reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
witam wietam!!!
A u mnie ok:-DJakos leci:-)
Wczoraj mielismy odpoczynek od staranek ale dzis dalej planuję molestowac mezulka:tak:
W poniedziałek mam wizytkę i zobaczymy co p.doktor powie;-)

A co u Was kochane????

Maćku jestes?

Czarna - po cichu tez gratuluje!
seria testowanek widze czeka nasze forum, jutro i w niedziele bedzie pekac w szwach, nie nadazymy z gratulacjami
Suzi - fajnie, ze wszystko oki
ja sie z mezusiem dzis w koncu pogodzilam;-)
powiedzcie mi jeszcze jak mam cykle 30 dni to kiedy zaczac robic testy owu

witam wietam!!!
A u mnie ok:-DJakos leci:-)
Wczoraj mielismy odpoczynek od staranek ale dzis dalej planuję molestowac mezulka:tak:
W poniedziałek mam wizytkę i zobaczymy co p.doktor powie;-)

A co u Was kochane????

Maćku jestes?
Szykuje się pare fasolek (chyba- wolę nie zapeszać;-))...dziewczyny testuja lub czekają do testownia do 14.Dziś czarna ( nasza nowa forumowiczka) zrobiła testa i zobaczyła 2 kreski:-)

Część dziewczyn po starankach i czeka na testownanie ok 20...

U nnie cykl w plecy, mam słaby progesteron, więc kolejny cykl z Duphastonem i badania w poradni endokrynologioi Ginekologicznej...szkoda, ze nie wiedziałam wczesniej, ze coś takiego wogóle jest, moze już bym była po wizycie...

Czarna - po cichu tez gratuluje!
seria testowanek widze czeka nasze forum, jutro i w niedziele bedzie pekac w szwach, nie nadazymy z gratulacjami
Suzi - fajnie, ze wszystko oki
ja sie z mezusiem dzis w koncu pogodzilam;-)
powiedzcie mi jeszcze jak mam cykle 30 dni to kiedy zaczac robic testy owu
moja ginka mi mówila że owulacja zawsze jest 14 dni przed @ nie w połowie nie w 14 dni od @ lecz 14 przed spodziewaną @

wkoncu doczytalam wszystko hihihi ale dzis padnieta jestem a nogi wolaja o pomste do nieba caly dzien na nogach i mnie okropnie bola:-(

CZARNA gratuluje ledwo do nas dolaczylas a juz nas opuscisz pewnie do pazdziernikowek ;-)

a ja juz niemoge sie doczekac jeszcze cale 10 dni do testa :-( czemu ten cykl musi byc taaaki dlugi :crazy:

moja ginka mi mówila że owulacja zawsze jest 14 dni przed @ nie w połowie nie w 14 dni od @ lecz 14 przed spodziewaną @
14 do 18 ja ostatnio mialam owu 18 dni przed @:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
życze Wam miłego wieczorku na forum:-)
Ja zmykam nakolację coś dobrego zrobić i meża z wojny zabrać...bo jak ja z Wami siędze to on na froncie walczy w Call of Duty....i bije rekordy w zabijaniu;-)

reklama
Do góry