe fasolki????
Które dziewczyny zafasolkowały???